• modri-kibic
    1.8k
    Shvaćam da je pritisak i da su velika očekivanja uvijek od Dinama. Ali meni nije jasna energija cijele ekipe do 70te minute utakmice. Gubiš 2:0 na Maksimiru, ispadaš u tom trenutku iz utrke za Ligu prvaka koja vam (nam) je svima san. Lopta izađe van Filipović laganim korakom ide po loptu, lopta je u autu bočni igrače ne traže loptu da se što prije nastavi igra. Uglavnom toliko bezvoljnosti dugo nisam vidio u momčadi.

Bar kada igraš na Maksimiru preori taj teren, daj svaki atom iz sebe. I ako izgubiš, barem si dao sve od sebe. A jučer da je ostalo 0:2 s razlogom bi bili zvižduci, jer takva bezvoljnost do te 70te minute ništa drugo ni ne zaslužuje.

A nakon crvenog sasvim drugačija energija. Ovoj momčadi je trebala ovakva utakmica da zapravo oni sami vide da mogu, ali i da nema unaprijed upisanih prolaza. Ni kod njih kao igrača i kod nas kao navijača.
  • Crni86
    23k
    Tko je kod nas zaduzen za prekide u stozeru?
  • Xpert1992
    801
    I koga prizeljkujemo, Zalgiris ili Klaksvik?
  • NORTE
    26k
    Ovim prolazom osigurali smo si barem 10 europskih utakmica u ovoj sezoni.
  • Ludovic IX
    12.2k
    12 - 6 kvale i min 6 u KL
  • Denle
    587
    Da ali zbog slabije obrane sada nista ne valja, grozni smo, svi moraju otic i sl.

Kolega je napisao jako dobro. Pa tak se i igraci ocijenjuju. Jedna utakmica losja - prodajte ga, nis ne valja, imamo li ponudu za njega. Svi su pametni nakon 2 tekme, umjesto da svi skupa prikocimo i damo deckima i sportskom sektoru malo vremena. Razumijem kritiku, zabrinutost, strah za neke stvari. Ali razlika je rec joj ovo nije dobro, valjda ce bit bolje, a kenjanje je da sve treba potjerat, rasprodat, da su svi losi itd

Defanzivu treba dignut na visju razinu. Smanjit glupe golove i nama je nebo granica. Transfer rok tek pocinje i vidjet cemo kakav bu kadar do PO.
    Crni86

Ma dobro, ja sad nisam isao toliko daleko da kazem da nista ne valja, jer smo jucer vidjeli da imamo igrace poput Kacavende i Topica, koji, na moje iznenadjenje, ne prestaju gristi.

Puno ljudi je otpisalo tu dvojicu, a bome ni ja nisam uzimao u obzir cinjenicu da je Kacavenda tek napunio 23, a Topic 22.

Ali je takodjer cinjenica da nam fali dobar dio igraca za neki veci podvig, al najveci problem imam s Kovacevicevim odlukama i ponovljenim greskama iz prosle sezone
  • ZrnTSCHeZ
    2.1k
    Dvojaki osjećaji...

S jedne strane euforija i sreća zbog prolaza u takvoj infarktnoj tekmi, s druge strane iziritiran mnogim stvarima oko momčadi i popratnih sadržaja.

Kolko je prošlo godine sve bilo super pravovremeno u slaganju ekipe (s 15+ novih igrača), tolko ove sezone sve kasni za puno manji broj novih lica koja trebaju.

Oko golmana se ciganimo što nas je zamalo višestruko koštalo u situaciji gdje je on izravni krivac za 66% zgoditaka.

Istovremeno galantno za kikiriki puštamo Bakrara koji je po meni bil glavni X faktor prošle sezone (imal je ugovor, ne moramo mi biti uvijek zlatna ribica koja igračima ispunjava želje).

Zbog toga smo prisiljeni forsirati Lisicu koji i gotovo pola godine nakon ozdravljenja još uvijek ne pokazuje znakove ozbiljnog nogometa. Topić mislim da nema kapacitet za kontinuirano dobre predstave već uvijek najviše pruža kak napaljena rezerva. Rodriguez je enigma na koju tek najesen možemo eventualno računati.

Sergi je glavom bliže Sabatinu nego Medvednici (u Švicarskoj je s rukama na koljenima hvatal zrak već oko 70.min).

Scott je bez pauze i s lošim SPom iza sebe.

Trenutno jedini novi igrač za udarni sastav je bivši član kluba kojeg jajduk išamaral. Orša je uvijek bil dizelaš i trebalo mu je barem 4-5 tekmi da uđe u formu, trenutno igra na romantiku i ostavštinu, a skeptičan sam oko njegovih krajnjih mogućnosti. Miriši mi na sezonu a la Pjaca: bljeskovi u 2-3 tekme i mučenje u ostatku godine (daj Bože da se varam).

Preokret nam donosi 17.igrač LASKa prošle sezone.

Vidović je već predugo u klubu da bi ga se još "čekalo"...dečko je nažalost zastarjeli tip finog igrača, a danas takvo trčkaranje, nemotoričnost, bez duel igre može samo kontra dna HNLa prolaziti.

Povratak Stojkovića i anganžman Prevljaka (za čiji dolazak apsolutno palac gore) bude nam značajno proširil opcije, ali svejedno to još ni izbliza nije dovoljno.

