• KikiRonaldo
    1
    možeš navesti par utakmica, baci oko na TM gdje imaju učinak po pozicijama na CF ima 2x bolji učinak golova i 2x bolji učinak asistencija i tu imaš veliki uzorak utakmica tako da nije neka oscilacija. Ali to je opet ono pronalaženje odličnom igraču pozicije u timu, a i nije igro klasično krilo nego nešto kao Bakrar kod nas.
  • KikiRonaldo
    1
    inače Real ide po Olisea zbog dobre frizure za reklamu za Head&Shoulders pa i sami vide da nemaju desno krilo i da im je potrebno, a i inace koliko je Real trofeja osvojio ove sezone? I kako izgleda Realova desna strana napada u tih 5% napada što dobe loptu?
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    doveli Diomandea koji je desnjak i igra desno, Semenyo desnjak igra desno
  • Zagi
    18.4k
    a i inace koliko je Real trofeja osvojio ove sezone?KikiRonaldo

Ne previše. Tko im je to igrao zadnju sezonu kada su osvojili sve?

Poanta je pričamo o Realu , a niti oni to nemaju adekvatno riješeno godinama.
    Nećeš uzeti igrača koje je dvije -tri klase lošiji od ostalih samo zato kaj je lijevak.
    Nadajmo se da smo to riješili Rodrigezom.
  • Zagi
    18.4k
    doveli Diomandea koji je desnjak i igra desno, Semenyo desnjak igra desnoFatos Beqiraj

Prije toga igrao Valverde koji ne samo da nije lijevak nego nije niti krilo .
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    tocno, mbuemo, simeone, doue sve su desnjaci ja msm i igraju desno. Sigurnk ih ima jos al neda se sjetit
  • Guzy91
    6
    Ne mogu prihvatit da nam je Bakrar tako lagano otisao.
    Bas mi je zao jer mislim da on moze jos bolje.
    Hvala Bakrar za onu golcinu Hajduku,eno jos se sve trese.
  • Plava balada
    248

Mbeumo je ljevak, a Doue igra u tom sistemu gdje se svakome igraču u napadu pozicije isprepliću, s time da je on fenomenalan dribler pa može raditi dar-mar na oba krila. :)
    Naravno da to može funkcionirati, ali sistem mora biti maksimalno prilagođen tome.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.