• ElDorado
    12.9k
    Ne znam vise koja je kemija oko Livija. Ali vrijeme ističe a nama gori.
  • CastAway1986
    6.1k
    navodno Horkaš želi napustiti klub i ljut je na upravu jer ga nisu pustili u klub iz UAE koji mu je ponudio ugovor kakav se ne odbija..Ako je istina to kakve onda nogometne ambicije ima ako u ovim godinama ide za novcem?
  • Efes Pilsen
    16.6k
    Iskreno, nakon Varazdina, Bugarske i prve prave sezone u karijeri on kao golman ne moze bas racunat na novac kao igraci. Meni je njegov potez razumljiviji od igraca u prajmu koji mogu must jednu - dvije dobre sezone osjetno duze.
  • criticus
    9k
    Vjerojatno je mišljenje nepopularno, i meni je bilo do prije par tjedana :lol:, ali:

Ako je istina da Livaković toliko želi doći da je spreman sve odbiti i čekati Dinamo pod prijetnjom da ostane u Feneru, ja bi ga čekao do zadnjeg dana pod prijetnjom da ostanemo na Filipoviću do zime.

Jednostavno je prednost Livakovića u odnosu na bilo kojeg drugog golmana u vještinama, ali najviše u značaju za klub, svlačionicu, navijače, buduće povratnike, tolika da je po meni to rizik koji želim uzeti.
  • vjeko1701
    27.6k
    Oko cijele ove situacije treba odgovoriti na jedno pitanje. Dal nam dovođenje Livakovića i rješavanje pozicije golmana vrhunskim igračem na barem 5 godina vrijedi izgubiti 10-15% šansi za ulaskom u LP i posljedično 10-15% veće šanse za izgubiti nekih 15M eura. To je pitanje na koje mora odgovoriti sportski sektor kluba.
  • CastAway1986
    6.1k
    slazem se da dosad nije bas nesto zaradio al nakon sezona u Las Palmasu ima upita ozbiljnih klubova npr.Celtic a vjerujem da ce ih biti još..Po meni je logicnije ostati u Europi jos malo ,braniti negdje u Ligi petice ili tako u klubovima druge europske klase i pribliziti se reprezentaciji..Nije novac kao na Bliskom istoku ali opet se zaradi za lagodan život
  • ElDorado
    12.9k
    Osobno nikako ne bih riskirao s ovim golmanima koje imamo.
  • vjeko1701
    27.6k
    Iskreno, bili bi u boljoj situaciji da smo uspjeli prodati Filipovića i Nevistića pa za drugog golmana vidimo dal na tržištu ima neki rutiner 33+ koji je imao ok karijeru i bio bi voljan biti drugi golman kod nas naredne dvije-tri sezone. Neki golmanski Prevljak. E sad, jbg, bez da odu i Nevistić i Filipović, jednostavno se ne isplati gomilati igrače na toj poziciji i plaćati toliko plaća.
  • ElDorado
    12.9k
    Ovaj Viking 30% golova zabija iz prekida. A kak su prekidi i ubačaji zgledali vidli smo protiv Thuna
  • emilperska
    17.8k
    Dobar rezon, ali meni bi Nsoki bio u kadru svakako za EuropuPaggini

22 mozes trenutno prijavit radi tih famoznih penalizacija.

Cak uz to da maknes 3.golmana i da on bude s B liste + mičeš Tabinasa, ne vidim kog možeš maknut da uguras Nsokija. Kačavendu, Vidovića, Lisicu, Topića? Nema smisla bas.

Stojakovića nisam racunao za popis. On radi ozljede svakako ide van.
  • vjeko1701
    27.6k
    Nije rečeno da se ne može pasti ispod 23. igrača iako imamo samo jednog club grown?
  • Keyser Soze
    20.5k
    Ako ne prođemo u LP jer smo čekali Livakovića onda ga više ni ne trebamo dovoditi. Ako uđemo u LP pa onda dovedemo Livakovića neka Filipović brani u LP.
  • vjeko1701
    27.6k
    Krivo razmišljanje. Livaković nije igrač kojeg dovodimo za jednu sezonu niti neki razvojni kojeg planiramo prodati kroz dvije. On rješava kritičnu poziciju barem pol desetljeća. U EL on može biti razlika ispadanja u ligaškoj fazi i prolaska u knockout fazu. Velika razlika novčano i za koeficijent ako se želimo nadati preskakanju pretkola ubuduće.
  • Paggini
    94.5k
    22 mozes trenutno prijavit radi tih famoznih penalizacija.emilperska

Livi, Fila, Radeljic, Galesic, McKenna, Sergi, Valincic, MPV, Goda, Misic, Zajc, Vidovic, Stojkovic, Kacavenda, Hoxha, Orsic, Nsoki, Beljo, Prevljak, Dani, Topic, Lisica

22
  • Keyser Soze
    20.5k
    Ima i drugih golmana, klub se trebao okrenuti drugim opcijama ako ne mogu završiti dolazak Livakovića prije play offa. Ispadanje iz LP kad u play offu nemaš pravog golmana je baš veliki kiks.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.