Zvone, moraš stisnuti gas čim prije!

Novi spiker se uklopil u beskrvnu sliku prvog dijela.

Ugostiteljstvo na sramotnoj razini, podsjeća me na situacije kak dok "mali od rođe" po partijskom ključu preuzme neku funkciju (u 21,03h! poslovođa/koordinator dovodi dodatne ljude za ispomoć na šanku). Nepripremljeni, needucirani, neorganizirani, potkapacitirani (i ljudstvom, a očito i u pogledu vlastitih mogućnosti, jer ovdje se ne radi o ograničenju zbog stadiona)

Dopuštam da mi možda promaklo, ali ne pronalazim da je klub na svojim kanalima objavio da se stadion tek u 18,30h otvara kao što mi je tu odgovoreno (jel to sad tak bude za cijelu sezonu samo 90min prije?)

45 dana prošlo od iskomunicirane loyalty nagrade
  • Dzoni
    7k

Žalgiris, na Farskim Otocima bi igrali opet na onoj glupoj umjetnoj travi + znaju bit zajebani
  • Zg123
    4k
    Keleaustrijanac
    Znaci isto ko i kod Dalica Corluka
  • vlatkomarkovic
    3.7k
    Mislim da se malo previše histeriza, pojačanja dolaze, dizelaši smo….. Jučer ne bi prošli da nije bilo gluposti njihovog braniča, ali je bilo…… Ali u globali sjesti će stvari na svoje mjesto, malo nas je pogladila sreća, a s druge strane smo imali nesreću sa ždrijebom…. Ovaj roster nije dovoljan trenutno za naše planove, ali polako imamo vise od mjesec dana za pojačanja….. Već u idućoj rundi imamo i Stojketa i Prevljaka i nadam se Livija i još kojeg igrača….. Polako…..
  • Paggini
    92.8k
    Nije nas jučer pomazila nikakva sreća jer nije sreća kad dobiješ onako glupi gol tamo iz brain farta golmana, mckenne koji ne drži liniju i domingueza koji ne isprati, nije sreća kad ti ovdje lik maestralno lobuje golmana glavom iskosa, nije sreća kad imaš dva čišćenja s crte, prečku, tri zicera, stativu, parade njihovog golmana.

Imali smo mi obilatu nesreću u ove dvije utakmice, kad se sve zbroji i oduzme, i velika bi nepravda bila da nismo ovo prošli. Možemo mi pričati jesmo bili loši ili turbo loši (a loši jesmo itekako bili), ali zaslužili smo proći i bilo bi to puno mirnije da nije bilo toliko nesreće.
  • criticus
    8.8k
    Nogomet nije fer, mislim sport nije fer općenito. To da tebi jedna utakmica ( dvomeč bolje rečeno), nekoliko dana nakon svjetskog prvenstva odlučuje sezonu, zapravo smjer kluba u idućih par sezona s obzirom na roster koji bi ti ostao nakon nje i plan dovođenja igrača. Al tako je i s tim treba živit. Naš klub ovaj dvomeč nije dočekao u optimalnom stanju ni u jednom jedinom segmentu. Malo sam i blag. Jako se riskiralo. Baš jako. Da nismo prošli to bi bio flop zbog kojeg bi izgubili barem 3 ključna prvotimca za popunjavanje budzeta i preživljavanje. Ali prošli smo, sreća, karakter, glupost, sudac, apsolutno me ne zanima. Thun je trebalo proći. Uopće me nije briga kako. Već sam zaboravio i rezultat i ko je igra.

E sad, druga strana. Prošli smo i otvara se ono što smo željeli. Put prema playoffu, zadržavanje okosnice ekipe i eventualno ulazimo u jednu il nijednu prodaju. S tim na umu apsolutno se slažem s @vlatkomarkovic. Sada bez žurbe. Ovaj roster + igrači koje nismo imali na raspolaganju moraju bit dovoljni za proći u playoff. Stojković ih sam može proć. Ako ne, onda je odgovor u treneru ne u rosteru. Tako da imaš luksuz da pričekaš Livija još duže, da sačekaš neke bolje opcije koje se otvaraju kako se rok bliži kraju. Ja se nadam da je to bio plan, da je to bio smišljeni rizik u koji se ušlo da bi se otvorila ova prilika. Nadam se da je. Sve ćemo vidjet u idućih par tjedana.
  • Jurki
    27k
    Bez obzira na igru o kojoj je sve receno, moraju nas veseliti dvije stvari.. a to su pobjednicki mentalitet kojeg ova ekipa definitivno ima i naravno prolazak u sljedecu rundu.
    Ovakve utakmice bi u proslosti gubili glatko, sad ipak to nije slucaj bez obzira kaj smo 20 minuta prije kraja bili u bunaru na dnu s dva gola zaostatka.
  • Fan
    2.5k
    Ovakve utakmice bi u proslosti gubili glatkoJurki

Ne bih se baš složio s tobom kad smo u zadnjih 20 godina čak 19 puta izborili grupnu fazu europskog natjecanja.
    Ne postaje se kralj kvalifikacija, kako nas zovu, u 5,6 sezona, već 20 tako da smo se, iako je bilo debakla, takvih utakmica itekako nadobivali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.