• rob ljubavi
    1k

Nisam na zapadu pa ni mene ne interesira previse, ali jednog dana Kranjca/novi Maksimir ne vidim razlog da ponuda hrane bude takva, ako ne i ozbiljnija, neki street food.

Otvoriš 2h prije i radiš 2h poslije tekme, ekipa jede kod tebe i ostavlja lovu, a ne ide u razne Mcdonaldse, kebabe, pekare...a usput onda i trosi na cugu. Smijesno je da se sada to povezuje s vašarima i opravdava situacija koja ocito traje i traje i ljudi je opravdano kritiziraju, a tice se i hrane i cuge (npr gemista na sjeveru nije bilo, to je isto nesto novo da je van ponude?)
  • T90d
    3.1k
    Sto se tice ponude, nije ovo vašar u Derventi pa da se ispod tribine peku cevapi i burgeri. Ne znam koliko ste stadiona u Europi posjetili, ali osim restoranske ponude, vecina ih nudi kobasice ili eventualno predgotovljene sendvicePapastrumf

Sad malo ironije, zašto bi bili kao svi ostali. Nismo im mi krivi što nemaju ćevape i pljeskavice, i što smo bolji roštilj majstori od njih.

Btw gdje je razlika između naših ćevapa i pljeskavica, naprema njemačkom svinjskom vratu i frikadeli koje se prodaju na skoro svakom štandu (KSC, Bayern, Frankfurt, Mainz, za domaće navijače ih imaju u ponudi)

Nemora svaki štand imati to u ponudi ili u budućnost svaki kiosk u unutrašnjosti (a vjerojatno mogu, jedni roštilj, drugi hot-dog sendvič, pa si biraj na koji kiosk želiš)

Želio bih u budućnosti vidjeti primjerice štrukle, kad ih svaka pekara može prodavati može se i na stadionu. Imamo svojih stvari za ponuditi, ne moramo biti kao ostali sa "zapada".
  • Facke
    8.6k
    Decki moji , nema do friske debrecinke na Maksimiru.
    Kad se sneme s onuga safta, a taj isti saft zne curi, vrevle tu debrecinku v zemlju i veli "izvoli". I kad ti prvi pot zagrizes i s debrecinke celi taj saft spricne e to je onda to.

:wink:
  • Hnlovac
    7.3k
    istina, bolje da kao u Somaliji samo uzmemo koštice prije tekme, samo ja bih usput maknuo i sjedala s tribina jer smo došli navijati a ne sjediti
  • ZgDLions
    1.8k
    Kad malo zahladi napravio bi u suradnji sa nekom pekarom Dinamo perece, u obliku malog d i nek su fino slani da se bolje pive popije.
    Štrukle, peciva… ak ništa utisnuo bi Dinamo žigove po njima, ak mi doma na palačinke, kolače,torte možemo nije neka nauka, a fora je.
    Treba to gurati na najjace, kome god sam poklonio onaj Dinamo gemišt, oduševio se.
    Evo još jedan jestivi uradak kod nas.
    CEEBC92-E-7-E27-4829-A199-9-E2-B61-EC6-A4-E.jpg
  • jedan u nizu
    18.8k
    Sami stadion i fizicke manjkavosti poprilicno onemogucuju normalan rad sankova.
    Taj prostor ispod zapadne tribine kao da je neko mjesto trijaze neke bitke iz ww2, a koridor na sjeveru poprilicno otezava posao sto se tice guzvi.

Ocekujem na kranjci puno bolje rijesenje, a tek na novom maksimiru ... Ocekujem puno puno vise sankova i puno manje cekanja.
    Ocekujem da su prostori ispred sankova poprilicno veliki, tako da ljudi neometano mogu ulaziti na tribinu, a ne da se probijaju izmedu redova.

Makar uz sve to, siguran sam da je najveci problem zapravo ljudstvo.
    Radio sam poprilican broj evenata kao honorarac i zajeban je to posao., i vecina ljudi oko mene su bili tamo sa prstom u uhu, sa neshvacanjem posla, tempa rada i osjecaja za guzvu i prioritiziranjem posla.
    Ljudi koji rade n PK su honorarci, i rade povremeno. I ako ih je stvarno vecina otisla, onda to nije ni blizu uigrana ekipa, a nemas se ni priliku uigrati kada radis jednom tjedno ili svakih 15 dana. Dok se isfiltriraju ljudi i da se to sve nauci, treba vremena.
    Ako recimo imas 20 novih ljudi na tekmi, siguran sam da njih 15 ne radi kako treba.
    I jbg, s vremenom se to isfiltrira, ovi losiji odu, zamijene se sa boljima, a i neki se nauce s vremenom, ali treba vremena da to proradi kako treba.

