• Kujtim Shalla
    10.9k
    nije mali jedan od najtalentiranijih. A rezerva mu je rupetina sa Icelanda Runarsson. Nije tajna da žele ili Grabaru iz Wolfsburga ili Dianta Ramaja kojeg sam i sam spominjao . Oba su dobila zeleno svjetlo da mogu napustiti klub a Kopenhagen je spreman platiti. Dva omiljena golmana među fanovima pogotovo Ramaj
  • Fan
    2.6k
    Kotarski ne može ionako igrat za nas u PO ako i dođe.
  • Noel
    23.4k
    A mi navodno ni s livijem nemamo još dogovordd29

Ovo jedino tvrde notorni lažljivci Lesički i Ničota. Livaković dolazi, ne tresite se.
  • Ljubo
    1.6k
    onda sam sjebao, gledao sam malog na ovom Euru u17 koji smo igrali i bio mi je sjajan protiv Španjolske i Italije.
  • ElDorado
    13.2k
    Tvrdi i Olivari
  • Fan
    2.6k
    A rezerva mu je rupetina sa Icelanda Runarsson.Kujtim Shalla

Jel to onaj što je za Arsenal branio? Najgori golman kojeg sam ikad gledao u ligama petice, Neva i Filipović su za njega Buffon i Casillas.
  • FazeN
    7.8k
    Ovo jedino tvrde notorni lažljivci Lesički i Ničota. Livaković dolazi, ne tresite se.Noel

.
  • Noel
    23.4k
    A ja vam tvrdim da dogovor sa Livakovićem postoji.

Valjda imam nekakav kredibilitet na ovom forumu da to mogu napisat.

Da li je taj dogovor od prije ispoštovan do kraja i koji su sad uvjeti svih strana je drugi par rukava. Ali dogovor Livakovića i Dinama odnosno Bobana postoji.
  • Fatos Beqiraj
    3k
    Kotarski ne moze branit playoff. Neva ce nas uves tu lp pa na klupu
  • Morgan
    17
    Kvalitetan je golman Kotarski, malo mi je pao dojmom zbog bahatih izjava prema Dinamu kad nas je izbacio s Paokom 2024 u konferencijskoj ligi, al dobro ako je mogao Ristovski postati legenda nakon svega, neka tak bude i sa Dominikom ukoliko dođe...
  • ElDorado
    13.2k
    koliko je poznato dogovor je postojao ali se jedna strana malo predomislila
  • CrouchTomislavgrad
    475
    Taman i ja to gledam, ne vidim poantu ovog transfera trenutno…
  • Sajla
    22.7k
    Article 30 Player eligibility
    30.05
    A player may not play in the UEFA Champions League, UEFA Europa League or UEFA Conference League for more than one club in a single season. Exceptionally, any player who has been fielded in the first, second or third qualifying round or the play-offs of the UEFA Champions League, UEFA Europa League or UEFA Conference League is entitled to play in the UEFA Champions League, UEFA Europa League or UEFA Conference League for another club as from the league phase. As from the start of the knockout phase, players can be registered in accordance with Article 32. A substitute player who has not been fielded is entitled to play for another club competing in the UEFA Champions League, UEFA Europa League or UEFA Conference League in the course of the same season, provided that this player is registered with the UEFA administration in accordance with the present regulations.
  • crophantom
    6.5k
    a nebi me ni iznenadilo, Livi je ipak jos u najboljim golmanskim godinama, Bara mu sigurno moze srediti ugovor bar 2 puta veći nego kod nas.
    Tak da, ako je on ta strana, nema mu ko kaj zamjeriti, kolko god mi lako volimo preci preko tuđih milijuna :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.