• sport
    6k
    sve se vidi na slici i nemam potrebu komentirati gdje su pojedini igrači.Ako to mi vidimo onda to vide i oni koji su plaćeni za to.
  • bbb medimurje
    5.2k
    Prioritet broj 1 mora biti golman, moze i bellingham doci u sredinu ako golman nije pravi
  • Orc123
    16.2k
    Istina da ovdje ide krivica i McKenni za gol ali golman onako reagirati? I to u klubu kao sto je Dinamo? Pa to su juniorske greske! Za mene 1. krivac Filipovic pa McKenna pa onda Dominquez iako ovdje on nikako nije mogao stici ni pokriti dominantnog u skoku napadaca ali ajde neki postotak krivnje pada i na njega kao i na igraca koji je dopustio takav ubacaj, mislim da Goda!?

S druge strane normalno da McKenna jos nije u formi jer nije prosao pripreme, odigrao tek nesto minuta u zadnjoj prjjateljskoj ali dobro znamo kakav je kvalitet McKenna i da ce on isporuciti svoje!

Meni je u ovoj konkretnoj situaciji najveca katastrofa sto je njih vise u 16m nego nas! Gdje su nasi vezni igraci i zasto ne pokrivaju svoje igrace? I to se sad desava protiv Thuna, sto ce nam jace momcadi napraviti ako ce nam vezni ovako kriminalno stajati i braniti ubacaje i povratne lopte!? Zajc i Vidovic su 7-8 m iza igraca koje trebaju cuvati! To je nedopustivo!
  • Kujtim Shalla
    10.4k
    Ljudi golman je prioritet,ali po meni je čist faul nad Filipovićem kod njihovog gola . Tu se uvukla nervoza
  • Crni86
    22.9k
    Zajc i Vidovic su 7-8 m iza igraca koje trebaju cuvati!Orc123

Za vidu jos mogu i razumijet jer ajde tek hvata sve. Zeznuo je, al se mozes nadat da ce to ispravit kad pohvata stvari plus jos tu je stojke kad odradi suspenziju. Ali mi Zajc nije jasan i bas zato trebamo jednu mobilniju osmicu. Nekoga tko ce moc pomoc misketu u trci i pokrivanju prostora.

Zajca jako volim, ali trkom ne moze odgovorit europskoj razini sto se jucer opet dokazalo. Slicne rupe smo imali i protiv genka prosle sezone. A mozemo se slozit da genk i thun nisu top of the top europskog nogometa. Slovenski zeko za europu je odlican da ude zadnjih 20tak minuta da donese svjezinu i proba svojim potezom rijesit tekmu kao jucer, ali u europske bitke ne mozemo ulazit s njim od pocetka.

prije tog kornera da - cist faul je ono bio . Al je fila i tu isao dosta slampavo na loptu.
  • Orc123
    16.2k
    ista stvar! Obozavam Zajca, ali on je meni defanzivno pre tanak za europu. On je lider i sve ali defanzivno ne pokriva, ne trci dovoljno i definitivno bi tu rađe vidio motoricnu 8icu koja bi sa Misicem i Stojkom se mogla nositi u Europi.
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    Kakav Zelenika nista bolji golman od filipovica. Imat ce svoji dobri dana i losi dana. Nema smisla ga dovodit
  • Mr Anderson
    20.8k
    cist faul je ono bio . Al je fila i tu isao dosta slampavo na loptu.Crni86

Možda je bio faul, ali da, u takvoj situaciji golman mora izaći odlučno i nosi njihovog i našeg, on je baš nekak kilavo izašao, imao sam dojam da se promišljao hoće li hvatati ili boksati loptu, na kraju ju je samo pogladio.
  • austrijanac
    12.2k
    S razlogom tvrdim da je osmica dovodi više radi Zajca nego Vide/Stojketa.

Odlican timski igrač za kojeg dam uvjeren da će davat odlične partije kao 3/4 osmica u hijerarhiji.

Zato se veselim periodu kad/ako prodemo Thun
  • Zg123
    4k
    Zajc i Vidovic su bili jucer kriminalni obrambeno, znaci Thun nam je nekoliko puta razvukao linije bez ikakve muke i izdominirao sredinom a igrali su 4-4-2.
  • Crni86
    22.9k
    Možda je bio faulMr Anderson
    Faul ko kuca. Gle di je desna ruka tog igraca. Fili na prsima. Ali si fila nije olaksao tim mlakim izlaskom. Trebo je odnijet sve pa bi mu vjerojatno dao faul, ovak izgleda kao nikakav intezitet na prvu.

IMG-2614.png
  • NoSkillan
    353
    treba nam novi golman ako livi ne dode i treba nam vise napadacke sirine na klupi, ako odu bakrar i topic nemamo nikoga
  • Gemišt86
    509
    Ajmo ljudi danas dobre vijesti molim lijepo
  • ElDorado
    12.6k
    Europu moramo igrati s dve šestice. I to je po meni prioritet prijelaznog. Motorična 6-8. Pod mus i pod hitno. Miško onda može imati više slobode u kreaciji.
  • Str1nger Bell
    3.6k
    Vidović bi mi bio prvi na listi za prodaju ako bi ga se moglo utopiti za 4,5 mil.

Za sredinu premekan, za krilo u europskim tekmama prespor.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.