• Frizura Robija M
    795
    u najmanju ruku zvuče ko hrpa pavijana u zoološkom.

Znači on se već na terenu 10 puta dere i daje do znanja igračima ko vas jebe nije se dogodilo ono kaj ste vidjeli. Ujedno na taj način i var sobi sugerira kakva bi konačna odluka trebala bit. Matiću apsolutno doživotni izgon, al ne bi mi ni ovaj Erceg puno bolje prošao s ovakvim procjenama.
  • shameless86
    2.2k
    ja sam na prvu mislio da je netko editirao video :lol:
    a kad fakat original snimka
  • javolimtebejako
    6k
    tko se to dere da nema lakta?
  • deda
    47.4k
    Dobro netko reče, ovo nije za par utakmica hlađenja, ovo je za trajno odstranjivanje iz svijeta nogometa.
  • hardek
    11.7k
    Ovo mi je ko oni skečevi od prije 20 godina što su se vrtili na TV-u. Šaljivi kućni video style
  • javolimtebejako
    6k
    Onaj sudac na lokomotiva gorica je budaletina, kaze lik Pavicicu, meni je najlakse tebi dati crveni, pa daj mu ga onda pickice, a na potezanje s ledja od strane Katica ne reagira uopce iako mu je vec dao zuti par sekundi ranije.IstinaZaDinamo

Rekao sam i njemu istu stvar nakon utakmice, on mi govori: "Trebao sam ti dati tri crvena!". "Pa zašto nisi". Nakon prvog Ante ide u svlačionicu i to je to. Ne znam, ne razumijem, evo. Nije nas sudac uništio, nego jednostavno svojim odlukama tijekom utakmice, kriterijem u koji on uopće nije siguran. Sudi njima penal za 1-1 i pričam s Orečom i Majstorovićem da će nama u idućih sedam minuta suditi sve. I tako je bilo, možete pogledati snimku. Svaki polufaul, ne-faul je bio naš - rekao je Rebić
  • hardek
    11.7k
    povlacenje Silica ipak upitnoreziser

Ovo je Layec pametno umotao. Kaže podržavaju odluku da se VAR ne aktivira jer nije jasna i očita pogreška. Drugim riječima, da ga je sudac sudio penal bi također bio dobra odluka. Na elegantan način su ovo riješili da ipak ne bude da je Istra oštećena za 2 penala
  • badjibadara
    10.4k
    Uvjereni ste da ovo nije montirano? Pa na sajmu u Benkovcu je normalnija komunikacija od ovoga?
  • Omake
    19.9k
    Prvo kolo lige mjesnih zajednica je finale Lige Prvaka za ovo.
  • austrijanac
    12.7k
    Mogu vam rec provjereno da je ovo normalna komunikacija.
    Znalo je nekad i gore bit kad se popičkaraju medusobno.

Ista rasprava koju smo Niko i ja imali neki dan, dok prodes sve nize lige, izgubis volju i ostanu tatini sinovi, ljudi sa iskaznicama i cisti debili.
  • Paggini
    94.9k
    Nepopularno, ali meni ovaj način komunikacije ne smeta, je vašarski, je teški seljačluk i je mi smiješan, ali i to je utakmica, kaos je na terenu, 90. minuta na poljudu, adrenalin u sucu, mogu shvatiti tu galamu.

Nije mi smetalo to ni kad je izašla cijela VARfera onomad, ali ono što mi smeta je nestvarna nesposobnost da ti gledaš najčišči mogući lakat u 4K iz 8 kuteva i ti kažeš da nije bilo apsolutno ničega, čak ni ne komentiraš uopće taj duel.
  • deda
    47.4k
    Mene zanima idu li suci na okulističke preglede prije dobijanja dozvole.
  • The Undertaker
    10k
    Komunikacija je sasvim u redu. Dere se Erceg jer je na terenu i vjerovatno trči i prati nastavak utakmice. U VAR sobi je komunikacija smirena. Nije problem komunikacija, problem je što kalkuliraju (ovo nije neznanje već namjeran previd).
  • badjibadara
    10.4k
    Ajde, bar sam nešto novo naučio, lakat u glavu je prirodna kretnja.

Navlačenja, krađe, lopovluci i sva skrivanja pod tepih za njih u zatnjih 5-6 godina, mi nismo imali u čitavoj svojoj povijesti, čak ni u ona najmračnija vremena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.