• rob ljubavi
    1k

Nisam na zapadu pa ni mene ne interesira previse, ali jednog dana Kranjca/novi Maksimir ne vidim razlog da ponuda hrane bude takva, ako ne i ozbiljnija, neki street food.

Otvoriš 2h prije i radiš 2h poslije tekme, ekipa jede kod tebe i ostavlja lovu, a ne ide u razne Mcdonaldse, kebabe, pekare...a usput onda i trosi na cugu. Smijesno je da se sada to povezuje s vašarima i opravdava situacija koja ocito traje i traje i ljudi je opravdano kritiziraju, a tice se i hrane i cuge (npr gemista na sjeveru nije bilo, to je isto nesto novo da je van ponude?)
  • T90d
    3.1k
    Sto se tice ponude, nije ovo vašar u Derventi pa da se ispod tribine peku cevapi i burgeri. Ne znam koliko ste stadiona u Europi posjetili, ali osim restoranske ponude, vecina ih nudi kobasice ili eventualno predgotovljene sendvicePapastrumf

Sad malo ironije, zašto bi bili kao svi ostali. Nismo im mi krivi što nemaju ćevape i pljeskavice, i što smo bolji roštilj majstori od njih.

Btw gdje je razlika između naših ćevapa i pljeskavica, naprema njemačkom svinjskom vratu i frikadeli koje se prodaju na skoro svakom štandu (KSC, Bayern, Frankfurt, Mainz, za domaće navijače ih imaju u ponudi)

Nemora svaki štand imati to u ponudi ili u budućnost svaki kiosk u unutrašnjosti (a vjerojatno mogu, jedni roštilj, drugi hot-dog sendvič, pa si biraj na koji kiosk želiš)

Želio bih u budućnosti vidjeti primjerice štrukle, kad ih svaka pekara može prodavati može se i na stadionu. Imamo svojih stvari za ponuditi, ne moramo biti kao ostali sa "zapada".
  • Facke
    8.6k
    Decki moji , nema do friske debrecinke na Maksimiru.
    Kad se sneme s onuga safta, a taj isti saft zne curi, vrevle tu debrecinku v zemlju i veli "izvoli". I kad ti prvi pot zagrizes i s debrecinke celi taj saft spricne e to je onda to.

:wink:
  • Hnlovac
    7.3k
    istina, bolje da kao u Somaliji samo uzmemo koštice prije tekme, samo ja bih usput maknuo i sjedala s tribina jer smo došli navijati a ne sjediti
  • ZgDLions
    1.8k
    Kad malo zahladi napravio bi u suradnji sa nekom pekarom Dinamo perece, u obliku malog d i nek su fino slani da se bolje pive popije.
    Štrukle, peciva… ak ništa utisnuo bi Dinamo žigove po njima, ak mi doma na palačinke, kolače,torte možemo nije neka nauka, a fora je.
    Treba to gurati na najjace, kome god sam poklonio onaj Dinamo gemišt, oduševio se.
    Evo još jedan jestivi uradak kod nas.
    CEEBC92-E-7-E27-4829-A199-9-E2-B61-EC6-A4-E.jpg
  • jedan u nizu
    18.8k
    Sami stadion i fizicke manjkavosti poprilicno onemogucuju normalan rad sankova.
    Taj prostor ispod zapadne tribine kao da je neko mjesto trijaze neke bitke iz ww2, a koridor na sjeveru poprilicno otezava posao sto se tice guzvi.

Ocekujem na kranjci puno bolje rijesenje, a tek na novom maksimiru ... Ocekujem puno puno vise sankova i puno manje cekanja.
    Ocekujem da su prostori ispred sankova poprilicno veliki, tako da ljudi neometano mogu ulaziti na tribinu, a ne da se probijaju izmedu redova.

