• Ljubo
    1.6k
    Koliko znam Kopenhagen na klupi ima jednog od najtalentiranijih mladih golmana na svijetu. Kotarski ionako želi otići iz kluba a mislim da ni oni nemaju ništa protiv. U svakom slučaju zanimljiva priča.
  • Fan
    2.6k
    Trebao bi netko pogledat pravila, ali sam nekih 80% siguran da igrač koji je igrao u trećoj rundi kvalifikacija za jednu ekipu, ne može igrat u play offu za drugu...
    Članak 30.05:
    A player may not play in the UEFA Champions League, UEFA Europa League or UEFA Conference League for more than one club in a single season. Exceptionally, any player who has been fielded in the first, second or third qualifying round or the play-offs of the UEFA Champions League, UEFA Europa League or UEFA Conference League is entitled to play in the UEFA Champions League, UEFA Europa League or UEFA Conference League for another club as from the league phase.

Kotarski bi za nas mogao igrati tek od ligaške faze, ne u play offu.
  • Noel
    23.4k
    Livaković je jako blizu, Boban je ušao all in, turci cu omekšali, vijest o Kotarskom je preko Olivarija namjerno gurnuta u medije da bi Turci pristali čim prije.

Logika (možda pogrešna) nikakav info niti glumim insajdera.
  • rioda
    17.8k
    ...U siječnju prošle godine mladi talentirani golman Dominik Kotarski prešao je u Ajax, u veljači je proslavio 18. rođendan, a u ožujku postao punopravnim članom prve momčadi...

Otišao malo prije 18 rođendana, kako se to onda gleda
    dd29

Screenshot-20260812-203726-Chrome.jpg

Ovo su službeni datumi iz HNS-ovog Comet sustava...
  • Pacho
    19.8k

Mozda stvarno misli na kilazu.

Sad jos cekamo da ga @Kujtim Shalla posere zbog igara u Danskoj kao i McKennu i mozemo biti sigurni da dovodimo igracinu.

Edit: Vidim da ga je nahvalio Kujtim. Sad vise ne znam sto da mislim.
  • Crni86
    23.5k
    Ja se samo nadam ak je posudba u pitanju da ovog puta imamo opciju otkupa
  • OsamŠest
    8k
    Lagana patka za Turke..
  • Jos-Optimus
    12.6k
    ja sam pisao, lagao sam jer sam poremećen
  • Omake
    19.9k
    po člancima piše 17. Bolje bi bilo da je 18.
  • Krizy
    74.8k
    Kotarski je statistički najgori golman Kopenhagena u posljednjih 20 godina, a uz to je vjerojatno i skup.

Nadam se da tražimo druge opcije, a ako dođe neka me razuvjeri.
  • Ivdzo11
    10.8k
    Dinamo vjerojatno pusta preko svog novinara (Olivarija) balone da se okrece Kotarskom, tako upozorava Baru, Livakovica i Turke da je ovo zadnji trzaj... Hoces...neces...
  • crophantom
    6.5k
    Zakaj bi bila patka za Turke? Pa nismo mi jedini klub na svijetu koji želi dovesti Livakovića.
    Dapače, njima bi vjerojatno olakšalo da mi odjebemo, ak je istina da je Livi inzistirao ici nama.
  • ElDorado
    13.2k
    Panika u Istambulu: Olivari, Olivari je objavio. Olivari?! A u kurac spustaj cijenu. Moš mislit. Bas bi Kotarski pristao da mu se ime tak prostituira.
  • dd29
    991
    Ma kakva patka
    U 2 dana mora sve bit riješeno

A mi navodno ni s livijem nemamo još dogovor, a kamoli s ovim turcima

Ako livi i bude dolazio to će bit poslije vikinga
    A toplo se nadam da dovodimo golmana prije norvežana
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.