• Keyser Soze
    20.4k
    Na kraju će Oršić zabit gol u Zagrebu i svi će ga slavit
  • pešća
    1.8k
    Nije za njega više ozbiljan nogomet. Ne znam mislimo li mi ako nije za Pafos da je pojačanje za nas?
  • Zg123
    4k
    Bez uvrede ali covjek izgleda kao penzioner, znamo svi da mu je brzina bila najjace oruzje a sad izgleda kao da je minimalno 30% brzine izgubio sto je i logicno s obzirom na godine i povredu koju je imao.
  • Efes Pilsen
    16.5k
    Lako za brzinu, covjek se muci s primanjem lopte.
  • Fan
    2.5k
    Bojim se da ćemo ovakvog Oršu gledat i dalje. Mislim da je vrhunska B opcija, al s obzirom da ćemo izgledno prodat Hoxhu, a Smoki igrat osmicu ako dođe, moramo kupit kvalitetno lijevo krilo.
  • Orc123
    16.3k
    Meni kod njega nije problem brzina koja je malo pala, kod njega mi su problem elementarne stvari poput duplog pasa, kombinatorike na malom prostoru, igra leđima, zadrzavanje lopte.....

I prije Orsa nije bio najjaci u kombinatorici ali je sve nadoknađivao vrhunskim sutom, brzinom, voljom, htijenjem....
    Meni samo sad pitanje jel on to moze opet dovest na priblizno slicnu razinu iz prvog mandata. Moras imat krilo koje moze zadrzat loptu, dati kvalitetan pas, sudjelovat u kreaciji.....

Po meni idealna opcija s klupe ali tesko da ce vise ikad raditi konstantno razliku kao nekad ali bljeskova ce sigurno biti da se opet divimo barem djelicu magije koju je imao i sigurno jos ima u nogama. Problem nastaje ako ce ga Kova forsirati radi lika i djela u kakvoj god da formi on bio.
  • Kujtim Shalla
    10.5k
    Kako je on zaslužio startati ispred Hohxe ? Orša za zadnjih 30 min perfekt
  • Silvek1986
    92
    Oršu treba čekati 7,8 utakmica da uđe u formu, tako je bilo i prije. Bjelica ga je forsirao iako je bio katastrofalan na početku sezone, uvijek dok ne dođe prvo kolo skupine, tad Oršić kreće u svojem najboljem izdanju. E sad je pitanje jel ostatak ekipe dovoljno dobar da ga dočeka u formi...
    A u hnl u je znao pola utakmica biti loš, on je igrač za tranziciju, u Europi će puno toga pokazati...
  • markoli
    2.2k
    Kod Orše se vidi da se još nije uigrao s ostatkom ekipe, što je djelomično i normalno. Mislim da će sve to sjesti na svoje kada se adaptira na Zajca, Vidovića, Stojkovića i ostale.
  • NVKOD
    13.3k
    Vidjelo se jučer da je s Godom na Vi... ne pašu su si nikako. Možda da je MPV umjesto Gode, vjerujem da bi suradnja bila puno bolja. Također, valja vidjeti kako će Orša igrati sa Stojkovićem, možda to bude pun pogodak.

Trenutno je on "strano tijelo" kad je odigrao ravno dvije prave utakmice (prijateljske ne mogu tu brojati). Ne treba odmah drvljem i kamenjem, no jasno je da Oršić ne može igrati u prvih 11 zbog starih zasluga i prezimena, svaki igrač se mora izboriti za svoju poziciju.
  • Pulfer
    207
    'Ovo više nije isti Orša' su potpuno očekivani i potpuno promašeni komentari, ali svaki povratnik u klub će nakon dve prosječne tekme doživjet iste komentare. Ovo je isti Orša kakav je bio i prvi puta, koji se na masu utakmica i tada nije pojavio, sporije je kretao u sezonu, tehnički je pristojan, ali ne i vrhunski. Nije njemu svaka tekma bila Atalanta il Tottenham, daleko od toga. Zato frajer traži dubinu kad god se pruži prilika, work rate je na maksimumu, donosi okomitost prema napred, a ima i kombinatoriku dve razine iznad Hoxhe u svakom slučaju. Bilo bi mu jučer lakše igrat da je imo Vinlofa iza sebe. Bit će Orša jako koristan, posebno kad bude više dubine iza protivničke zadnje linije.
  • NKDZ86
    9k
    ako su ga ciprani pustili za džabe, onda je sve jasno. igra na staru slavu.

edit: mogli su ugovor produžiti?
  • rakurs
    3.1k
    A kako su ga Ciprani točno trebali naplatiti ako mu je istekao ugovor?

EDIT: Da još nadodam, trener Pafosa je u nekoliko navrata rekao da su izgubili dosta na kvaliteti odlaskom Oršića tako da to nije baš kako se piše. Slažem se da trenutno ne izgleda dobro, ali valjda ga se dovodilo s razlogom, a ne zbog stare slave.
  • Beowulf112
    447
    On je za rotaciju.Neznam zasto guramo van hodzu kad uvijek korektno odigra. Trebali bi ici po desno krilo nakon sto nas je bakrar napustio
  • Jurki
    27k
    Orša ko Orša nakon par tekmi bu nadosel. Odigrali smo dve lose utakmice, Goda mu kao bek nije uopce bil od koristi.
    Kad ga otcepi bu to dobro.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions