• vjeko1701
    27.6k
    Al ti nisi napisao drugi golman, ti si napisao da ti Filipović brani LP ili EL, neovisno o rezultatu. To je po meni smrt bilo kakvih europskih ambicija.

A problem je da Livaković ne garantira prolazak playoffa, Filipović ne garantira ispadanje. Ja mogu razumjeti da se sa Livijem gleda dugoročnije od ove jedne sezone i jednog playoffa.

Bit ćemo pametniji kroz tjedan dana.
  • Fatos Beqiraj
    2.9k
    Ako vas brinu prekidi protiv vikinga, onda livakovic tu ne moze pomoc nikako. Tanak je on vrlo na prekidima.
  • Crni86
    23.4k
    a ako prodemo i potpisemo livija?

Naravno da je kocka, ali ajmo polako. Nit je doso nit je zavrsio PO da vucemo neke zakljucke.
  • miro
    9.5k
    Mislim kako ne bi puno fulali ni da damo Las Palmasu 5 milja za Horkaša. Ali kako tu lovu trenutno nemamo, ne bi me iznenadilo da smo mi taj klub koji nudi 4 milje na 4 godine
  • FazeN
    7.6k
    Bude uskoro malo više informacija oko Dominika vjerujem, ali volio bi samo napisati da su nam Turci postavili početnu cijenu od 5M, a ima još tu svašta.
    Tako da se zna barem s čim imamo posla, i ne donose svakakvi zaključci brzo.
  • Fan
    2.5k
    Bude uskoro malo više informacija oko Dominika vjerujem, ali volio bi samo napisati da su nam Turci postavili početnu cijenu od 5M, a ima još tu svašta.FazeN

S obzirom da onda znamo početnu cijenu, a još smo u tome, znači da smo bar blizu da tu lovu skupimo ili da spustimo cijenu za tolko kolko imamo ili da možda ugovorimo neke bonuse/rate...
    U bilo kojem slučaju, normalan rok je već prošao, dok bi do sljedećeg utorka već on debelo bio premašen.
  • rokikaciga
    16.6k
    Mozemo prebacit 700k od Smokija u budzet za Livija :grin:
  • Ivdzo11
    10.7k
    dobro kad je 5... Da se to spsutit i na 3 i neki bonusic... Ne mogu napisati samo da se ne oduzi, kad je se vec oduzilo, ali sta ces, vjerujemo u povratak Dominika
  • emilperska
    17.8k
    Sad vidim da je 23.

Ako treci golman bude junior, maknemo Tabinasa, ne prijavimo Stojakovića, onda Nsoki moze bit 23.
    Tu sam racunao da prijavljujemo Rusa kad dobije vizu.

• Dudu9
    2k

Ako Turci traže 5, Boban nudi 2, taman oko 3.5 i eto potpisa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.