• hardek
    11k
    Nevjerovatno je kako se većina uhvati za neke ljude/situacije i to ih drži do kraja života. Tako je Sergi kriv za svaki gol primljen u Europi, a Scott sveta krava koji je nepogrešiv.

Vidović može odigrat utakmicu za prste polizat, ali izgubit će 2 duela i prozivat će ga se kao da nezna hodat.
  • Gradina
    250
    Vidović može odigrat utakmicu za prste polizat, ali izgubit će 2 duela i prozivat će ga se kao da nezna hodat.hardek

Po meni Vidović čisto solidan jučer, iako to SofaScore ocjena ne govori, stavlja ga u isti koš s Oršićem što po meni nije pravedno
  • SanctaSanctorum
    448
    Jedino što bih ja izvukao iz ove utakmice mi je nesigurnost Filipovića i problem s realizacijom. Nemam sumnje u pobjedu u hendikepu na Maksimiru, ne vidim ni jedan drugi rasplet kao moguć. Nadam se Livakoviću što prije.
  • Paggini
    92.1k
    to ih drži do kraja života.hardek

Pa to je klasično navijačko taborenje, odnosno psihološki moment gdje navijač odabere jednu opciju (Kovačević ne zna europske utakmice, Dominguez kiksa u Europi, Vidović ne zna u vezi, Goda beskoristan) i tu na forumu udaraju po tim temama do iznemoglosti jer to gledaju ekstremno osobno, kao da su oni jamac tog razmišljanja i onda kad se u jednoj situaciji, utakmici to njihovo ostvari, gledaju samo potvrdu toga da su oni to uvijek znali i da je to objektivno točno.

Naravno, kad se to ne ispuni, većinom šute.
  • austrijanac
    12.2k
    Jucer je Vida imao najvise duela i osvojenih lopti od svih nasih veznjaka.

Tko god još tvrdi da je premekan, tvrdi samo iz razloga jer je to odlucio davno prije i ne zeli promjenit stav.

Nikakva prodaja do iduce godine.
  • deki87
    147

Slažem se. Ja bih ga ovu sezonu koristio samo na osmici, ništa na krilu. Ako se na njega dugoročno računa kao 8 onda je već vrijeme, da počne to i igrati
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    Sto se tice Vidovica, po meni ova sezona mu je ili ce napokon pokazat talent ili nista od njega. Vrime mu je da eksplodira ako moze
  • Hrvatski Gradjanski
    263
    Livakovića je trebalo isforsirsti prije SP, a ne čekati da to prođe i da mu cijena poraste. Kaj smo očekivali, da će biti rupa i neće dobro braniti?

Fali nama dosta toga. A mi pričamo o tome kad se već igraju ključne utakmice u kvalifikacijama.

Doveli smo se u situaciju da nam je Kačavenda jedini vezni na klupi. To je nedopustivo.

Nadam se prolazu ali i brzoj reakciji dovođenja potrebnih pojačanja.

Ovakvi nemamo kaj tražiti.

Nama je Bakrar najpotentnije krilo Iako nije krilo, a odlazi. Ostajemo na ovakvom Lisici, Rodriguezu koji se oporavlja od ozbiljne ozlijede i na Orši koji ako je 30% slabiji nego što je bio, više nije krilo prevage.

Mi smo se doveli do toga da nam je vratar u Europi Filipović, da je Valinčić kriminalan, a nemaš ga s nikim zamijeniti jer ne vjeruješ Tabinasu ni u HNL-u, nemamo zadnjeg veznog, nemamo jaku osmicu, nemamo prvo ili drugo lijevo krilo, drugog napadača, a pitanje da nam neće Topić opet krpati desno krilo dok se ova dva oporave ili vrste u formu.

Za polovicu mogu imati razumijevanje zbog tržišta, propalih transfera, Peretz, Brumado, ok, ali druga polovica je trebala biti odrađena.
  • FazeN
    7.3k
    Danas bi trebao biti, ako ponovno ne pomjereOmake

Sutra nakon treninga.
  • Kujtim Shalla
    10.4k
    imali išta novo za vezu i napad
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.