• Maximo
    880
    A isto je neko gore dobro napiso, njima su kao otišli 2-3 ključna igrača, ali realno i nama nema 2 ključna igrača od prošle sezone, Livi i Stojke, čije se odsudstvo itekako osjetilo..
    Tako da priče oni su se raspali, lako ćemo, ne drže vodu...
  • scooniepenn
    7.1k
    Kao što sam već ranije pisao i u prvoj utakmici je iz aviona bilo vidljivo da smo mi i unatoč izostancima, nesnalaženju na umjetnu travu prvo poluvrijeme, lošoj defanzivnoj igri i povratnoj trki naših osmica barem klasu bolja ekipa. Kad se sve sagleda mi smo i tamo trebali pobijediti, no očekujem našu dominaciju u Zagrebu i suveren prolaz. Ono što mene brine je desna strana gdje je jedino Topić nešto pokazao i ako se do playoffa nešto ne promijeni bit ćemo u debelom problemu. Bakrar je trenutno dvije razine iznad ovakvog Lisice, a za Valinčića imaš zamjenu u Tabinasu kojeg bih prvo vidio kako će izgledati u HNL-u za neke zaključke. Osim toga, Kova inzistira na Godi i onda dobiješ to da od 4 bočna igrača jedino Orša može nešto napraviti. Bilo koji ozbiljan trener će nam zatvoriti sredinu, uz našu sterilnost po bokovima.
  • austrijanac
    12.3k
    Nadam se puno vecoj minutazi ove godine Perezu.

Goda je ziceras i to je pokazao ovu tekmu opet - nista negativno, ali treba iskoristit potencijal Vinlofa ove sezone.
  • marcio amoroso
    52.2k
    Nadam se puno vecoj minutazi ove godine Perezu.

Goda je ziceras i to je pokazao ovu tekmu opet - nista negativno, ali treba iskoristit potencijal Vinlofa ove sezone.
    austrijanac

Apsolutno se slažem. Iznimno cijenim Godu, ali nije Cucurella da baš bude zacementiran u prvih 11.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.