• Kami
    33
    Kvasina je izjavio da su pušteni probni baloni prema naskupljem hrvatskom golmanu na TM-u, a kasnije naglasio da nije riječ o Kotarskom. To je Horkaš, a probni baloni bi trebalo značiti da su kontaktirani igrač i klub da se vidi da li postoji uopće interes za dolazak kod igrača i koja bi bila cijena.
    Ako je to istina onda Šemper nije taj, koji su točno razlozi ostaje vidjeti.
  • miro
    9.4k
    Horkaš bi nam bio najbolji izbor, ali bojim se da je sad preskup
  • Odani Zgd
    1.1k
    Također sam pratio sinoć podcast,te je u jednom momentu spomenuo i nekoga iz R.Madrida,kada je bila tema o golmanima....ako nisam nešto krivo shvatio
  • Masto
    1.9k
    i ja sam primijetio
  • Omake
    19.2k
    Često on pobrka stvari, možda mu je netko natuknuo Salvia Esquivela, mladog reprezentativca Španjolske. Doduše on je golman Atletico Madrida i za njihovu B ekipu je imao fantastičnu sezonu, vrijedi 1 milijun eura i ugovor mu istječe za godinu dana.
  • ElDorado
    12.7k
    svaka čast za Horkaša ali ak njegov klub pregovara za odštetu 5-10 milja mi nažalost tu nemamo kaj traziti. Opet glupa mi je ta situacija da igraču kažeš ej ti si nam rezervna varijanta ak prva propadne. I to igraču koji je po TMu vrijedniji od Livija.
  • Crni86
    22.9k
    Kaj veli Tironi di je japanac? Kad dolazi? I zasto iduci dan potpisuje za drugi klub?

Clanak napisan da se nesto napise, a nista se ne kaze.
  • austrijanac
    12.4k
    Tironi je u zadnjih 6 mjeseci napisao svega i svacega, pa bi uzeo s dozom opreza njegove stvari.

Horkaš je odlican pick, ali pitanje je kako možemo doc do njega.
  • Laugreano
    5.8k
    Ovaj spanjolac o kojem prica je https://www.transfermarkt.com/fran-gonzalez/profil/spieler/1055220
    A kolko ima istine u tome ne znam bas.
  • austrijanac
    12.4k

Vec smo radili s tom agencijom, ko zna…
  • Omake
    19.2k

Obojica su mladi reprezentativci Španjolske, jedan vrijedi milijun eura i ugovor mu istječe za godinu dana, drugi 3 milijuna eura i ugovor još dvije godine.

offagQU.png
  • ElDorado
    12.7k
    U svakom slučaju mislim da je naš golman s lijepim iskustvom poželjnije rjesenje
    Ne znam od kud Tironiju da kontakti s Horkašom postoje i da bi dobili neku diskontnu cijenu. Čini mi se da je lik elaborirao Kvasinine rečenice pa malo razradio
  • Filip Međimurje
    1.6k
    Znači još jedan koji sliči na Stjepana Hausera. Jel se možda zna tko mu je menađer i govori li nakon mjesec dana da je igrač prerastao klub? :rofl:
  • Omake
    19.2k
    znači li to da je dovoljno zgodan da bude prvi golman Dinama? Po TM Salvev agent je netko iz obitelji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.