• Paulie
    1.8k
    utorak ili srijeda, mislim da prvo moraju ovi odigrat uzvrat danas pa ce se znat tocno
  • Jurki
    27k
    mislil sam u kontekstu ključnih utakmica u grupi. Do Bjelice smo svake godine bili skoro do kraja u igri i naravno nesretno gubili ključne utakmice. Sjecamo se svi Dinamovskih golova i igranja dobro i ispadanja.

A kaj se samih kvala tice.. to smo doktorirali.
  • hardek
    11.2k
    Znaci isto ko i kod Dalica CorlukaZg123

Ne razumijem da netko može Kelavu napadat nakon ovog dvomeča. Pa imali smo 4 mrtva zicera i gol nakon kornera u ove dvije utakmice. Ljudi su doslovno 2 puta čistili s linije.

Gol koji je primljen iz prekida je lob iz mrtvog kuta, da probaš replicirat tu situaciju 100 puta vjerovatno nebi uspio ni jednom.

Ok treba još poraditi na defanzivnim kornerima, ali ja se ne sjećam kada su nam ofenzivni korneri bolje izgledali. Još tamo od Bjelice u prvom mandatu
  • NORTE
    26k
    Thun

Broj izdanih ulaznica oko 18.700, uključujući navijače Thuna

Broj skeniranih ulaznica 17.092 (službeni broj gledatelja)
  • Kaktus Car
    1.1k
    Vezano uz golmane - moram priznati da ne kužim konstantno pljuvanje po Filipoviću. Je li dovoljno dobar za prvog golmana Dinama, naravno da ne, ali za to nije ni doveden. Doveden je za sitniš da bude drugi ili treći golman i za to je pristojna opcija. I sad se neki čude da nije Neuer u primeu.

S druge strane kada su neki ranije doveli golmana za 3 milijuna Eura, u jednom od najvećih ulaznih transfera u povijesti kluba, a taj golman se ne može izboriti za startnu poziciju ispred tog Filipovića to se ne preispituje ni približno toliko, iako je riječ o jednom od najgorih ulaznih transfera...
  • Fan
    2.5k
    S druge strane kada su neki ranije doveli golmana za 3 milijuna Eura, u jednom od najvećih ulaznih transfera u povijesti kluba, a taj golman se ne može izboriti za startnu poziciju ispred tog Filipovića to se ne preispituje ni približno toliko, iako je riječ o jednom od najgorih ulaznih transfera...Kaktus Car

Molim te, pokaži mi jednu osobu koja nije preispitivala tu odluku. Jesi li ikad bio na Nevinoj temi?
  • Jurki
    27k
    Nevistic je kad je trebal, dobil je kritike i to opravdane.
    Ok, Filipovic nije za prvog golmana.. to stoji.. ali golman DINAMA ne smije ponavljam ne smije biti toliko usran, zasran, drhtati na golu ko da prema njemu idu naoruzani SS-ovci a ne nogometasi jebenog usranog Thuna.
    Ako ne mozes napraviti posao donekle dobro, ne velim odlicno nego donekle dobro.. rista putuj jer nisi ni za desetog golmana Dinama, a kamoli za drugog treceg ili kojeg vec. Ne mozes se nositi s pritiskom.. Predavac, Kurilovec i uzivaj tamo.

Kaj se Nevistica tice.. promasaj i to epski za 3 milje eura.
    Nadam se da ce uskoro klub na sluzbenim kanalima obojici napisati zahvalu i oprostajnu objavu.

Nema tih rijeci da opisem svoju ljutnju i bijes prema prvom i drugom golmanu Dinama, a da ne dobijem ban bezveze. Zasluzili su vritnjak i salve psovki.
  • Fatos Beqiraj
    2.8k
    Ma ne virujem ja da je nevistic placen 3 miliona, to su misko i kriminalac podjelili lovu. Kakva 3 miliona u to vrijeme za golmana iz hnla
  • Omake
    19.4k
    Nama je lani Gorica, inferiornija verzija Thuna, u pet utakmica dala 8 golova. Našem rosteru kakav sada jest ne odgovaraju takve ekipe. Sreća pa smo prošli.
  • Str1nger Bell
    3.6k
    Ne razumijem da netko može Kelavu napadat nakon ovog dvomeča.hardek

Napao sam ga ja kad je zapričavao Valincica kod naseg kornera :grin:
  • T90d
    3.1k

Dinamo u svakom slučaju, nama fale na računu, tko je podijelio pare između sebe, to je pitanje za DORH i ostale institucije. Dinamo je oštećen.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.