Makar uz sve to, siguran sam da je najveci problem zapravo ljudstvo.
    Radio sam poprilican broj evenata kao honorarac i zajeban je to posao., i vecina ljudi oko mene su bili tamo sa prstom u uhu, sa neshvacanjem posla, tempa rada i osjecaja za guzvu i prioritiziranjem posla.
    Ljudi koji rade n PK su honorarci, i rade povremeno. I ako ih je stvarno vecina otisla, onda to nije ni blizu uigrana ekipa, a nemas se ni priliku uigrati kada radis jednom tjedno ili svakih 15 dana. Dok se isfiltriraju ljudi i da se to sve nauci, treba vremena.
    Ako recimo imas 20 novih ljudi na tekmi, siguran sam da njih 15 ne radi kako treba.
    I jbg, s vremenom se to isfiltrira, ovi losiji odu, zamijene se sa boljima, a i neki se nauce s vremenom, ali treba vremena da to proradi kako treba.

Mojih 2 centa prijedloga za PK su sljedeci (ako ce itko ikada vidjeti to):

Nabavka aparata za gazirana pica. Ovo pretakanje iz bocica su kriminalna, pogotovo kada dodes na recimo poljud pa mi kolu sipa iz dvolitrenke.
    Kola iz aparata je drugacija i losija (po meni), ali na stadionu ce biti dovoljno dobra. Aparat, sirupi i boce co2 ne zauzimaju toliko mjesta, smanjuje potrebe za friziderima (ostaje vise mjesta za nesto drugo), i ubrzava vrijeme tocenja. Stavis casu, stisnes gumb i mozes naplatiti racun ili otici po nesto drugo dok se ovo ne natoci.
    Rade bih popio tako nesto, nego sok pretocen iz flasice i u tom procesu toliko razgaziran da mi se niti ne pije vise.

Hot dog kao na ini. Barem peciva. Hot dog u fresh corneru mi je zapravo jako dobar, iznenadujuce dobar, najvise zbopg peciva. Narucim na Maksimiru hot dog i dobijem liziku koja je vec suha i koja se mrvi jako i koja je dosta bezveze. Na Ini su ta peciva stvarno dobra i puno je lakse i komotnije jesti tako slozen hot dog nego onu splacinu sa stadiona.
    Kobasice peces na isti nacin, ili nabavis one grill resetke kao benge, i samo zamijenis peciva sa necim onakvim.
    Takoder, na allianz areni imaju super stvar rijesenu sa umacima. Van sankova postavljeni aparati za majonezu/kecap/dr. Dodes, stines nogom papuciu u istisnes si umak po zelji.
    Nema zajebavanja sa stiskanjem rukama, prakticno je to sa noznom pedalom, smanjis guzvu u slaganju, i mozes ih unaprijed sloziti, pa samo dajes ljudima kao i case piva, a ljudi si sami sloze sta hoce staviti.
  • prefontaine
    10.4k
    neznas kak je tesko pit običnu vodu po tim vrucinamacrophantom

Slažem se! Prije par godina sam probao, užas. Nit' boje, nit' okusa, nit' mirisa.
  • Paggini
    94.3k
    istina, bolje da kao u Somaliji samo uzmemo koštice prije tekme, samo ja bih usput maknuo i sjedala s tribina jer smo došli navijati a ne sjeditiHnlovac

Ma stari zamisli ovaj koncept, malo je potrebno možda imaginacije, al zabrij da ideš na utakmicu a jedeš DOMA ili, pazi ovo, u restoranu??? A ne da dolaziš na jebenu tribinu s kumom i dvadeset čevapa i dernečite, zamisli to.

