• austrijanac
    12.4k
    Ista prica ko i s Daniem, sve vec videno.
  • mali M
    10.3k
    Ne može! To su poručili iz Pariza.skener

aahahahahahah! zbilja? "Ne može!"
    daj da ne klikčem, koji je to jazavac napisal
  • GOAT
    8.9k
    Kad je izvagala bilo je više
    Može li 16 deka?

Ne može! To su poručili iz Pariza.skener
  • Laugreano
    5.8k
    A pola u19 ekipe razdjelili za free
  • Fan
    2.5k
    daj da ne klikčem, koji je to jazavac napisalmali M

Olivari, al članak je korektno napisan, još su i posrali sami sebe jer su rekli da je to done deal.
  • ElDorado
    12.7k
    To je istina a vi se sprdajte. Ne kuzim da se tolko cjenkamo za Nsokija a placamo ozljedjenog Aleksu bez problema koji je po svim referencama kov za Smokija. Valjda znaju kaj rade.
  • Yovitssa
    1k

E, to i meni nije jasno. Fakat izgledamo kao "lajbeki" kod nekih trgovina... Dok mi kupujemo, svi se cigane, traže euro više, a dok prodajemo vodimo se onom "zadužio je klub"...

Ne znam fakat govori li to više da smo velik klub i drugi nas vide kao tvornicu talenata pa bi svi dio kolača kada i ako recikliramo nekog klinca ili nas doživljavaju kao Dudeke...
  • Paggini
    92.6k
    kuzim da se tolko cjenkamo za Nsokija a placamo ozljedjenog Aleksu bez problema koji je po svim referencama kov za Smokija. Valjda znaju kaj rade.ElDorado

Pa dobro, ovi traze 1.5m i 20% za Nsokija, to je fkt solidna cijena za igrača koji ima 19 godina bez seniorskog iskustva. Odnosno, ZA NAS je to solidna cijena.

Za tu cifru smo dobili Prevljaka i Stojakovića koji imaju seniorsko iskustvo i dokazani su, odnosno u slučaju Stojakovića - dokazaniji od Nsokija u seniorskom nogometu.

Tako da razumijem čemu cijenkanje
  • Laugreano
    5.8k
    A dobro prodali smo i mi Jakira za 2.5 bez seniorskog nogometa.
  • Ludovic IX
    12.2k
    Pa i mi se cjenkamo za bonuse.. sto je nama i bitnije nego nekih 500k odmah. Ok, kod bakrara je navodno do 4 milje a prvotni je bilo 3. Tak da smo tu izvukli više. Ide dok ide. Ponekad uspijes, ponekad ne a ponekad se sjebes i onda ti igrac propadne ko velina u pjevačkoj karijeri ( uspjela ko poduzetnica a i jos uvijek izgleda jako dobro)
  • ElDorado
    12.7k
    Prevljak svakako ali Aleksa je meni baš lik sa sto upitnika. Smoki je ipak bio na rubu prve momcadi europskih prvaka. Nesto popit Danija.
  • Denle
    556
    Ovisi ako uzmes i druge stvari u obzir.

Cisto sumnjam da ce Nsoki godisnje zaradjivati upola onog sto ce Prevljak zaradjivati, stoga ako Nsokija platis sada 1.5 milijuna eura, nakon 2-3 godine ce ti ispasti jeftiniji od Prevljaka, a za Nsokija mozes kasnije jos milijune dobiti, ako se razvije.

Vrlo vjerojatno cemo se s PSG-om naci negdje u sredini, 1 milijun EUR + bonusi i ciao
  • Paggini
    92.6k
    Prevljak svakako ali Aleksa je meni baš lik sa sto upitnika. Smoki je ipak bio na rubu prve momcadi europskih prvaka. Nesto popit Danija.ElDorado

A gle, meni su obojica upitni hahaha, ali mogu pregristi jer cifra nije toliko ogromna pa ako sjebeš, nije toliki bed i imaš dovoljno utakmica u seniorima da možeš obojicu kvalitetno skautirati. Al za duplo više para uzimati klinca koji nema seniorski nogomet, a trenutno nam nije financijska situacija prekrasna (odnosno, nismo zatvorili transfere Hoxhe, Neve, Livija, LP nije osigurana), pa razumijem zasto se ne ulazi u takav rizik.

Vjerujem da ćemo se naći na 1m + 20% kad osiguramo barem EL
  • Droljo
    30.3k
    Uvijek sam za manje para odmah i veći postotak. Kod tako mladih igrača. Klubovi ili kasnije dobiju dobru lovu ili mali ne uspije i dobe kurac.
  • mali M
    10.3k
    dok prodajemo vodimo se onom "zadužio je klub"Yovitssa

ta vremena su kod nas prošla tak da ne lupaj bezveze... jel Soldo zadužio klub? Bakrar? doslovno neznam nikoga koga smo u ovom vodstvu kluba poklonili za mizernu cifru jer je zadužio klub. daj me bubaj bezveze...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.