• Ludovic IX
    12.4k
    kak nije imao kontrolui kod prvog penala.. lik si smirio loptu i sam treba gurnut u praznu mrežu i ovaj ga po nozi s rukom.. ma suci su lopovi.. sad očekujem neku očitu grešku u našu korsit pri rezu 3:0 za nas i bit će "evo, pa i za dinamo se krade"
  • Pacho
    19.7k
    Uvodi nove standarde kontrole lopte, trzaja, mogucnosti stizanja napadaca, ali samo kada sudi orjunaskoj olupini. Kakvo ocajnicki urlanje da nema upravo onoga sto se tada odvija na snimci. Sto uopce znaci kontrola lopte u toj situaciji? Covjek si spustio loptu i samo ju treba gurnuti u mrezu, a ovaj drobi o nekakvoj kontroli. Pa i da nema kontakt s loptom, opet ga ne mozes s leda srusiti u toj situaciki. A o laktu da ne govorim. Ispada da mora biti udarac iz okreta kao u tajlandskom boksu.
  • Dzoni
    7.4k

Skroz se slažem. Suđenje je stresan posao gdje se ne stigne birati što se i kako govori. Dokle god je suđenje korektno, tom se ne bi trebala pridavati pažnja
  • Jaro
    12.4k
    ja sam na prvu mislio da je netko editirao video :lol:
    a kad fakat original snimka
    shameless86

Mene totalno podsjetilo na

https://youtube.com/shorts/p2afOHGrYWo?is=juz7Mmqr0PSPkqAV

A ono pravi audiozapis :lol:
  • Thor
    3.5k
    Šuplji francuzic bi trebao maknut i glavnog i Matica nahladjenje minimalno 5 kola (Iako to nije neka kazna) i da se bar tak pokaze neka namjera kontrole sudjenja i ispravnosti.
    No ne ocekunem nista dobro,naravno.
    Di su kazne za varazdin? Papala maca?
    Mislim da bi i klubovi morali napraviti pritisak bar medijski na te situacije. Pa nek se pravdaju. Neki k. Znam da nas predsjednik nema namjeru to raditi ali ako svi sute, ovi drkaju i dalje u svoju korist nastezu svih drugih.
  • criticus
    9.1k
    Mogu li VAR suci dobit otkaz? Il to nije posa već se rodiš ko VAR?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.