Mojih 2 centa prijedloga za PK su sljedeci (ako ce itko ikada vidjeti to):

Nabavka aparata za gazirana pica. Ovo pretakanje iz bocica su kriminalna, pogotovo kada dodes na recimo poljud pa mi kolu sipa iz dvolitrenke.
    Kola iz aparata je drugacija i losija (po meni), ali na stadionu ce biti dovoljno dobra. Aparat, sirupi i boce co2 ne zauzimaju toliko mjesta, smanjuje potrebe za friziderima (ostaje vise mjesta za nesto drugo), i ubrzava vrijeme tocenja. Stavis casu, stisnes gumb i mozes naplatiti racun ili otici po nesto drugo dok se ovo ne natoci.
    Rade bih popio tako nesto, nego sok pretocen iz flasice i u tom procesu toliko razgaziran da mi se niti ne pije vise.

Hot dog kao na ini. Barem peciva. Hot dog u fresh corneru mi je zapravo jako dobar, iznenadujuce dobar, najvise zbopg peciva. Narucim na Maksimiru hot dog i dobijem liziku koja je vec suha i koja se mrvi jako i koja je dosta bezveze. Na Ini su ta peciva stvarno dobra i puno je lakse i komotnije jesti tako slozen hot dog nego onu splacinu sa stadiona.
    Kobasice peces na isti nacin, ili nabavis one grill resetke kao benge, i samo zamijenis peciva sa necim onakvim.
    Takoder, na allianz areni imaju super stvar rijesenu sa umacima. Van sankova postavljeni aparati za majonezu/kecap/dr. Dodes, stines nogom papuciu u istisnes si umak po zelji.
    Nema zajebavanja sa stiskanjem rukama, prakticno je to sa noznom pedalom, smanjis guzvu u slaganju, i mozes ih unaprijed sloziti, pa samo dajes ljudima kao i case piva, a ljudi si sami sloze sta hoce staviti.
  • prefontaine
    10.4k
    neznas kak je tesko pit običnu vodu po tim vrucinamacrophantom

Slažem se! Prije par godina sam probao, užas. Nit' boje, nit' okusa, nit' mirisa.
  • Paggini
    94.2k
    istina, bolje da kao u Somaliji samo uzmemo koštice prije tekme, samo ja bih usput maknuo i sjedala s tribina jer smo došli navijati a ne sjeditiHnlovac

Ma stari zamisli ovaj koncept, malo je potrebno možda imaginacije, al zabrij da ideš na utakmicu a jedeš DOMA ili, pazi ovo, u restoranu??? A ne da dolaziš na jebenu tribinu s kumom i dvadeset čevapa i dernečite, zamisli to.

Zamisli jesti negdje drugdje osim na tribini ili ispod zapada, pa evo tesko mi zamislit uopce
  • Ljubo
    1.5k
    Kako je krenulo ovdje na Zoni Zvone slobodno može jedan svoj restoran ispod zapadne tribine otvoriti, pa da umjesto utakmice imamo gastro natjecanje.
  • Zagreb1992
    3.7k

Smijemo se amerikancima o tome kako žderu na tribini ,a onda se ljudi žale zašto toga nema kod nas.
  • Noel
    23k
    Nisu mi jasni ni ovi koji nariču jer nema čevapa i hamburgera na +40 stupnjeva niti mi nisu jasni ovi koji te druge nazivaju debilima i opravdavaju zaista loš rad plavog kornera na početku ove sezone.

Neki dan isto čitam ludorije ovdje na forumu od nekih "liberala" i osloboditelja ovdje na forumu zazivanje crnih listi za one godišnjake čija dolaznost se ne sviđa klubu. Kao klub je vlasnik ulaznice on bi mogao navijačima ukinut i uskratit ulaznicu nekom navijaču ako se tak prohtje nekome. Ma nemoj, di smo to došli , opet 15 godina unazad?

Dajte ljudi, nekad imam osjećaj da čitam forum pomahnitalih balavaca iz srednje škole a ne odraslih ljudi.
  • T90d
    3.1k
    Ma stari zamisli ovaj koncept, malo je potrebno možda imaginacije, al zabrij da ideš na utakmicu a jedeš DOMA ili, pazi ovo, u restoranu???Paggini

Zamisli ovo, svi pijemo po kafićima okolo, jedemo po restoranima i fast foodovima okolo, dođemo na utakmicu, pogledamo, odemo na wc i tamo se istovarimo i idemo kući. Jer zašto bi Dinamo zaradio 50€ na 4 porcije ćevapa, kad može onaj prije stadiona, usput će još uzeti 20€ za piće.

Savršena ideja, javite Bobanu da odmah iz onih nacrta izbaci stadione koji imaju hranu i piće uplanirano u sklopu stadiona.

Ne kužim pojedince koji se odmah ironično komentiraju svaku kritiku prema klubu, pogotovo one koje su usmjerene za poboljšanje odnosa klub-navijači, boljeg doživljaja utakmice, a sa cijelom ovom raspravom i zaradom kluba.
  • Hnlovac
    7.3k
    da, jer je pojesti 1 hot dog / debrecinku na poluvremenu američko žderanje

Kako da ne. Kako onda nazvati scene nakon utakmice po okolnim kebabdzinicama? Jedan od 7 smrtnih grijeha?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.