• ZgDLions
    1.8k
    Trebali bi oni aparati sa cugom biti.
    Ili ti redar ne da odnijeti na tribinu ili pokriti kamerama i velika kazna ak baciš na teren.
    Neki fakat dobar hot dog ili kobaju bi i ja pojeo dok sjedim gore, ogladni čovjek od nervoze.
    Fali i ljetni asortiman šalova i zastave, mi bi samo davali lovu Dinamu, kaj je to grijeh?
    Ovak prije ulaska konzerva, nakon tekme birc, valjda je Dinamu ok.
  • Peškaman
    9.4k

Pa valjda je klubu u koristi da u krugu stadiona prodaju hranu/piće i da klub zarađuje.
  • Marktwain
    1.6k

Huliganstvo nema radno vrijeme. :up:
  • Pesca90
    276
    Rudes pomaknut na petak 14.8 u 20h.
  • markoli
    2.2k
    Fora, al spelling jebe. Midtjylland mi uopće nije htjelo prihvatiti, Helsinki umjesto HJK, Balkani sa jednim l umjesto dva. Chernomorets umjesto Chornomorets...samo par primjeraChempers

Midtjylland prihvaća uredno, možda si fulao slovo. Balkani se piše s dva l, ne s jednim. Ukrajinski klub se piše sa O, ne s E. Helsinki ok, dodam da prihvaća i to za HJK.
  • crophantom
    6.2k
    mogu se složiti za napade na covjeka, kao sto rekoh, nemam blage ko je lik... mogu razumjeti i za hranu, slažem se, pa čak ajde ostao si bez radne snage pa se ne snalaze, gužva je (mada danas uz silne agencije, to se može rijesiti), mogu shvatiti i da zbog te radne snage ne rade one kucice.
    Al brate mili da ti na poluvremenu il prije poluvremena ostaneš bez cuge, daj naj me...

Znaš kolko je karata prodano, znaš da najavljuju + milijardu stupnjeva, pa da hebenu mineralnu nisi u stanju osigurati u dovoljnim količinama, e to sorry ne mogu opravdati ni sa čim. Tak da nije svaka kritika s Marsa pala.

A kaj se tiče pitanja na članskom danu za tog čovjeka, brate kaj da pitam plavi korner.
    Svi očekujemo:
    1. Da se ima kaj za pit
    2. Da do te cuge možeš doci u pristojnom vremenu.

Ostalo je bonus.

Tebi je to glupost, al neznas kak je tesko pit običnu vodu po tim vrucinama, da ne govorim kolko je to nezdravo.
  • ZrnTSCHeZ
    2.2k
    Mislim da bi cilj trebal biti privući navijače da dolaze čim ranije i "zagrijavaju" se trošeći u klupskim aranžmanima, a ne po lokalima uokolo...uostalom valjda je to između ostalog i smisao dodatnih loyalty bodova za raniji dolazak, da se dolazak na tekmu ne svodi samo na 90min...da ljudi steknu takvu naviku koja je uobičajena za svaki ozbiljniji klub i da se prihodi povećaju i po toj stavci.

A onda kad ukazuješ da je taj segment loš i da je efekt kontraproduktivan, biseri pogađaju poantu bacajući ingeniozne savjete da ima ponude i izvan Maxa...pa ispada da su problem oni koji žele lovu za ovo ili ono dati klubu umjesto nekom random vabi/dabi/žabi/žili/maksu s kojima nemaju baš nikakvu poveznicu, a posebno ne jaku emocionalno-iracionalnu vezu kak s dinamom.

Da se tijekom sezone većina cuge iz 500m radijusa oko stadiona 2-3h prije tekme popije unutar Maxa to ne bi bila baš zanemariva cifra...al ta lova nažalost pretežito ostaje na bazenu, oko raskršća, Ravnicama...
  • T90d
    3.1k

Da je naručio po 3 palete vode više i da ih nije prodao, sljedeću utakmicu mora 3 palete manje naručiti. Čist sumnjam da nemaju negdje lager gdje ne mogu taj višak robe staviti, i ne vjerujem da svaku utakmicu posebno naručuju piće od dostavljača pa višak vraćaju. Iz mog iskustva je to ludost, dupli posao i vjerojatno gubitak jer automatski naručuješ manje robe.
  • Chempers
    1.4k

Midtjylland sam baš išao guglati i iz nekog razloga nije mi priznalo ni cp. Skuzio sam poslije za Ballkani i Ukrajince, nije tvoja greška nego jednostavno me "zasmetalo" što sam znao klubove a na kraju mi nisu ušli u rezultat jer nisam želio dodatno provjeravati :sweat: Baš za te Ukrajince se sjećam da su naši mediji pisali sa E i nije mi palo na pamet da je Chornomorets.
  • ZgDLions
    1.8k
    Kad već lupamo po svemu i klopi i cugi ja bi da klub napravi suradnju sa nekom manjom pivovarom i da dobijemo neku Dinamo crnu pivu.
    Shop ili Boysi naprave neku fora čašu i ti natočiš crnu i fino pozadina, a grb ili logo Dinama na njoj.
    Milina bi mi bila za gledati i piti, ajmo marketing, ak može gemišt.
  • vjeko1701
    27.5k
    Ma treba plava piva pod nazivom "Boja mojih vena"
  • Mr Blue
    5k
    Mislim da nitko ne očekuje da na utakmici bude ponuda kao u nekom restoranu, ali neki minimum kojem se nadam je da pive izlaze kao na traci. Pojedinci ovdje očito ne piju na utakmicama i to je njihovo demokratsko pravo, ali gužve na šanku očigledan su pokazatelj da su takvi u debeloj manjini.

Nadam se da će se situacija za šankom popraviti u što skorijem roku. U trenucima najveće gužve (samo) na nosiljku s četiri pive se ne smije čekati duže od pet minuta. Rasturite me.
  • austrijanac
    12.6k

Lajk + nekonzistentnost sto se tice casa, programa vrijednosti i sve slicno.

Jedan nosac pive veli nemre mi odbit euro za casu, drugi to uredno radi. Zenska nema pojma kakvi bodovi, dok drugi vec uhodani.

Pisao sam poslije Thina odma pa sori Thun sto sam se skrpao danas.

Brze pive/cuga i neki red da se zna.
  • The Undertaker
    10k
    Evo moj doprinos iako rijetko pijem pivo
    https://www.tapify.ro/en/
  • criticus
    9k
    Šta imate protiv ćevapa i hamburgera? Ja se nadam da će se vratit u optjecaj. Pa taman morali uposliti ovoga s događaja kojeg Papa spominje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.