• BlueNinja
    589
    možda ne baš svi :wink:
  • Vuki23
    13
    Jel treba ikome 2 ulaznice, imam ih u kosarici nikome od mojih ne treba pa da ih pustim
  • Ludovic IX
    12.2k
    Za par eura mjesečno, it-evac u klubu koji vec postoji j3 ovo vec trebao napraviti prije. Svaka čast kolegi ali ja bez nekog prevelikog programerskog znanja sam uz pomoć claudea napravio par appova koji služe svrsi a i izgledaju prihvatljivo.

Žalosno je da tvrtke (velike, male, klubovi) ne žele potrošiti par sto eura na tokene i napravit si par appova kojima će si ubrzati/olakšati posao svakodnevni
  • skener
    8.9k
    Za Belupo odmah u prodaju pušten i ZG, zanimljivo
  • BlueNinja
    589
    Tako je, danas svatko može napraviti app za sebe koji mu ubrzava neke stvari bez nekog prevelikog znanja, ali za nekaj ozbiljnije i vece to nije baš preporučljivo tak jer bude se brzo stvar raspala ak se ne kuži pozadina, a da ne pričam o curenju podataka
  • Hnlovac
    7.1k
    po meni bi bilo sramota da nije
  • NORTE
    25.9k
    Ninđa je trebao biti na razgovoru za posao u Dinamu najkasnije prije nekoliko mjeseci :strong:badjibadara

Misliš biti zaposlen, a ne na razgovoru. :cool:
  • BlueNinja
    589
    Nadam se da je ugovor bar polovica najmanje placenog prvotimca :wink:
  • Ludovic IX
    12.2k
    neće se tvoj tata ljutiti zbog sramote kada bi ušao u prostorije dinama a imaš samo 5k mjesečno recimo
  • Dinamosaur
    3.6k
    @BlueNinja jel imaš podatak koliko je do sad prepuštenih karata(za Thun)?
    Koliko je sad ljudi u redu za lov? i koliko ima vremena netko tko slucajno otvori portal za ulaznice prije nego ovaj sustav rezervira tu kartu?
  • BlueNinja
    589
    jel imaš podatak koliko je do sad prepuštenih karata(za Thun)?Dinamosaur

Nažalost točan broj je nemoguće odrediti jer se nezna koja je karta godišnja, može se neka kemija izvesti koja nebi bila točna 100%

Koliko je sad ljudi u redu za lov?Dinamosaur

Do sada je lov pokušao jedan korisnik, dobio rezervaciju, ali kako kaže nije napravio kupovinu

i koliko ima vremena netko tko slucajno otvori portal za ulaznice prije nego ovaj sustav rezervira tu kartu?Dinamosaur

Dohvat mjesta ide svakih 15sec, tako da je to maximalno vrijeme u kojem neko preko portala može uletiti
  • Big Daddy
    1.8k
    Sjever dolje se jedna ulaznica oslobodila, ajmoooo:grin:
  • Dinamosaur
    3.6k
    točan broj je nemoguće odrediti jer se nezna koja je karta godišnjaBlueNinja
    Sjever dolje se pojavljuju samo prepuštene, znači godišnje. Zona karata ih evidentira, pa sam mislio da negdje možeš vidjeti podatak koliko ih je od kad su negodišnje rasprodane
  • BlueNinja
    589
    ma ima tu i otkazivanja narudžbi, u manjem broju ali ima. Tipa sad maloprije je oslobođena jedna karta za zapad gore
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.