• Ljubo
    1.2k
    trebaju nam pojacanja...neovisno jel ce igrat svaku ili svaku seugu utakmicu...ili ce igrati 10 ili 90 minuta svejednoOrc123

Mislim da ti @Crni86 želi reći da je dopuna kadra dovesti bolje igrače od ove kojih si ti nabrojao. Realno bolju šesticu od Misica naći nećemo, isto kao i bolju osmicu od Stojekta, ali možemo naći igrače koji su kvalitetom malo slabiji od njih ali puno bolji od onoga sto trenutno imamo kao rezerve na tim pozicijama.
  • Orc123
    16.2k
    ma to je jasno da necemo dovest bolje igrace od Belje, Misica i Stojka za ime Boga...samo kazem da nam ne treba broj vec igrac koji moze nadogradit ovu ekipu. Moze i u paru s Misicem, a moze ispast ko i Bakrar.
  • Infinity
    21.2k
    Livakovic je valjda jedini igrac koji veceras nije bio ni u zapisniku nekog kluba, a da mu je cijena porasla.
  • Ljubo
    1.2k
    pa to 90% foruma misli, danas smo napravili samo 3 zamjene jer nismo imali koga drugog staviti. Dovesti ćemo sigurno još 3 igrača i 1 golmana.
  • Bernard
    1.3k
    kao prvo nauči se pisati,svaka rečenica ti je kao hijeroglif,treba je odgonetnuti.
    Drugo paničariš bezveze,ima vremena i za transfere i za bolju igru,samo treba malo vjere, a šta kažeš?
  • hardek
    11k
    Ne treba nam puno, jedan veznjak (idealno da može 6 i 8 pokrit), golman i rotacijsko lijevo krilo ako prodajemo Hoxhu. Ja bi volio da se Valinčića proda i dovede nekog drugog ali ne vjerujem u taj scenarij
  • CastAway1986
    6k
    Zaboravljate da je dogovoren Stojakovic tako da sumnjam da ce se dovoditi bas jos puno imena ..Sanjam nekog motoričnog veznjaka jer nam.kronično fali brzine
  • Maximo
    880
    Ali mislim, mi trebamo igrat na 3 kolosijeka, čovjek danas nije imo igrača za više od 3 izmjene,recimo kad se i stojke vrati,još uvijek nam trebaju bar 3 igrača

Pogotovo u vezi...ostali smo bez solde i bennacera, dovelo se nije nikog
  • BPAM
    322

Kačavenda se vratio u vezu i po do sad viđenom moglo bi biti koristi od njega.
  • emilperska
    17.3k
    U sredini terena smo ostali bez Bennacera i Solde, a dosao je (vratio se) Kacavenda. Ako uzmemo u obzir da Vidovic ce cesto ici na krilo, tu svakako fali 1.

Kada ode Bakrar na desnom krilu imamo Topić/Rodriguez/Lisica tu sumnjam da ce vise itko dolaziti. Lijevo krilo također. Stoperi i bekovi su poduplani.

Dakle 6ica, golman i eventualno jos jedna špica ako ce biti novaca.
  • BPAM
    322
    I večeras je bilo jasno zasto se toliko htjelo Peretza.
  • scooniepenn
    7k
    Ne treba panicariti, jer smo pokazali da smo bolji od Thuna i siguran sam da ce na Maksimiru biti 2 razlike za nas. That being said, jako se dobro vidjelo kako nama nasusno fali trke u veznom redu. Bez Stojkea Misic to nije mogao sve sam zatvarati. Vidovicu jednostavno nedostaje i motorike i brzine i ne vidim da on moze ozbiljno na europskoj razini mijenjati Stojkea. Prica se o obrani, a igraci Thuna su u vise navrata osvajali pola terena kroz sredinu lakocom dolazeci u nasu zadnju trecinu. To je jednostavno do veze. Kaca moze biti bolja alternacija nego Soldo, ali za ozbiljne europske ambicije i igru na tri kolosijeka veza je tanka. O vrataru radije necu, jer ovo danas je bilo lose. Cak bih rekao neocekivano, jer sam ocekivao bolje izdanje od File. Sve u svemu, ne treba gomilati kadar, ali treba nama nekoliko pojacanja sto prije.
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    Ma doc ce sigurno 1 2 klasna igraca do kraja roka. Ne ovako klapci nego ono bas dva za prvih 11. 1 je mozda livi a drugi ce vjv u vezi bit
  • Olmic
    5.8k
    Nadam se da ce se ovaj tjedan rijesit Livakovic ili odustat od njega, nazalost jucer smo vidjeli da nam je golman prioritet
  • Mr Anderson
    20.8k
    Prica se o obrani, a igraci Thuna su u vise navrata osvajali pola terena kroz sredinu lakocom dolazeci u nasu zadnju trecinu. To je jednostavno do veze.scooniepenn

Nije samo do veze nego i do toga da nam se zadnja linija prečesto nisko spuštala i linije su nam bile razvučene, previše prostora je ostajalo. E sad, zašto smo se stalno nisko spuštali, zašto nismo zadnju liniju digli više. Ja bih rekao da je to najviše radi McKenne, imao sam dojam da je on taj koji je stalno povlačio kompletnu liniju, vjerojatno zato jer se osjećao nesigurno kad bi više stajali, a i inače nije baš brz.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.