• Niko1986
    8.2k
    Ovako piše u pravilniku, interpretaciju prepuštam strucnijima od mene.

31.09
    List A must be submitted online by the following deadlines:

2 July 2026 (23:59 CET) for all matches in the first qualifying round;
    16 July 2026 (23:59 CET) for all matches in the second qualifying round;
    30 July 2026 (23:59 CET) for all matches in the third qualifying round;
    13 August 2026 (23:59 CET) for all matches in the play-offs;
    2 September 2026 (23:59 CET) for all matches from the first match in the league phase up to and including the final.

Za Livakovića potencijalno bitan članak odmah ispod:

31.10
    For the qualifying phase and the play-offs, a club may register a maximum of two new eligible players on List A after the above-mentioned deadlines, provided the quota of locally trained players is respected. This registration must be completed by 23:59 CET the day before the relevant first-leg match and the club’s association must confirm in writing that the new player is currently eligible to play at domestic level. If the registration of a new player causes the number of players on List A to exceed 25, the club must remove a player registered previously to reduce the number of players on the list to 25 again.
  • crophantom
    6.2k
    A mislim, ako ga ne riješimo do 13.08., onda je svakako valjda vrijeme za uzbunu i plan B. Ne vjerujem da s Filipovićem idemo u napad na LP, odnosno odbijam to vjerovati
  • Kujtim Shalla
    10.8k
    Kako ja čitam pravila ,ako ga ne riješi do 13.8 onda i ostajemo na Fili u play offu ,kraj priče
  • Georginho
    654
    Moramo ga riješiti do tada, moramo.
  • miro
    9.5k
    ako vec ne rijesimo Livija, nadam se neće Celtic dobit novog golmana iz Spanjolske nego mi :grimace:
  • Kumerle
    3.3k
    Kako ja čitam pravila ,ako ga ne riješi do 13.8 onda i ostajemo na Fili u play offu ,kraj pričeKujtim Shalla

Pisao sam u drugoj temi. Mogu se dodatna dva do dan prije utakmice u 23:59 registrirat ako su papiri čisti i ako su kvote zadovoljene (dovoljno mladih, B lista...)
  • Paggini
    94.4k
    Nr42tcI.gif

Pregovori s kasablijama oko livija livestream
  • Thor
    3.4k
    Bas tak
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.