• ElDorado
    15.7k
    Ne znam vise koja je kemija oko Livija. Ali vrijeme ističe a nama gori.
  • CastAway1986
    6.7k
    navodno Horkaš želi napustiti klub i ljut je na upravu jer ga nisu pustili u klub iz UAE koji mu je ponudio ugovor kakav se ne odbija..Ako je istina to kakve onda nogometne ambicije ima ako u ovim godinama ide za novcem?
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Iskreno, nakon Varazdina, Bugarske i prve prave sezone u karijeri on kao golman ne moze bas racunat na novac kao igraci. Meni je njegov potez razumljiviji od igraca u prajmu koji mogu must jednu - dvije dobre sezone osjetno duze.
  • criticus
    9.6k
    Vjerojatno je mišljenje nepopularno, i meni je bilo do prije par tjedana :lol:, ali:

Ako je istina da Livaković toliko želi doći da je spreman sve odbiti i čekati Dinamo pod prijetnjom da ostane u Feneru, ja bi ga čekao do zadnjeg dana pod prijetnjom da ostanemo na Filipoviću do zime.

Jednostavno je prednost Livakovića u odnosu na bilo kojeg drugog golmana u vještinama, ali najviše u značaju za klub, svlačionicu, navijače, buduće povratnike, tolika da je po meni to rizik koji želim uzeti.
  • vjeko1701
    30.3k
    Oko cijele ove situacije treba odgovoriti na jedno pitanje. Dal nam dovođenje Livakovića i rješavanje pozicije golmana vrhunskim igračem na barem 5 godina vrijedi izgubiti 10-15% šansi za ulaskom u LP i posljedično 10-15% veće šanse za izgubiti nekih 15M eura. To je pitanje na koje mora odgovoriti sportski sektor kluba.
  • CastAway1986
    6.7k
    slazem se da dosad nije bas nesto zaradio al nakon sezona u Las Palmasu ima upita ozbiljnih klubova npr.Celtic a vjerujem da ce ih biti još..Po meni je logicnije ostati u Europi jos malo ,braniti negdje u Ligi petice ili tako u klubovima druge europske klase i pribliziti se reprezentaciji..Nije novac kao na Bliskom istoku ali opet se zaradi za lagodan život
  • ElDorado
    15.7k
    Osobno nikako ne bih riskirao s ovim golmanima koje imamo.
  • vjeko1701
    30.3k
    Iskreno, bili bi u boljoj situaciji da smo uspjeli prodati Filipovića i Nevistića pa za drugog golmana vidimo dal na tržištu ima neki rutiner 33+ koji je imao ok karijeru i bio bi voljan biti drugi golman kod nas naredne dvije-tri sezone. Neki golmanski Prevljak. E sad, jbg, bez da odu i Nevistić i Filipović, jednostavno se ne isplati gomilati igrače na toj poziciji i plaćati toliko plaća.
  • ElDorado
    15.7k
    Ovaj Viking 30% golova zabija iz prekida. A kak su prekidi i ubačaji zgledali vidli smo protiv Thuna
  • emilperska
    18.9k
    Dobar rezon, ali meni bi Nsoki bio u kadru svakako za Europu — Paggini

22 mozes trenutno prijavit radi tih famoznih penalizacija.

Cak uz to da maknes 3.golmana i da on bude s B liste + mičeš Tabinasa, ne vidim kog možeš maknut da uguras Nsokija. Kačavendu, Vidovića, Lisicu, Topića? Nema smisla bas.

Stojakovića nisam racunao za popis. On radi ozljede svakako ide van.
  • vjeko1701
    30.3k
    Nije rečeno da se ne može pasti ispod 23. igrača iako imamo samo jednog club grown?
  • Keyser Soze
    21.3k
    Ako ne prođemo u LP jer smo čekali Livakovića onda ga više ni ne trebamo dovoditi. Ako uđemo u LP pa onda dovedemo Livakovića neka Filipović brani u LP.
  • vjeko1701
    30.3k
    Krivo razmišljanje. Livaković nije igrač kojeg dovodimo za jednu sezonu niti neki razvojni kojeg planiramo prodati kroz dvije. On rješava kritičnu poziciju barem pol desetljeća. U EL on može biti razlika ispadanja u ligaškoj fazi i prolaska u knockout fazu. Velika razlika novčano i za koeficijent ako se želimo nadati preskakanju pretkola ubuduće.
  • Paggini
    101k
    22 mozes trenutno prijavit radi tih famoznih penalizacija. — emilperska

Livi, Fila, Radeljic, Galesic, McKenna, Sergi, Valincic, MPV, Goda, Misic, Zajc, Vidovic, Stojkovic, Kacavenda, Hoxha, Orsic, Nsoki, Beljo, Prevljak, Dani, Topic, Lisica

22
  • Keyser Soze
    21.3k
    Ima i drugih golmana, klub se trebao okrenuti drugim opcijama ako ne mogu završiti dolazak Livakovića prije play offa. Ispadanje iz LP kad u play offu nemaš pravog golmana je baš veliki kiks.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.