• rioda
    17.6k
    Tironi se skroz srozao u zadnje vrijeme, nema više nikakve relevantne info, općenito ih Olivari šiša sve u zadnjih pola godine
  • Kujtim Shalla
    10.5k
    Šta je sa izlaznim transferima , prije smo prvo njih završavali a onda već dogovorene opcije potpisivale. Neva ,Hohxa , i silni milijuni za Valinčića. Nešto se ne javlja više onaj njegov agent :lol:
  • Kami
    33
    I sam mislim da nam je Horkaš sada preskup. Očito je da se situacija oko Livija komplicira i ne vidim zašto bi Horkaš trebao imati problema prihvatiti činjenicu da je Livi prva opcija, možda sada već i bio prva opcija, jer je prvi golman repke i čak je odigrao prošlu polusezonu u Dinamu.
  • Kujtim Shalla
    10.5k
    nema od Horkaša ništa , cijena je minimum 5 milja . Da se nama daje 5 milja livi bi davno bio kod nas
  • ElDorado
    12.7k
    Horkas ocito ima neke ponude i glupo je da ceka ovo natezanje. Samo to. Kako god mi moramo odrediti dead line i ako ne uspije okrenut se drugim opcijama
  • Omake
    19.2k
    Šteta što je ovako s vratarima ispalo. Nakon sezone 23/24 Nevistić je branio kao lud, Horkaš je imao dvije fantastične sezone u Bugarskoj, Čavlina u Lokomotivi. Od ta 3 , imamo 2 čija je forma otišla nizbrdo.
  • joesimunic
    239
    Ako bi se kupovao golman iz hnla ja bi htio da je to Kolić, mlad i u jako lošoj Istri je branio dosta dobro, samo se sjetim one utakmice na Drosini kad smo izgubili 2:1
  • Roky
    126
    opet je jucer nesto negdje sam cital agent Valincica prical da ima ponude
  • Kami
    33
    Dao bio se kladit da će se obaviti razgovor sa Livijem sada kada je u Zg i da će se na temelju toga odlučiti kako dalje
  • Ludovic IX
    12.2k
    Sukus svega je da ništa ne znamo. Mozda se stvarno čeka taj thun i kad prodjemo, imamo puno lakšeg protivnika u idućoj rundi i jako smo blizu ostvarenja prvotnog plana EL preko PO LP. Tad se oslobađaju resursi za livija i koga god jos (ako je vjerovati onima koji su nam prodavali snove prije par tjedana)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.