• Ljubo
    1.2k
    trebaju nam pojacanja...neovisno jel ce igrat svaku ili svaku seugu utakmicu...ili ce igrati 10 ili 90 minuta svejednoOrc123

Mislim da ti @Crni86 želi reći da je dopuna kadra dovesti bolje igrače od ove kojih si ti nabrojao. Realno bolju šesticu od Misica naći nećemo, isto kao i bolju osmicu od Stojekta, ali možemo naći igrače koji su kvalitetom malo slabiji od njih ali puno bolji od onoga sto trenutno imamo kao rezerve na tim pozicijama.
  • Orc123
    16.2k
    ma to je jasno da necemo dovest bolje igrace od Belje, Misica i Stojka za ime Boga...samo kazem da nam ne treba broj vec igrac koji moze nadogradit ovu ekipu. Moze i u paru s Misicem, a moze ispast ko i Bakrar.
  • Infinity
    21.2k
    Livakovic je valjda jedini igrac koji veceras nije bio ni u zapisniku nekog kluba, a da mu je cijena porasla.
  • Ljubo
    1.2k
    pa to 90% foruma misli, danas smo napravili samo 3 zamjene jer nismo imali koga drugog staviti. Dovesti ćemo sigurno još 3 igrača i 1 golmana.
  • Bernard
    1.3k
    kao prvo nauči se pisati,svaka rečenica ti je kao hijeroglif,treba je odgonetnuti.
    Drugo paničariš bezveze,ima vremena i za transfere i za bolju igru,samo treba malo vjere, a šta kažeš?
  • hardek
    11k
    Ne treba nam puno, jedan veznjak (idealno da može 6 i 8 pokrit), golman i rotacijsko lijevo krilo ako prodajemo Hoxhu. Ja bi volio da se Valinčića proda i dovede nekog drugog ali ne vjerujem u taj scenarij
  • CastAway1986
    6k
    Zaboravljate da je dogovoren Stojakovic tako da sumnjam da ce se dovoditi bas jos puno imena ..Sanjam nekog motoričnog veznjaka jer nam.kronično fali brzine
  • Maximo
    880
    Ali mislim, mi trebamo igrat na 3 kolosijeka, čovjek danas nije imo igrača za više od 3 izmjene,recimo kad se i stojke vrati,još uvijek nam trebaju bar 3 igrača

Pogotovo u vezi...ostali smo bez solde i bennacera, dovelo se nije nikog
  • BPAM
    318

Kačavenda se vratio u vezu i po do sad viđenom moglo bi biti koristi od njega.
  • emilperska
    17.3k
    U sredini terena smo ostali bez Bennacera i Solde, a dosao je (vratio se) Kacavenda. Ako uzmemo u obzir da Vidovic ce cesto ici na krilo, tu svakako fali 1.

Kada ode Bakrar na desnom krilu imamo Topić/Rodriguez/Lisica tu sumnjam da ce vise itko dolaziti. Lijevo krilo također. Stoperi i bekovi su poduplani.

Dakle 6ica, golman i eventualno jos jedna špica ako ce biti novaca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.