• Mr Anderson
    20.8k
    Stvarno mi nije jasno to, imas 31 godinu, u karijeri si zaradio brdo love i ionako si iz dobrostojece obitelji i radje bi otisao u neki fucking osrednji talijanski klub zbog milijun eura place vise nego da budes doma,Zg123

Kako se je lako tuđim milijunima razbacivati, uvijek me to fasciniralo. Ako je točno što je Miro napisao (a mislim da je) kako Livi ima u Feneru 2 milje neto, a mi mu možemo dati maksimalno milju, onda tu svaka rasprava prestaje. Ne možemo mu ništa zamjeriti. Ja vjerujem da su u klubu dobro upoznati sa svime što se događa oko Livija i da će u tom pravcu djelovati.
  • Ljubo
    1.2k
    Očekujem da kroz koji dan Šemper bude predstavljen kao novi golman, ovo natezanje sa Turcima nema nikakvog smisla, svaka čast Liviju na svemu sto nam je dao ali mi nemamo vremena čekati da oni u Feneru odrade 100 sastanaka pa ga prodaju 31.8.
  • scooniepenn
    7.1k
    Kakav Dinamo II, mali može odmah u prvu ekipu. Nevjerojatno je da ima iste kretnje, isti način trčanja, iste finte i drbling, istu pozitivnu drskost i okomitost kao Kvaradona.
  • Hebimir Strašni
    266
    Ja sam odrastao uz parade "međimurske mačke" al' da on nije imao mana je ipak malo prejaka izjava :lol:
  • vjeko1701
    26.9k
    Nisam rekao da je bio bez mana, al on je barem znao odigrati ozbiljnu partiju na ozbiljnoj razini, barem na svom vrhuncu. Ostali su nas često koštali čim smo sreli bilo kakvu polu-ozbiljnu ekipu.
  • debeli biciklist
    48
    ponašate se ka da je filipović potpuna rupa, a odustajanjem od livija sutra dolazi na vrata oliver khan
  • ElDorado
    12.7k
    Ladić je imao ozbiljnih zajeba. Sjecam se BiH u Zg stopanje lopte, pa Danska u Splitu plivanje itd itd. Prije SPa mnogi su mislili da on ne treba biti prvi golman
  • debeli biciklist
    48
    ako postoji realna šansa da se dogovori livaković i želja sa njegove strane, treba ga čekati...to bi potencijalno bila jedna od lipših nogometnih priča i moguće ugovor do kraja života, riješena pozicija golmana na idućih 5 godina, legendarni status ko ladić ili igor akinfeev...
  • Hebimir Strašni
    266
    Je Ladara je bio tu uvijek kad je trebalo, al bilo je kod njega krtičnjaka i sl. dosta.
  • Jos-Optimus
    12.1k
    To su kiksevi, a ne znak da nije valjao kao golman. Kad te jedan Katalinić, trener Hajduka, odabere ispred Gabrića onda je sve jasno. Pa sam Ladara je izjavio da nije par godina ozbiljno trenirao kao kad ga je Kate uzeo pod svoje. Od tog SP-a pa naredne 2 godine u LP smo gledali najbolju verziju Dražena Ladića. Čovjek je bio apsolutno kompletan golman koji je imao sve.
  • Hebimir Strašni
    266
    Meni se čini da mi godinama nemamo pravog trenera golmana i to od mlađih kategorija pa do prve momčadi. Možda griješim ,ali da naš niti jedan golman nezna izaći na visoku loptu to mi nikada neće biti jasno. Hebeš takvu golmansku školu.
  • Mr Anderson
    20.8k
    Čovjek je bio apsolutno kompletan golman koji je imao sve.Jos-Optimus

Je, ali i neambiciozan. Bio je Tuđmanov ljubimac i super mu je bilo u Dinamu, nije ni trebao ići nigdje van, kad mu se branilo bio je odličan. Isto tako kad je nestalo para nakon što je stari umro, prvi je bio koji je krenuo tužiti klub.
  • Fan
    2.5k
    kako ima ta priča smisla vezano za plaću? Pa to bi onda prije mjesec i više dana još riješili i dogovorili se ako neće za tu plaću koju nudimo, da idemo odmah novog tražit. Boban je sigurno tip osobe koji takve stvari rješava prvom prilikom, a prilika je očito bilo kad nam je bio pod nosom.
    Vjerujem da plaća nikad nije bila problem već samo i isključivo turci.
  • Jos-Optimus
    12.1k
    Ma ne sporim to, pričamo o golmanskim kvalitetama. Pa ono, sve mi je rekla njegova izjava da nije trenirao ozbiljno..ali kad je bio na razini - to je baš bilo brutalno. Svjetsko prvenstvo je uz Šukera i Asanovića bio najbolji pojedinac, protiv Nizozemske je čuda poskidao. A i penal i šut poslije penala protiv Partizana ostaje zauvijek. Njega se Dinamo planirao riješiti i nije imao ugovor prije SP, zato je doveden Vasilj...onda se se dogodilo što se dogodilo i morali su mu dati brutalnu lovu za novui ugovor. Nije li on napravio i neku prevaru oko osiguranja?
  • Jurki
    26.9k
    Silvije Čavlina je na neki nacin zasluzan kaj imamo Livakovica.
    Al da, sve je to jako mršavo kaj se struke tice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.