• Eduardo
    30.3k
    Nakon prospavane noći još sam sigurniji da ćemo Thun proći.Kermit

Ugasit ćemo već ih u prvom poluvremenu, a do kraja tekme ćemo ih nabiti petardom.

Za moj ukus, puno je previše negative nakon prve utakmice sezone, i to još u kvalifikacijama za LP u Švicarskoj.Schpatz

U samo nekoliko dana (ili cak sati?) iz totalnog veselja i euforije, do panike i drame na Zoni, heheheeee... neprocjenjivo.Marley

Službeno smo dobili i svoj KMEČIMETAR.

3y90o5tdx0fiovrp.png
  • Droljo
    30.8k
    Nama (barem ofanzivno) najbolji igrač nije igrao zbog kartona. Tu bi ja stao sa kmečanjem i sranjem po ekipi i treneru.
  • Marley
    5.7k
    Službeno smo dobili i svoj KMEČIMETAR.Eduardo

Jadnicak bi pregorio vec na poluvremenu.
  • Keyser Soze
    20.5k
    Thun je baš loša ekipa. Osim onog perioda di smo bili uljuljani nisu nam stvorili ništa, samo su napucavali lopte gore. U Zagrebu proć kako znamo i umijemo, utakmica sezone.
  • Milki1
    46
    svaki teren je jednakih dimenzija tocnije moze bit razlike u 10m mislim da je camp nou bio prije najduzi na svijetu 110 metara. Mozda ti zbog kuta kamera i stadion djeluje da je teren mali.
  • Droljo
    30.8k
    nisam ja rekao da je teren mali. Pročitaj ponovno.
  • Mikina lijeva kopačka
    923

Di je onaj brat kaj je složio Zonu karata da napravi da Kmečimetar ide uživo za vrijeme tekme :smile:
  • Mikina lijeva kopačka
    923

Neko je lijepo napisao, ak je ovo najbolje od njih onda nema problema. ako uđemo u tekmu ozbiljno, dvostruki hendikep očekujem.

A i mislim da ih je taj palstični teren sjebo, uz sve ostale razloge kaj su ljudi već nabrojali (prva tekma, forma tempirana za kasnije).

Beljo i Orša one prilike u 99/100 zabijaju, sad se e dogodilo da obadva zajebu u istoj tekmi.
    Nema straha
  • Salas
    92
    Drugo pretkolo kronološki gledano još od onog Hazara,Linfielda,Pyunika itd. nam predstavlja konstantno problem, jučer smo puno boljim drugim poluvremenom zasluženo izjednačili.
    Po svemu smo kvalitetniji i realno imamo dobre šanse za prolazak. Povijesnim prezimljavanjem 2018/19,kao klub smo dobili jedan pobjednički gard,naravno uz silnu kvalitetu u svlačionici ostvarili sjajne uspjehe.Ovo je sad novi put,nova ekipa za početak trebamo do vrha napuniti Maksimir u uzvratu proći Thun,a onda po Livija i ostala pojačanja!Ajmo Dinamoooo
  • badjibadara
    10.4k
    Filipović kao da tricu baca preko McKenne. Vratar si prijatelju, raznesi sve ispred sebe, i prvog crvenog, i Scotta i Matoshija.

pxl-210726-155592830.jpg
  • NKDZ86
    9.1k
    Ovo je sramota. Prvi golman dinama, a skače ko na baletu.
  • Oluja
    7.3k
    Netko za ovo mora odgovarati.
  • Paulie
    2k
    ak niš bar je lijepa pozadina fotke..
  • scooniepenn
    7.2k

Poštujem poglavicu Tužni Brk, ali uz svo dužno poštovanje imam dva zdrava oka i vidio sam da golmanu malo izvan peterca treba dva koraka više da ili pokupi ili barem izboksa loptu.
  • DerHerrKool
    1.6k
    Kreće izvlačenje i svi kažu samo ne Thun kojeg na kraju izvučemo. Zaključak nakon toga je da smo izvukli najjačeg mogućeg protivnika i da je lako moguće da će nam oni bit najteži protivnik kvalifikacija. U međuvremenu njima odu neki igrači i trener i preko noći se kod tetaka svih portala iz najtežeg pretvore u najlakšeg protivnika, a kaj je najgore i veliki dio Zone je to prihvatio kao činjenicu. Dodaj tome ubijanje Slovenaca na pripremama i poslovično nerealna očekivanja su tu.
    Jebote, u četvrtoj minuti tekme je komentator rekao da Dinamo ne izgleda baš najbolje. U četvrtoj minuti prve utakmice sezone u kvalifikacijama za ligu prvaka kod prvaka Švicarske na umjetnoj travi Dinamo ne izgleda baš najbolje.
    Još su komentari po Zoni super i samo se zbog prošlogodišnje duple krune neki tu suzdržavaju od otvorenog traženja ostavki i smjena. Pa jel ova momčad i svi skupa sa njom nisu zaslužili barem utakmicu dvije kredita prije nego ih sve treba prodat i dovest druge?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.