• modri-kibic
    1.8k
    Čini se po X da Boban ne miruje i ne čeka 3.8.
  • Profesor Baltazar
    122
    Slažem se. Al i naš forumski stručnjak analitičar Omake je napisao da je unatrag dvije sezone duel igra kod Šunjića jako pala. Očito je i statistika to pokazala
  • rakurs
    3.1k
    Ma još jedna od milijardu Fenerovih fan stranica koja iznosi svoju inside info. Ništa vrijedno spomena.
  • rokikaciga
    16.1k
    nemam insajdersku ali stavljam ruku u vatru da Zvone ne miruje i da "kopa" po trzistu zajedno sa sportskim i drugima da pronadu najbolje rjesenje za Dinamo. Za to ti i ne treba insajderska informacija.
  • Laugreano
    5.8k
    Mislim da ce utakmica u utorak dosta toga odredit u vezi pojacanja.
  • rakurs
    3.1k
    A evo nam i našeg Davorina sa slikovitim prikazom ove situacije:

- Ono što valja napomenuti i posebno, debelo podcrtati, Dinamo je riskirao čekajući Livakovića, čekao da se sva rasplete, smatrajući da je on najbolja opcija, u kvalifikacije za Ligu prvaka krenuo je bez njega. Modri klub je izgledao i još uvijek izgleda poput Hacika, najvjernijeg japanskog psa. Ako se sjećate, Hacikov gazda nikad nije došao na željezničku stanicu na kojoj ga je čekao vjerni pas... Hoće li se tužna sudbina Hacika ponoviti i kad je u pitanju maksimirski klub?
  • Droljo
    30.2k

Pa ako mi možemo spominjati sina bruta (ili dezić) može i on hachika pesonju...
  • austrijanac
    12.4k
    Malo je igraca koji bi imali status svojevrsne legende kakvu bi Livi imao da se vrati sad.

Nadam se da mu je i to u mislima.
  • ElDorado
    12.7k
    nemoj legende molim te. Eto Ladara bio u klubu sto godina danas ga svi zaboravili
  • Niko1986
    7.9k
    Zeznuta jako situacija gdje ti cijelo ljeto ne možeš ništa drugo pretjerano dogovarati jer kakav bi ispao da nekome kažeš želimo te i onda ako se riješi Livaković mu javiš da ipak ništa od toga. S druge strane teško mi se oteti dojmu da se ovo ipak moglo elegantnije riješiti.
  • ElDorado
    12.7k
    Osnovno i ključno pitanje na koje zapravo nitko ne zna točan odgovor je da li Livaković stvarno želi samo i jedino u Dinamo ili drži lagano figu u džepu. Jer da se razumijemo nije baš da se za njega trgaju neki elitni klubovi
  • Hrc-Vg
    1.3k
    At

Kaj? Meni niš ne baca.
  • Droljo
    30.2k
    Eto Ladara bio u klubu sto godina danas ga svi zaboraviliElDorado

Kako? Baš danas sam srao po njemu i još ga je par kolega spomenulo.
  • Danko
    3.4k

Ja sam 100% siguran da boban zna odgovor na to pitanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.