• Benedikt
    214
    Što se tiče sage oko Livija, baš jučer je izašla slika s Barom u Carigradu, a danas ovakve informacije. Zar je stvarno netko očekivao nekakvu vijest u korist Dinama bez dodatnih zavrzlama? Pričamo o Bari.
  • Facke
    8.5k
    Mene je iskrene tak se jedne el bu Livi dosel ili ne.
    Prve , imame s Filipovicem dobruga golmana a druge Boban i Dabac budu sigurne nekoga nasli da nam brani ak se ne planera s Filipovicem iti u sezonu.

Mi ovak imame top momcad i nami sad trebaju igraci za sirinu kadra. Otisel bu Bakrar , zgleda da bu dosel Prevljak. Zeli buma Stojakovica , i cekali ga bume da se oporavi za sitne novce.

Stopere imame, napadace imame, bekove imame, golmana imame, krila imame. Jedine nam fali teri igrac v veznem redu i te je te. Kvalitetnu momcad imame. Za europu naravne treba rang vise ali to bumo vidli koga bume mogli zeti kad zavrsiju kvalifikacije. Ak bumo igrali Ligu Prvaka 100% sam siguren da bude dosel jeden ili cak dva kapitalca.
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    Gle cuda izgleda da Boban i uprava nisu retardi da preplacuju ozljedjene igrace, ko bi rekao.
  • ElDorado
    12.7k
    a kae trebao napisati? Čovjek je izanalizirao situaciju u kojoj se nalazimo i to je jedina istina. Moramo odlučiti u vrlo kratkom roku. Uopce se ne slazem da sve ovisi o turcima jer do te faze nismo niti dosli. Za sada koliko ja vidim Bara i igrač kupuju vrijeme. A mi ga nemamo. I to je Olivari napisao. Za mene je ovdje bitan samo Dinamo i dobrobit kluba.
  • pešća
    1.7k
    Ako je vjerovati novinarima mi ćemo od zimskog prijelaznog roka imat čak četiri špice. Beljo, Stojaković, Prevljak i Brumado. Nekak čisto sumnjam kad smo do sada čisto ok funkcionirali sa dvije špice.
  • KtcGoat
    6.9k
    Aleks sluzbeno
  • Ljubo
    1.2k
    na papiru da, u praksi ne. Brumado tek od ljeta kada se oporavi od ozlijede, Stojakovic tek od prvog mjeseca iako on ne mora igrati napadača, može i desno krilo. I ostaješ na 2 centarfora. S tim da su velike šanse kako bi mi mogli prodati Belju sljedeće ljeto.
  • pešća
    1.7k
    Valjda bi se Livakovic i menadžer trebali odreći desnog jajeta samo kako bi zgotovili transfer čim prije po željama navijača. A možda je ipak nešto i do naše ponude, ukoliko smo spremni dovoljno zavuci ruku u džep za golmana takve klase ne vjerujem da će se on odlučiti za nekakav Torino.Chempers

Ako Livaković želi doći u Dinamo doći će i kraj priče. Dinamo mu nudi nešto manje nego što bi nudili recimo Torino ili Girona ali ej, dom je dom? Da svi mi idemo radit za nešto više nitko ne bi ostao u Hrvatskoj.
  • Gemišt86
    523
    Ignoriramo tweet od Fabrizia da ce Torino ipak dopeljat nekog drugog golmana iz Leedsa? Pa to mi je jedna od boljih vijesti kaj sam danas procito.
  • tp1997
    2.9k
    Platili ozlijeđenog ionako prosječnog igrača da se "postavimo" Istri kojoj ćemo na kraju opet dati 800k za Prevljaka, a pritom već imamo jednog ozlijeđenog igrača kojeg smo doveli i još jednog ozlijeđenog napadača koji dolazi na zimu.

Da posao ne potpisuje Boban, zanima me kakvo bi javno mnijenje bilo.

No kako bilo, sretno mu i neka me demantira.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.