• Mrvica
    4.3k
    Slušao sam na radiju 2. poluvrijeme i produžetke, ne sjećam se kad mi je bio ovako lijep put na posao. Krvarile su mi uši zbog komentatora, al ajde isplatilo se. :rofl:
  • Ludovic IX
    12.3k
    Da, inače smo puno puta imali bolje rezultate u europi. Hajduk jednom i rijeka dva ili tri puta zajedno sa nama u skupinama. U zadnjih 16 godina.

Sve je to isto. Nit smo lošiji niti bolji. Kad dinamo zajebe hnl, onda je zapravo lakše imat više predstavnika u skupinama.
  • Dzoni
    7.1k
    Stvarno se ne bih iznenadio da naši klubovi namjerno ovako tragično igraju Europu da su odmorniji za HNL
  • db-izbjeglica
    21.1k
    Nek su oni izbacili magarad, sve super, al ja ne kužim koja je poanta klubova poput pafosa u europskim natjecanjima.

Kao prvo, geografski nisu europa, nalaze se doslovno kod libanona, al ajd, ciparski grci, kulturološki bla, bla, bla... al da onda barem imaju bilo kakav identitet i predstavljaju nešto. :confused:

Danas je nastupio doslovno jedan igrač s cipra.
    Ostalo sve gu-gu, ga-ga, ja-ja, le-le, be-le koji k, kom je to zanimljivo :roll:
  • Infinity
    21.2k
    Ne razumijem onda zasto se bore izboriti Europu.

Nekad sam citao neke bh. forume i navijaci bi otvoreno pisali da treba ispasti iz Europe cim prije, pa onda odmoran ici u borbu za Europu. I opet tako sezonu kasnije. Nema mi to smisla. Vise mi ima smisla biti sedmi kao Belupo, nego se boriti za cetvrto mjesto, pa igrati kvalifikacije bez ikakve ambicije.
  • Bosskovitz
    21.2k

Da bar. Ali svi znamo da nije tako.
  • hardek
    11.3k
    Znatiželja jača od mene pa bacio oko znate već di. Kult ličnosti se skroz prebacio sa Livaje na Garciu. Apsolutno je nevjerovatno koliku podršku ima nogometni Dr. House kod južnjaka unatoč tome što nije pobijedio ni jedan derbi ili općenito bitniju gostujuću utakmicu. Teški mentoli
  • Krizy
    74.4k
    Badbeat
    FB-IMG-1785444278039.jpg
  • Hnlovac
    7.2k
    Ala gusta

Purgerski pozdrav iz Splita
  • Ljubo
    1.4k
    čini mi se nekako premalen taj trokut, može se slobodno proširiti od Malte pa do Irske i Kazakhstana
  • Nolifer
    15.6k

Popravio sam ti sliku

IMG-3344.jpg
  • Jurki
    27k
    Slovenci, Ciprani, klubovi iz svih tih žbljnj liga su krenuli graditi pricu prvo oko Euro koeficijenta i da naprave nekaj vani.. pa onda u boj za titulu.

Ova "institucija" da ih dekretom instaliras u playoff lige prvaka.. uspjeli bi ispasti iz lp,el i konf lige i na jesen igrati kup Dalmacije.

I oni bi naslov prvaka? I kaj bi s tim? Rekli da je model proradija i ispali od prvaka Andore.

Ala guštan brale. Jos da ih u nedjelju nk the family rokne..
  • NoSkillan
    375
    umro sam na komentar to ara jednog "kad gube a bogami i kad gube"
  • Jurki
    27k
    "Jebe mi se za rejting domaceg baluna, bitno da gube"

Gube Ivo, gube, komunjaro ohrndala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.