• ElDorado
    12.7k
    Kako god zavrsilo ovo s Livijem ima tu puno cudnih stvari, prije svega angaziranje Bare. Puno poluinformacija i manipulacija. A na nama je da prestanemo idealizirati igrače proglasavat ih legendama, herojima. Oni gledaju prije svega svoje interese, uredno su placeni za svoj posao a Dinamo je iznad svega uglavnom za nas navijače. Ako Livi zavrsi u nekom drugom klubu potpuno cu ga razumjeti, kao sto bi mi trebali u ovom trenutku razmisliti o drugim rjesenjima da na kraju ne ostanemo suha kujca, jer očito ni najmanje garancije ne postoje.
  • Miro Vugrinec
    10.5k
    Ne želim sijati paniku po pitanju Livijevog povratka k nama. No iz mojih saznanja nisam bas optimistican. Prvo Livi u Feneru ima placu malo vise od 2 mill netto. Kod nas bi mogao dobiti maksimalno 1 mil netto. Iz tog razloga koliko sam čuo Andy mu vise gleda opcije iz liga 5, a i sam Livi se želi jednom u karijeri dokazati u jednoj od liga 5.

Znam da ga je Andy ponudio Torinu, ali Torino je klub kao i svaki talijanski oni odugovlače i cekaju 31.8 kako bi manje platili odštetu i kako bi ušparali placu dvije. Andy je još tamo prije par godina kad je Brekalo bio u Torinu na posudbi iz Wolgsburga izmolio ljude Torina da ne otkupe Brekala iako su ga ovi htjeli otkupiti za nekih 10-12 milijuna eura, ali Andy je bio protiv toga jer je htio Brekala kod brace Kovač u Wolfsburgu. I ljudi iz Torina su mu tu izašli u susret, sjećam se da su i izašli tad u javnost s tom pricom, da su izašli u susret igraču i agentu koji nisu htjeli ostati tu. To sve pišem i pricam jer je i Andy njima duzan uslugu, a sad bi jedna od tih usluga trebao biti Livi. Torino mu može dati placu približnu onoj u Fenerbahceu, njima treba golman, on im je veliko ime i trenutno se vise gura ta priča nego prelazak Livija kod nas. Zato je Andy toliko i suzdržan u intervjuima oko Livija i Dinama. Ne odbacuje to, cuva to kao moguću opciju, ali sasvim je jasno da to nije uopće ni blizu prva opcija sto se tiče Andyja i Livija i takva je trenutno situacija
  • Keyser Soze
    20.2k
    U prijevodu, Dinamo je poslužio Livakoviću za dizanje forme za SP i svojevrsna usluga njemu i reprezentaciji kad je bio u škripcu. Ako Livaković toliko želi u Dinamo doći će, nevezano za plaću i ligu petica. Ako ta želja nije tako velika onda nema šanse da dođe, a nama treba kvalitetan golman pod hitno.
  • ElDorado
    12.7k
    Toliko o ljubavi, vjernosti i odanosti u nogometu
  • Goncalo Santos
    4.2k
    Jasno je valjda da bara najmanje interesa ima ostaviti Livakovica u Dinamu, tu bi se platila najmanja odsteta, najmanji bonus za potpis bio dobio i najmanju placu, dakle najmanji kolac iz kojeg bi bara trazio dio.

Ako i postoji donekle velika zelja Dominika da ostane, ne sumnjam da mu ovaj sapuce u uho: "ma pusti to lako se tamo vratis za 3-4 godine, imam vece planove za tebe".

Legitimno mi je da zeli probati jace lige, dao je svoj doprinos u turbulentnoj prosloj sezoni svaka cast, da ne pricam sta je sve u prvom mandatu postigao, ali Dinamo na prvom mjestu. Nema mi smisla 2 puta se vracati.

Livi sta god da odabere nek mu je sa srecom, ali ima i drugih golmana. Ne bi Dinamo trebao biti vjecna sigurna luka u koju dolazis kad zagusti radi reprezentacije...
  • vjeko1701
    26.9k
    Ako ima ikakve istine u ovome, onda neka budu barem iskreni po tom pitanju pa da se možemo okrenuti drugim imenima a ne da bezveze potrošimo vrijeme, trud i resurse i riskiramo kvalifikacije koje su nam ključne za financijsku sliku kluba. Sve to da bi nas na kraju odjebali za Torino.

Ako mi nismo želja i prioritet broj jedan, bilo bi fer da se to jasno komunicira ljudima u klubu. Nemamo luksuz nadati se da će druge opcije propasti niti kao klub zaslužujemo da nas se čuva kao backup opciju.
  • Wallace99
    62
    Meni se čini da se Livi dobro opekao u ovoj avanturi na koju ga je linolada nafukao i da sad samo sanja Dinamove vrapčeke. Može Bara šaptat kaj oće, al bitno je kaj Livi oće. Turci ako će se previše inatit, nek ga plaćaju do kraja ugovora il popuste.
  • ElDorado
    12.7k
    Izglesa da smo mi jako naivni ako mislimo da su samo turci u pitanju. I opet cu postaviti isto pitanje: zakaj je uzeo Baru ako misli ostati u Dinamu???
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.