• Denle
    575
    Mozda glupo zvuci, al lako je moguce da se nije socijalno uklopio u momcad i zato je forsirao transfer u "poznato" podneblje. Cisto sumnjam da ga niti jedan Europski klub nije htio
  • Orc123
    16.3k
    Znacii: Nakon ove nocne more koju smo na jedvite jade prezivjeli ocekujem kroz 10 dana da se kompletira kadar i jebe mi se vise za odugovlacenja. Ako ne zeli A opcija, dovedi B ili C ili D! Ovakvi ne smijemo u playoff LP....ovo je bilo jako neozbiljno, uzasno i prvi minus za Bobana! Ovako nespremni docekati prvaka Svicarske, kakvog takvog ali prvaka....ovo je donji srednji dom Europe i da nije bilo igraca vise ne bi ovo prosli i okrenuli NIKAD! Uzasna predstava Dinama i krnji kadar nespreman za ista ozbiljnije u Europu.

Ozbiljan razgovor slijedi s igracima i trenerom koji je podbacio i na ovakve djecje bolesti vise nema pravo! Ovo nek nam bude opomena jer ako ne naucimo nista iz ovog mozemo zaboraviti na to da postanemo ozbiljna Europska momcad...

Ovo trenurni nije dovoljno ni za Europsku ligu!
  • Diavollo094
    147
    Sad ajmo pojačanja više
  • Maximo
    893
    Znači nama treba 4-5 kvalitetnih igrača
    Prošle godine top odrađen rok na vrijeme
    Ove godine dijametralno suprotno
    Nije mi jasno,mi nemamo kog uvest
  • Kruno
    1.6k
    Livi sutra vec mora biti tu.
  • Denle
    575
    Ma kakva jebena opomena vise

Prosle sezone opomena opomena opomena

Neka nam ovo bude opomena, neka nam ono bude opomena

Koliko opomena jos trebamo imati?
  • Dinaminjo
    2.2k
    Sto se tresete?

Imamo novce od Europe sad u dzepu
    Imamo mamac skupina

Neka prijelazni rok pocne
  • Denle
    575
    Konferencijska liga daje mizerne novce, jos nista nije u dzepu.
  • Dinaminjo
    2.2k

Razlika izmedu konf i europske nije visoka

Osim toga, sad imas sansu za 3 pretkolo koje samo nosi 5m
  • Ludovic IX
    12.2k
    to kao neki poznavalac a pričaš kao da su svi dosegli optimalnu formu. Igrali skoro svi od lani i nisu zajebali oni koji su tek došli vec kapetan i obrana od lani koja dozvoli ovakve golove
  • Denle
    575
    Razlika izmedu konf i europske nije visoka

Osim toga, sad imas sansu za 3 pretkolo koje samo nosi 5m
    Dinaminjo

Prosle godine je Dinamo zaradio oko 15 milijuna eura u Europskoj ligi.

Pobjednik Konferencijske, Rayo Vallecano, je zaradio 17 milijuna sveukupno.

Da smo mi prosle sezone igrali Konferencijsku, mozda bi bili jedva na 7-8 milijuna eura (pod uvjetom da je isti plasman)

Ako mene pitas, bome je velika razlika
  • Roky
    130
    Kupuuuj Bobane nije dobroooo
  • Orc123
    16.3k
    ako su tebi danas problem bili samo primljeni golovi onda mi problema nemamo ili barem nije tako velik! Mi danas do igraca vise nismo napravili nista, zero, niente, nada! Prosli smo samo jer nas Bog pogledao.

Svi ocekujemo da ce biti bolje jer gore od ovog danas tesko da smo mogli i mozemo.....

Ono u Svicarskoj moze biti los dan, umjetna trava, 1. Utakmica, jos teske noge od priprema, ali ovo danas nema opravdanja nego se svi nek prime posla od sutra jer srecu za dalje treba i zasluziti.
    Zatvarati oci nad ocitim problemom i pravit se da je sve ok, bila bi to najveca greska.
  • Xpert1992
    796

Doveli smo Rodrigueza, al je ozljedjen, imamo i malog Stojakovica, al je ozljedjen, Brumado nam vjerojatno dolazi na zimu, al je ozljedjen, i imas Orsica i Prevljaka. Kaj bi ti vise?

Salu na stranu. Ja vjerujem da struka vidi da nam je kadar preslab. Imamo srece da nam se Stojke vraca i da Kacavenda izgleda jako dobro.
  • Profesor Baltazar
    129
    Nadam se da alternativa za Mišića, osmica i golman dolaze što je prije moguće. Pretanki smo, danas smo se izvukli unatoč lošoj pripremi utakmice. Valja to sve gleda i vidi netko tko bi to trebao. Kova je zajebao prvih 11, nadam se da će malo progledat i izrotirat prvih 11
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.