Zamisli jesti negdje drugdje osim na tribini ili ispod zapada, pa evo tesko mi zamislit uopce
  • Ljubo
    1.5k
    Kako je krenulo ovdje na Zoni Zvone slobodno može jedan svoj restoran ispod zapadne tribine otvoriti, pa da umjesto utakmice imamo gastro natjecanje.
  • Zagreb1992
    3.7k

Smijemo se amerikancima o tome kako žderu na tribini ,a onda se ljudi žale zašto toga nema kod nas.
  • Noel
    23k
    Nisu mi jasni ni ovi koji nariču jer nema čevapa i hamburgera na +40 stupnjeva niti mi nisu jasni ovi koji te druge nazivaju debilima i opravdavaju zaista loš rad plavog kornera na početku ove sezone.

Neki dan isto čitam ludorije ovdje na forumu od nekih "liberala" i osloboditelja ovdje na forumu zazivanje crnih listi za one godišnjake čija dolaznost se ne sviđa klubu. Kao klub je vlasnik ulaznice on bi mogao navijačima ukinut i uskratit ulaznicu nekom navijaču ako se tak prohtje nekome. Ma nemoj, di smo to došli , opet 15 godina unazad?

Dajte ljudi, nekad imam osjećaj da čitam forum pomahnitalih balavaca iz srednje škole a ne odraslih ljudi.
  • T90d
    3.1k
    Ma stari zamisli ovaj koncept, malo je potrebno možda imaginacije, al zabrij da ideš na utakmicu a jedeš DOMA ili, pazi ovo, u restoranu???Paggini

Zamisli ovo, svi pijemo po kafićima okolo, jedemo po restoranima i fast foodovima okolo, dođemo na utakmicu, pogledamo, odemo na wc i tamo se istovarimo i idemo kući. Jer zašto bi Dinamo zaradio 50€ na 4 porcije ćevapa, kad može onaj prije stadiona, usput će još uzeti 20€ za piće.

Savršena ideja, javite Bobanu da odmah iz onih nacrta izbaci stadione koji imaju hranu i piće uplanirano u sklopu stadiona.

Ne kužim pojedince koji se odmah ironično komentiraju svaku kritiku prema klubu, pogotovo one koje su usmjerene za poboljšanje odnosa klub-navijači, boljeg doživljaja utakmice, a sa cijelom ovom raspravom i zaradom kluba.
  • Hnlovac
    7.3k
    da, jer je pojesti 1 hot dog / debrecinku na poluvremenu američko žderanje

Kako da ne. Kako onda nazvati scene nakon utakmice po okolnim kebabdzinicama? Jedan od 7 smrtnih grijeha?

ak idemo ovak daleko, zašto jesti na poslu? Zašto jesti na plaži? Zašto raditi piknike? Zašto jesti igdje gdje mi nije stan?

Najbolje onda da klub pošalje obavijest svim navijačima da se obilato najedu doma jer se hrana neće prodavati.
  • Masto
    2k
    Btw protiv zalgirisa premijera bijelog dresa?
  • Paggini
    94.3k
    Ne kužim pojedince koji se odmah ironično komentiraju svaku kritiku prema klubu, pogotovo one koje su usmjerene za poboljšanje odnosa klub-navijači, boljeg doživljaja utakmice, a sa cijelom ovom raspravom i zaradom kluba.T90d

Jazo, nitko ne opravdava Plavi korner, ne znam ni kak radi, ja svoje pivo, dva tri dobijem i sve ok, nigdje ja nisam pisao da radi dobro i da lažete.

Ali komentiram vas koji cmoljite jer ne možete svoju žderačinu odraditi u pristojnom vremenskom roku na tribini što smatram smiješnim i idiotskim i imam pravo smatrati to smiješnim i idiotskim jednako kao što ti imaš pravo kenjati po tome što ne možeš svoje čevape s kajmakom i brdom luka dobit za 10 minuta

Ako plavi korner nudi hranu i radi ju lose, vase je pravo kritizirati i slazem se s tim. Ali meni je smijesan i kretenski koncept opcenito žderanja na stadionu

Ne kužim pojedince koji se odmah dignu na zadnje noge jer ne smiješ kritizirati njihovu kritiku....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.