• Crni86
    23.4k
    Layec rekao da je Istra tesko oštećena protiv Hajdukareziser

Apsolurno sam sokeran

Zasto zavija ovaj sta prica provjeri je li njegova prirodna kretnja? Je li to erceg ili?

Koja je ovo situacija maticu vec da grijesi? Ajmo ovak, mogu razumijet suce na terenu. Jbga mili sekunda, pritisak, u centru pozornosti si, slabija pozicija na terenu itd. Okej.

Ali ne mogu razumijet da var sudac koji ima 4 kuta kamere i svo vrijeme ovog svijeta u nekom kombiju radi ovolike greske. Lik je ili antitalent ili radi ovo namjerno. Oba razloga su dovoljno dobra da odavno vise ne sudi.
  • Z brega sam
    397
    dišeDroljo

zbilja, ovo je dosta da nema penala.
  • Dendle71
    515
    Zar oni stvarno ovako komuniciraju (urlaju) u var sobi? Ili je ovo neka parodija?
  • Z brega sam
    397
    Sankcije?reziser

Je je, i katedralu z biškupom.
  • tom
    441

- Digo se, digo se!
    - Ti provjeri je li ima zamaha, meni nema. Provjeri… (Erceg)
    - Šta je bilo?
    - Mah… PROVJERA ZAVRŠENA! (Matić)
    - Dobro! (Erceg)
    - Bravo Matko, bravo Matko! Ajmo dalje
  • T90d
    3.2k
    Situacija sa Silićem:

Nema loptu pod kontrolom :rofl:

Kretenu kako će je imati kad mu golman hvata tu nogu sa kojom je krenuo uzeti loptu pod kontrolu tj pucati.
  • Frizura Robija M
    795
    Pa jel se oni to opet deru ko majmuni nema lakta?!?!?

Hoće li netko iz službenih sudačkih struktura konačno izaći van pred javnost i objasniti kako komunikacija u var sobi treba izgledati? Jel histerično deranje u ekstazi normalno ili je ipak normalno napraviti mirnu provjeru, tehničaru iskomunicirati kadar/uvećanje/smanjenje slike pa dat zaključak nema elemenata za VAR ili ipak ima, halo glavni dođi pogledaj na monitor i procjeni BEZ DALJNJEG KOMENTIRANJA SITUACIJE I BACANJA SUGESTIJA?
  • tom
    441
    Erceg se na terenu dere nema lakta. Čuje se komunikacija i sudaca na terenu i VAR-a
  • Z brega sam
    397
    Šta je bilo?tom

:monkey: Ja ne vidim ništa :monkey:
  • Dudu
    3.4k
    Suspenzija je malo za ovo. Izbacivanje VAR suca iz nogometa.
  • Xpert1992
    906
    Ovo je strasno.Nema lakta, a svi vide da ga je drmnul laktom u glavu. I kaj cemo svi mi sad? Zgrazat se svaki tjedan kak navlace za tovare i to je to. Katastrofa.
    Prestat cu gledat HNL, gledat cu samo nas kad igramo i to je to. Ovak se izivciram svaki tjedan zbog ovakvih gluposti.
  • Draž
    1.9k
    Ja bi ih suspendirao za ono kad jedan drugoga zovu "dragi"
  • Sajla
    22.7k
    čuje se i komunikacija na engleskom, pretpostavljam s tehničarem iz Hawk-Eye, dobavljača novog VAR sustava? mogu si samo zamisliti kaj taj javlja doma o suđenju u Hrvatskoj.
    "e, danas sam radio tekmu, lik mazne drugog laktom u glavu, čujem dernjavu u slušalicama ali ne kužim jezik. i onda mi ovaj pokraj mene u kombiju veli da mu vratim situaciju, ja izvrtim, pokažem sve, očito je što se dogodilo, ovaj iz kombija nešto promrmlja, mislim si sad ide penal - ali kita! ovi igraju dalje! kak su oni uzeli medalje na SP u nogometu, a ne znaju osnovna pravila? ovi Hrvati su smijurija."
  • NKDZ86
    9.1k
    ko zna u kakvom su odnosu njih dva ,možda ispod stola ... :rofl:
  • IstinaZaDinamo
    2.7k
    Znaci sramotne situacije u VAR sobi, komunikacija kao u birtiji, "dragi", on njemu govori je li ima ili ne udaranja... Valjda bi oni u kombiju trebali samo pregledati i pozvati ga pa neka on odluci ako je nesto sumnjivo, a ovo definitvno je bilo.

Ja bih Matica izbacio definitivno iz sudjenja jer je ovo strasno sta lik radi, ali isto tako i sve nase suce, kako glavne tako i pomocne suspendirao minimum na 3 utakmice za jednu gresku, pa 5 za drugu itd.
    Najjace kod pomocnih mi je kad odmah signaliziraju zaledje u li la situaciji, a cisto zaledje puste da se igra iz samo njima znanog razloga.

Onaj sudac na lokomotiva gorica je budaletina, kaze lik Pavicicu, meni je najlakse tebi dati crveni, pa daj mu ga onda pickice, a na potezanje s ledja od strane Katica ne reagira uopce iako mu je vec dao zuti par sekundi ranije.

Nije ni cudo da igraci rade sta hoce kad niti jedan sudac nema nikakav autoritet.

Tko je ovaj sto prica na engleskom? Tehnicar?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.