• Fabercaster
    1.2k
    Rijetko kad su pojedinci krivi za sve ali da se ne lažemo primarno zbog deficita na jednoj poziciji smo prošlu sezonu u jednom trenutku bili na -4 i malo je reći da je suludo novu sezonu opet krenuti sa golmanima: Filipović, Nevistić, Zagorec.
    Razumijem da je situacija kompleksna i vjerojatno se čeka rasplet situacije sa Livakovićem koji može doći 01.08., 01.09. ali može uopće i ne doći. Zimus je "bio ovdje" već za Božić, pa je potpisao ak se dobro sjećam tek drugom polovicom siječnja.

Ne treba se razbacivati novcima, ali mislim da se itekako mogla dogovoriti posudba nekog golmana do zime u rangu 500k-milijun eura. Da, bilo bi malo šupački dovesti golmana i onda ga posjesti na klupu ako dođe Livi ali realno ni prvi ni zadnji koji su tako nešto napravili (khm khm Girona).

Da baš nemamo za biber, ili da nam golmanski kadar pokazuje makar mali napredak u odnosu na prošlu sezonu nebi niš rekao. Ovako mislim da svjesno ulazimo u nepotreban rizik gdje se vrlo lako može dogoditi da budemo u stisci s vremenom ili nedaj bože da do zime moramo opet gledati onakve kikseve kao jučer.

Za Europu smo u vrlo solidnoj situaciji barem do playoffa, a tamo ionako ništa ne garantira pobjedu jer su to uvijek jako specifične utakmice (meni osobno uvijek najdraže 2 u cijeloj godini), ali mislim da ako do tada ne riješimo pitanje golmana da bi nas to moglo koštati više od svega.
  • Eduardo
    30k
    Nakon prospavane noći još sam sigurniji da ćemo Thun proći.Kermit

Ugasit ćemo već ih u prvom poluvremenu, a do kraja tekme ćemo ih nabiti petardom.

Za moj ukus, puno je previše negative nakon prve utakmice sezone, i to još u kvalifikacijama za LP u Švicarskoj.Schpatz

U samo nekoliko dana (ili cak sati?) iz totalnog veselja i euforije, do panike i drame na Zoni, heheheeee... neprocjenjivo.Marley

Službeno smo dobili i svoj KMEČIMETAR.

3y90o5tdx0fiovrp.png
  • Droljo
    30k
    Nama (barem ofanzivno) najbolji igrač nije igrao zbog kartona. Tu bi ja stao sa kmečanjem i sranjem po ekipi i treneru.
  • Marley
    5.6k
    Službeno smo dobili i svoj KMEČIMETAR.Eduardo

Jadnicak bi pregorio vec na poluvremenu.
  • Keyser Soze
    20.2k
    Thun je baš loša ekipa. Osim onog perioda di smo bili uljuljani nisu nam stvorili ništa, samo su napucavali lopte gore. U Zagrebu proć kako znamo i umijemo, utakmica sezone.
  • Milki1
    28
    svaki teren je jednakih dimenzija tocnije moze bit razlike u 10m mislim da je camp nou bio prije najduzi na svijetu 110 metara. Mozda ti zbog kuta kamera i stadion djeluje da je teren mali.
  • Droljo
    30k
    nisam ja rekao da je teren mali. Pročitaj ponovno.
  • Mikina lijeva kopačka
    856

Di je onaj brat kaj je složio Zonu karata da napravi da Kmečimetar ide uživo za vrijeme tekme :smile:
  • Mikina lijeva kopačka
    856

Neko je lijepo napisao, ak je ovo najbolje od njih onda nema problema. ako uđemo u tekmu ozbiljno, dvostruki hendikep očekujem.

A i mislim da ih je taj palstični teren sjebo, uz sve ostale razloge kaj su ljudi već nabrojali (prva tekma, forma tempirana za kasnije).

Beljo i Orša one prilike u 99/100 zabijaju, sad se e dogodilo da obadva zajebu u istoj tekmi.
    Nema straha
  • Salas
    91
    Drugo pretkolo kronološki gledano još od onog Hazara,Linfielda,Pyunika itd. nam predstavlja konstantno problem, jučer smo puno boljim drugim poluvremenom zasluženo izjednačili.
    Po svemu smo kvalitetniji i realno imamo dobre šanse za prolazak. Povijesnim prezimljavanjem 2018/19,kao klub smo dobili jedan pobjednički gard,naravno uz silnu kvalitetu u svlačionici ostvarili sjajne uspjehe.Ovo je sad novi put,nova ekipa za početak trebamo do vrha napuniti Maksimir u uzvratu proći Thun,a onda po Livija i ostala pojačanja!Ajmo Dinamoooo
  • badjibadara
    10.2k
    Filipović kao da tricu baca preko McKenne. Vratar si prijatelju, raznesi sve ispred sebe, i prvog crvenog, i Scotta i Matoshija.

pxl-210726-155592830.jpg
  • NKDZ86
    8.9k
    Ovo je sramota. Prvi golman dinama, a skače ko na baletu.
  • Oluja
    7.2k
    Netko za ovo mora odgovarati.
  • Paulie
    1.7k
    ak niš bar je lijepa pozadina fotke..
  • scooniepenn
    7k

Poštujem poglavicu Tužni Brk, ali uz svo dužno poštovanje imam dva zdrava oka i vidio sam da golmanu malo izvan peterca treba dva koraka više da ili pokupi ili barem izboksa loptu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.