• Crusades
    25.1k
    sve jasno, kao i uvijek nemam problema sa konstruktivnim kritikama već sa polusarkastičnim i pasivno napadajućim komentarima jedno te istih ljudi o jedno te istim temama.

Meni je prvenstvena zaokupacija dolaska na tekmu sama tekma i navijanje, a ne gastro recenzija ćevapa, ali shvaćam da nismo svi takvi.
  • emilperska
    17.7k

Ma kužima ja. Lani je i na Thompsonu tako bilo.

Sam mislim da ovo nije razina masovke te razine da ukineš cash. Ja sam generacija rođena 90ih. Imam i Revolut kartično na mobu i Aircash i kartice i cash. Prilagodim se. Ali ima tamo, nazovimo to tako starije ekipe koja je bila kako bi rekao Facke, šokerana s tim.
  • Crusades
    25.1k
    kaj opet svadba? Nisi dugo bio.
  • Papastrumf
    23.8k
    Hoce li netko ovdje kaznjavati ove debile koji pisu ovakve stvari o covjeku o kojem ne znaju ocito nista?

Covjek je preuzeo PK prije par mjeseci od klosara koji je u međuvremenu prijavljen drzavnim institucijama zbog osnovane sumnje da je godinama potkradao PK odnosno klub.

Ostao je bez 90% radnika iz razlicitih razloga. Neki su otisli za bivsim sefom, neki su to morali zbog pravnih stvari itd.

Sto se tice ponude, nije ovo vašar u Derventi pa da se ispod tribine peku cevapi i burgeri. Ne znam koliko ste stadiona u Europi posjetili, ali osim restoranske ponude, vecina ih nudi kobasice ili eventualno predgotovljene sendvice, a uz to imaju neusporedivo bolju infrastrukturu od nase.

PK moze i mora bolje, ali sve ima svoje razloge. Mogli ste postavljati pitanja na clanskom danu, mozete se javiti na mail ili na bilo koji nacin i objasnila bi vam se situacija. Ali ne, lakse je ad hominem napadati po forumu.
  • Krizy
    74.6k

Nisam 10 dana, a neću nakon ove 3 dana :rofl:
    IMG-20260805-145356-804.webp
  • NORTE
    26.1k
    Kakav miran dan na forumu nakon dobrog rezultata. :kiss:deda
    ron-burgundy-escalated-quickly.png
  • emilperska
    17.7k

Napisao sam gore i Crusadesu.

Ovo gore ima malicioznih tvrdnji i sigurno ima osobnih interesa nekog tko je izgubio najam/posao i sad širi mrznju po FBu.

Ja osobno nikad nisam jeo na zapadu osim 2 puta kad stvarno nisam stigao doma/prije.

Ono što vidim svojim očima je da je do TEKUĆINE postalo gotovo nemoguće doći.

A pisem to kao netko tko kroz 3 tribine ima godišnju od 2016.
    Zato sam se i uključio u raspravu jer smo prošle godine hvalili nazovimo to ponudu jer se od 2023. krenulo poboljšavati i što se tiče načina dolaska do TEKUĆINE, odlaska na WC i svega ostalog. Ponuda je do sredine 2023. bila takva da te odvraćalo da ostaviš kune tamo i stvarno je krenulo nabolje.

Zašto je sad stalo i palo, to znaš ti bolje od nas. I to nema veze s ćevapima kojima nije vjv ni mjesto tamo.

+ konačno se postavio štand ispod zapada s artiklima iz Fan shopa pa si mogao kupiti šal/kapu/majicu bez ulaza u nagomilani fan shop.
  • rupke
    302
    da u moru kritika iznesem jednu pohvalu na rad PK.
    u 43:00 s s otprilike polovice sjevera popnem do sanka u nadi da cu uspjeti doci na red do pocretka poluvremena. na sanku ispred mene jedna osoba koja je platila i dobila pice, te sprema novcanik i uzima pice, dok u isto vrijeme djelatnicama od mene uzima narudzbu. dok sam fizicki dosao do sanka pice je bilo spremno, a POS aparat spreman da prislonim karticu. dok je sudac podizao semafor sa sudackom nadokandom bio sam na svome mjestu
  • Plava balada
    306

Mene isto baš briga za hranu, ne dođem na stadion jesti, ali kada je +37 a do ikakve tekućine nemreš doći je malo kritično...
    Protiv Belupa (a posjeta 6k) sam otišao prije poluvremena po nekaj za popit za frenda i sebe, vratio sam se u 60. minuti tekme.
    Vjerujem da su svjesni toga i da bude usluga poboljšana. Dok nam je to najveća briga dobro je sve. :)
  • bbb medimurje
    5.2k
    okej a zakaj je onda usluga pala u odnosu na proslu sezonu?
  • Paggini
    94.2k
    Inače stvarno ne volim kenjati po nikome koji dođe na utakmicu, ali jebote postala je tragedija Dinama to što ne možete žderati svoje kobasice i cevape pored onih smrdljivih toitoija?

Dajte ko ljudska stvorenja odite negdje normalno prije tekme, sjednite, pojedite kao ljudi, a ne žderačina ispod zapada dok ekipa udara vratima toitoija pored vas
  • emilperska
    17.7k
    Dajte ko ljudska stvorenja odite negdje normalno prije tekme, sjednite, pojedite kao ljudi, a ne žderačina ispod zapada dok ekipa udara vratima toitoija pored vasPaggini

Dajte nam da pijemo!

Za hranu se apsolutno slažem.
  • Krizy
    74.6k
    Sakrio sam Hajdukovu zastavu s druge strane, nema šanse da ju nađu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.