• Dzoni
    7.3k

Po nekoj odokativnoj procjeni, minimalno 30. Valjda svaki dan ili svaki drugi odluta rasprava u totalno kontra smjeru radi jebene politike. Ako nije jasno od prije, britanski navijači su bili i jesu uzor BBB i ta zastava predstavlja taj navijački pokret, a ne predstavlja ta zastava kraljicu Elizabetu, Tony Blaira i tko zna koga već
  • blueslavonija
    452
    ma koja rasprava odluta di odluta ?? ovo je nepopuplarno mišljenje tema. frende pa znam ja sve to ali svjedno stvari se mijenjaju i valjda postajemo pametniji s vremenom a ne gluplji. odjeb britanki aj bok. mi smo hrvatska, zagrebačka grupa , 21. je stoljeće. valjda čitamo neka štiva pa znamo povijest svog naroda. šuga najveća tzv velika britanija, sjebali nam večeru xy puta.
  • Dzoni
    7.3k
    Ako je 21.stoljeće, onda bi bio red da se makne i od ostalih suludih i zastarjelih razmišljanja koja se često mogu vidjeti posvuda od kojih me boli glava. O svakoj se zemlji može naći masa mrlja iz prošlosti, čak i o našoj Lijepoj našoj tako da mi je to skroz bezveze uopće raspravljati jer se samo može dublje potonuti u raspravu, a realno se iz te rasprave ne mogu izvući nikakavi pametni zaključci.
  • blueslavonija
    452
    nije to suludo razmišljanje. to su činjenice vezano za tu šugu.
    ali u pravu si nećemo širiti raspravu ,,ja ti volim malo zakurit kad mi dosadno :)
  • Paggini
    94.3k

Bilo je već više puta na forumu zašto se stavlja

Željezničar - Dinamo, proljeće 1987Zigi

Kao što kolega @NORTE spominje, ovo je prva (ili među prvima) fotka zastave s Bad Blue Boys na sebi, a s obzirom da je 40. godišnjica grupe, obilježava se kroz slavljenje povijesti i raznim momenata grupe i Dinama.
  • blueslavonija
    452
    za mene ne postoji razlog d aističemo tu zastavu i bok. niti jedan pa ni taj koji kažeš. eto to je moje nepopularno mišljenje ali ja ga ne mijenjam. zato valjda postoji tema ova. btw. dosta godina kod mene i znam povijest naše grupe. hvala na trudu, idemo dalje !
  • NORTE
    26.2k
    za mene ne postoji razlog d aističemo tu zastavu i bok. niti jedan pa ni taj koji kažeš. eto to je moje nepopularno mišljenje ali ja ga ne mijenjam. zato valjda postoji tema ova. btw. dosta godina kod mene i znam povijest naše grupe. hvala na trudu, idemo dalje !blueslavonija

FB-IMG-1710544473977.jpg
    qBf6tNS.jpg
    4526006125_f95980e003_z.jpg

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/859621
  • Paggini
    94.3k
    Ma on sve to zna jer on je stariji boys kuzis, ali on svoje misljenje ne mijenja jer ima principe
  • jedan u nizu
    18.8k
    Ajde prestanite pratiti ''cinika'' na fejsu i kao papagaji ponavljati njegove postove ovdje.

Doslovno sam danas prvi put vidio post lika koji mi je iskocio na fejsu, procitah valjda pola srackanja po posjeti na stadionu, pa mi je algoritam poceo izbacivati njegove stvari na feed.

Naravno da je sljedeci post bio pitanje sta je sa britanskom zastavom i zasto imamo taj kolonijalizam na tribini.
  • rokikaciga
    16.6k
    Ja ne znam tko su te stranice, cak i ove podkastere ne bih znao da ih tu ne spominjete. Kaj ce vam to u zivotu?
  • don
    20.8k
    također mi je jučer iskočila prvi put njegova objava. Ko nema dobar želudac bolje i da mu ne ulazi na profil. Krešimir Antolić je gospodin za njega, to dovoljno govori.

uglavnom sere po posjeti kako je u vrime Mamića bila bolja, isto tako i po po Bojsima itd.
  • vjeko1701
    27.6k
    Mene u svemu ovome samo fascinira da facebook još uvijek postoji xD
  • Praskaton
    6.1k
    Mene u svemu ovome samo fascinira da facebook još uvijek postoji xDvjeko1701

Mene fascinira da netko još piše xD hahah
  • vjeko1701
    27.6k
    Pa nisu oni prokrenuli neki Metaverse AR Facebook koji je trebao zamjeniti ovaj stari ili to je sve propalo?
  • KtcGoat
    7k
    Mene fascinira da netko još piše xD hahahPraskaton

Lol
    Lmao
    Rofl
    xD
bold
italic
underline
strike
code