• rokikaciga
    16.1k
    Naručujem golmanski dres već danas.criticus

I to sa prezimenom i brojem!
  • Facke
    8.5k

I nakon 6 meseci Brekalo ode u Fiorentinu. On uopce nije tip igraca tere Kovac voli v svoje igre. I bile je simi teri znaju Kovace jasne da bu Brekalo brze otisel s Wolfsburga. A ak je Andy stvarne stel Brekala pri brace Kovac onda se pitam zake? Zbog cega? Ne uklapa se nula ali nula vu viziju Kovaca. A vec si morem misliti koj si je Kovac mislil kad je videl Brekala na treningu. On je pod Kovacem odigral 6 utakmic vu Bundeslige , ukupne 259 minot.

Ak Livi oce v Dinamo, nasel se bude nacin da bu dosel. A ak oce opet napraviti gresku i iti nekam van to je onda negva stvar. On je po mene tip igraca teri treba domace okruzenje. Da se oseca ugodne , dobre , da je na svojem mestu da najbolse odigra. Na kraju bu pak zavrsil v slicnem klubu ko Feneru ili Girone. Eto. El ja ne vidim nijeden male jaksi klub lige petice da treba golmana.
  • NKDZ86
    8.9k
    čim je bara uletio, nije dobro. tom liku se ne može vjerovati, a takvi likovi gledaju svoj interes prvo, pa interes igrača. lova je lova.

livi ako hoće će doći, ak turci prihvate kaj smo ponudili. ako nas odbije livi, ne bi ga više nikad zvao.

uvijek smo imali spremne golmane iz naše škole, žalosno da nemamo nikog.
    (ladić, butina, turina, kelava, itd.)
  • FazeN
    7.4k
    uvijek smo imali spremne golmane iz naše škole, žalosno da nemamo nikog.
    (ladić, butina, turina, kelava, itd.)
    NKDZ86

Možda sad malo offtopic ali slažem se.
    Jako mi je žao što je Maroje otišao u Rijeku a ne kod nas. Uvjeren sam da se radi o budućem golmanu seniorske reprezentacije..
  • Zg123
    4k
    Jel postoji neki kordinator golmana u omladinskoj? Mislim za B ekipu ce braniti 2 golmana koji su dovedeni iz drugih klubova, vidim da se dosta dovodi i u mladjim kategorijama golmane iz drugih klubova. Malo cudno da dosta dugo ne mozemo nekog kvalitetnog golmana izbaciti
  • vjeko1701
    26.9k
    Izuzev Ladića, mi smo muku mučili sa domaćim golmanima. Svaki je imao barem jednu ozbiljnu manu koja nas je stalno koštala u europi. Nijednog danas ne bi smatrao golmanom za razinu kojoj težimo.
  • Droljo
    30.1k
    uvijek smo imali spremne golmane iz naše škole, žalosno da nemamo nikog.NKDZ86

Sranje ti je što je livi branio 8 godina za dinamo. Koliko je to generacija golmana koji nisu mogli dobit šansu jebiga? Tu je problem koji u biti to ni nije jel smo imali super vratara.
  • vjeko1701
    26.9k
    Pa da iznojim dvije litre svaki put kad protivnik pošalje dugu u naših 16.
  • Kujtim Shalla
    10.4k
    haha a jebiga sad ,Bućo je bio bog
  • vjeko1701
    26.9k
    Još imam noćne more od nekih golova koje je primio.
  • Droljo
    30.1k
    Od ladare su nam golmani užas živi sa time da je i ladić bio užas. Livi prvi normalan.
    Kak izgleda i zadnji.
  • deki87
    149

Mogao bi i on u Dinamo B
  • mrgud
    823
    Vidim da se tu provlači teza da Livi hoće samo u Dinamo.Da li je on dao takvu izjavu ili su to samo naše želje da nigdje ne želi drugdje
  • Ivdzo11
    10.6k
    Volos has reached an agreement with 28-year-old French and Martinique right back Ronaël Pierre-Gabriel, who is set to sign a two-year contract
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.