• ElDorado
    12.7k
    Stari je prije svega kreten
  • DerHerrKool
    1.5k
    Ako ide u hajduk, nije dinamovacPaggini

Jasno i glasno, pa kom' pravo, a kom' krivo.
  • ElDorado
    12.7k
    Imali smo mi tih ‘tata’ pun kurac. Pa sam ih pravdao jer nisu s krimosom htjeli imati posla. Ali nisu ni ono bas bili normalni. Murić, Brekalo…. nastavi niz
  • badjibadara
    10.3k
    - Prije crvenog kartona bili su nekorektni. Vratili su nam loptu zbog fair-playa, a zatim odmah krenuli u presing. Nakon toga mi nismo dobro odigrali, ali svejedno... Zar je to džentlmenski? - trener Thuna o igračima Dinama.
  • Noel
    22.6k
    Ovaj trener Thuna je opasno bacio kandidaturu za trenera Hajduka u budućnosti. Nije stao kmečat i cmoljit od jučer navečer..
  • Paggini
    92.9k
    U isto vrijeme, džentlmenski igrači Thuna kad netko malo jače zapuše prema njima:

young-man-glasses-lied-grass-enjoying-vacation-studying-very-happy-park-279731186.jpg
  • Jurki
    27k
    Vratili su nam loptu zbog fair-playa, a zatim odmah krenuli u presingbadjibadara

Koja je njemu pička materina?
    Kaj smo ih trebali pustiti da se ušetaju s loptom u gol?
    Kreten švicarski.
  • Crni86
    23k
    zatim odmah krenuli u presing.badjibadara

Bas bezobrazno. Trebali smo pustit jos 5 minuta da se dodaju bez da smo ih napali.

Kakvo govno moras bit, krast onak vrijeme bacat se i onda ovo izjavit. Kakav klaun od covjeka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.