• ShanKu
    2.3k
    Samo mi recite od koje stranice na ovoj temi je krenuo ovaj gušt? Da se malo zabavim i opustim prije spavanja... :up:
  • Infinity
    21.2k
    Pa ovi debili i da dodju do grupne faze, koga oni tamo mogu izvuci i uzeti im jedan jedini bod u gostima? Pa oni bi izgubili i u Crnoj Gori. Njima je najpametnije da namjerno ispadnu, mada i za tim vjerojatno nece biti potrebe.
  • Ljubo
    1.4k
    biti će ti onda duga noć, imas još sportnet za proći :lol:
  • NORTE
    26k
    Ovaj Pafos mi je postao baš drag.IceMan

U prošloj sezoni bili su ubojica cigana (uzeli bod u Pireju, izbacili zvezdu), sad su postali i ubojica grobara.
  • GOAT
    8.9k
    :lol: Odlična kondicijska priprema cijele ekipe btw jedva su hodali u produžetku utakmice

• Benedikt
    248
    Mislim 53, dobar tek!
  • Gemišt86
    544
    Vi ste ka ditelina s ČETIRI lista, za vas uvik ima mista, dobro dosli cipraniii, moja sreca to ste viii
  • lukaoj
    352
    ne zelim biti djavolji odvjetnik, ali kako je to jebeno usporedivo?
    Mi smo jaca ekipa od Thuna, oni su dosta slabiji od Pafosa. Mogu ja razumijeti da se smijemo njima kad ispadnu od pekara kao prosle sezone, ali sad su zbilja ispalo od ekipe protiv koje ni mi ne bismo bili favoriti.
  • Diavollo094
    166
    A možemo i onu svako veće Pafos meče
  • Dzoni
    7.1k
    ni mi ne bismo bili favoriti.lukaoj

Nemoj pričat gluposti molim te. Da nismo slučajno outsideri i protiv Sopičiusa?
  • Crusades
    25k
    pa ne kazem da su bili identični scenariji, samo da smo mi okrenuli 2 gola zaostatka, oni popušili. Nije čak ni u istoj utakmici, mi unutar jedne, oni unutar dvije
  • NORTE
    26k
    sad su zbilja ispalo od ekipe protiv koje ni mi ne bismo bili favoriti.lukaoj

Kaj?
    Po čemu jedan dinamo ne bi bio favorit protiv Pafosa?
  • Noel
    22.7k
    NK Intezitet i njegovi arhitetkti Garcia-Graf-NH ispali sa 4 komada od jedne od najlošijih momčadi po istrčanim kilometrima u ciparskom prvenstvu prošle sezone.

Ali ne.. rađa se novi moderni Hajduk :lol:
  • Ljubo
    1.4k
    dođeš na 3 minute nadoknade i ne smiješ primiti gol, nema veze to koliko su ovi bolji. Klubovi koji nemaju luzerski mentalitet to izdrže, ovi to ne mogu nikada.
  • lukaoj
    352
    pa Pafos je igrao ligu prvaka prosle sezone i ispao na gol razliku. Dosta su dobro igrali, jedino ih je Bayern bas razbio. Mi smo lagano izgubili i protiv Celte i Betisa i Lillea. Ne znam koliko je ta njihova ekipa ista kao prosle sezone, ali defitinitivno su pokazali visoku razinu igre u ligi prvaka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.