• Omake
    19.2k
    Već smo i doveli jednog igrača koji se gore nije snašao.
  • miro
    9.4k
    Bolje Šemper.

Kotarski je odličan golman, ali sklon je egzibicijama i ne izgleda mi kao netko je "unutra" s ekipom na utakmicama. Osim toga, zamjerio mi se i u onim izjavama kad je branio za PAOK, nema tu nikakve emocije za Dinamo

S obzirom to da je Kotarski igrao za mlađe uzraste Dinama, iz kojeg je otišao u Ajax, pitali su ga je li mu bilo emotivno igrati na Maksimiru. "Bilo je OK, ne mogu reći da je bilo preemotivno. Profesionalac sam. Kada počne utakmica, sve je to kao i u svakoj drugoj utakmici"
  • Kujtim Shalla
    10.5k
    @miro pa šta je trebao reći, sve stoji jebiga . Meni recimo Šemper ne sjeda . A sad neka struka procijeni . Ali što prije jer je golman jako bitan , uz svu ljubav prema našim plavim dečkima ,Fila ,Zagi, a i Neva ,tuku na srce svi mi očekujemo boljeg golmana na našem golu. Niko nema taj nivo
    A malo prije sam pročitao da je Dom još na kraju sezone obavijestio kluba da želi promijeniti sredinu . Je li moguće da je on taj na koga je ovaj aludirao u podcastu
  • miro
    9.4k
    Ok, poštujem, ali meni on odaje dojam velikog egoista, kojeg nije previše briga za bilo koga drugoga. Ni za suigrače, ni za klub ni rezultat.
  • Kujtim Shalla
    10.5k
    moguće je buraz, ili jednostavno nije kliknuo sa njima . Došao je u najgoroj klubskoj sezoni u povijesti , kaos ga zatekao,pritisak . Dobar početak,lud a onda se dogode greške i to kad brod tone . Da vidiš samo komentare navijača Paoka kad je dolazio u Kopenhagen. Kao da im je Bog. Znači tu je bio sasvim suprotna slika . Sve za momčad. Ali priznajem da ne pratim grčku ligu osim derbija pa meni mogao znati. Uglavnom mislim da bi bio jeben upgrade u odnosu što imamo. Ali iskreno se nadam da će Livi biti taj
  • vjeko1701
    27k
    Veliki mi je minus ta epizoda u Danskoj. Isti je rizik da ovdje ispadne slično pa smo onda opet na ničemu. Livi mi je jednostavno provjerena opcija. Znamo na čemu smo, znamo kako funkcionira ovdje, koje su mu prednosti i mane i kaj donosi.

Naravno, ako pričamo Kotarski ili Šemper, tu iskreno ne znam kaj bi bilo bolje, posebno ako pričamo o nekom sličnom iznosu.

U teoriji, koliko bi realno za njih mogli tražiti njihovi klubovi?
  • Hebimir Strašni
    270
    :lol: koji Kolić, pa to je vjerovatno drugi najgori golman lige. Majkić je bio doktor za njega a i možeš ga dovest za manje love. Ovim ne mislim da bi i jedan od njih mogao biti niti za Dinamo B.
  • joesimunic
    239
    To je tvoja tvrdnja, a moja je da je prošle sezone bio golman s najviše obrana u prosjeku po utakmici, i po mnogim drugim statstikama među bar 3 golmana lige. Na sofascoreu piše da je prvi u spriječenim golovima u ligi s 8.36 dok su drugi i treći Silić i Filipović s oko 2.5 pa sad meni to ne govori da je drugi najgori golman lige. To je opet naravno ono što statistika govori, a ona ne mora bit mjeredavna uvijek, ali i po onim utakmicama koje sam ga gledao uvijek je bio korektan.
  • blue heart 72
    3.7k
    Ja osobno ne bi uzeo Kotarskog ni pod razno. Ako bi se na hrvatskog golmana, moj redoslijed želja bio bi: Horkaš, Kahlina, Šemper.
    Sada koliko su to financijski izvedive opcije, to najbolje znaju ljudi u klubu i u to se ne bi petljao.

To sve naravno pod jednom pretpostavkom, a to je da ne uspijemo riješiti Livija.
    Moja želja, a i prognoza je da će na kraju priče ipak Livi završiti tamo gdje mu je i mjesto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.