• vjeko1701
    27.6k
    Mene fascinira da netko još piše xD hahahPraskaton

Tek sad vidim post. xD mi nitko nikad neće oduzeti!
  • blueslavonija
    458
    frende i ja ga pišem još uvijek ali ispravno je XD a ne xD :rofl:
    vidim kolega stavi našu britanku prije 30 godina. a vidim tamo i zastavu hrvatsku s petokrakom pa ajmo i nju isfurati jer je bila u našim počecima na tribini :rofl:
    ja znam da vi znate da ja znam i da sam u pravu ali eto ajmo tupit.
    danas sam trijezan pa prihvaćam sve naše pluseve i minuse , sve ok pa i britanka :)
  • Hnlovac
    7.4k
    Neka pišu ljudi, meni je samo cudno kad vidim da netko tko ima po 18,19,20 godina danas koristi " :rofl: "

Za druge generacije mi je to normalno, ali za mlađe nikako
  • vjeko1701
    27.6k
    Nikada XD, samo xD, uvijek malo x.
  • Georg Koch
    8.1k
    XD ili xD
    Ovo bi mogla biti najfascinantnija rasprava na Zoni u 2026.godini.
    Vrh
  • Nolifer
    15.7k
    xDvjeko1701

Dobar nadimak za neki forum, jbmu kak se nisam sjetio toga, pa umjesto trenutnog
  • Paggini
    94.5k
    Dobar nadimak za neki forum, jbmu kak se nisam sjetio toga, pa umjesto trenutnogNolifer

Pa s obzirom da si triput već mijenjao nick, možeš i četvrti put
  • Nolifer
    15.7k

Pa da, jer nisam srbin, pa da nebu nešto tri puta.... :lol: :rofl:

(ma dobro je i ovako, samo se zajebavam, da sam se kasno sjetio za taj nadimak)
  • vlatkomarkovic
    3.8k
    Kacavenda ili Vidović su višak. Pick your poison. Ukoliko ne prodamo Stojketa, a fkt se nadam da nećemo. Netko od ove dvojice je višak. Šunti trebaju minute, netko može biti prva zamjena Stojketu, Vidović je znao na krilo, Kaca može kao neka ofanzivna osmica…. Ali realno bilo bi puno bolje da imamo još jedno pravo krill krilo i još jednu 6-icu ili defnazivnu 8-icu uz Rusa. Kao C plan Šuntu posuditi negdje u nekog prvoligaša da igra, ali to mi se najmanje sviđa.
  • blueslavonija
    458
    slažem se. s tim da kač tek treba dobit priliku za pokazati jel je ili nije igrač za dinamo ali vidović je maksimum hnl igrač i ništa više. pratio sam ga protiv thuna bez lopte što radi i to je jako loše za veznjaka. niti se nudi, niti prati akciju, na svakoj lopti gdje se nešto kuhalo igrčai thuna bi bili prije njega i odnijeli loptu. baš u jednoj akciji je valinčić probijao bok šeprtljavo ali se nekak lopta odbila prema petercu a vidović već odustao od akcije, klasika.
    u hnl-u je riješio neke tekme na talent koji zaista ima i svaka čast mu na tom, ali za ozbiljan nogomet puno tog mu fali.
  • Jurki
    27.2k
    da se nekog ne škarta odmah, Vidovicu bi dal do kraja ove sezone kredit... a nakon toga ili ce biti među glavnim polugama ili transfer.
    Rotaciju cemo nadam se vec od iduce sezone jače filati iz dvojke.
    A za sad izgleda da smo jače zajebali kaj se njemu dal "cener".
  • Z brega sam
    366
    za sad izgleda da smo jače zajebali kaj se njemu dal "cenerJurki

Rekel bi Franjo Safranek neke v stilu: " Fala Bogu. Nek dečko ima. Bu se lakše prodal" :joke:
  • austrijanac
    12.6k
    Tabinaxa i Hoxhu nebi prijavio za PO.

Tabinas sve znano, Hoxha mi nicim nije pokazao da zasluzuje minute.

Tu poziciju, zlu netrebalo moze pokrit Vidovic i na klupi neki junkas s B liste.

Isto vrijedi za Tabinasa gdje Mikic moze uletit s B liste.

Generalno od LP, ako udemo, ne ocekujem velike stvari - osim velikih novaca. Ta dva igraca nam ne pomazu ista nakraju.
  • crophantom
    6.2k
    do nedavno se pisalo ako možemo dobiti 4 ili 5 milja za Arbera, a sad je odjednom opet kompletna taraba koju se ne treba ni prijaviti. A Arber je isti tad i sad, može riješiti par utakmica sam, može biti i nevidljiv u 10 utakmica. Koja verzija će se pojaviti u PO to ćemo vidjeti, ali po meni suludo ne prijaviti igrača koji ako sve drugo padne u vodu i ništa nam nejde od noge, na svoj dan može zabiti gol s parkinga ili napraviti neki teški darmar za protivnika. Na krilima trenutno nemamo ni jednog drugog takvog igrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet