• Bernard
    1.3k
    joj daj ne seri,koliko bi ti igrača u rosteru?
    Igrali smo ok za prvu tekmu,biti ćemo samo bolji,treba vremena za pojačanja nije ovo jebeni fm da se igraš.
  • Olmic
    5.8k
    Filipovic nije taj, rijesit vratara za slijedece kolo pod mus
  • Crni86
    22.8k
    ja ne mislim tako. Mislim da za ovaj nogomet koji mi zelimo igrat samo fali vise kontrole u sredini. A to nemamo jer nam sredina nema dovoljno kapaciteta i trke da odgovori protivniku.

Sa tom osmicom apsolutno svima bi bilo lakse i sve bi nekako sjelo na svoje mjesto. Odigrali su i stoperi i bekovi danas defanzivno lose, ali koliko su puta opet ostavljeni 4 ve 4 u naletu? Nije ni njima lako bilo danas i onda se uvuce nesigurnost i panika.

Fali trke, fali energije. Miske nemre sam drzat veznj red na ovij razini. Zajc jednosatvno nema trku za europu, kolika god je klasa za hnl.
  • Masto
    1.9k
    il forsirat valinčića maksimalno pa ga mozda i prebaci u glavi il ga prodat, takav nam ne treba ni na klupi, žao mi je al je tako
  • Ljubo
    1.2k
    mislim znam da Gale može pokriti desnog beka ali jednostavno mi to nije nešto sto bi htio cijele sezone. Valincic mi izgleda prelabavo u glavi, ne znam možda sam u krivu ali mi se desni bek trenutno čini kao otvorena pozicija.
  • Orc123
    16.2k
    a sta ne mislis? Golman 8ica, napadac i zadnji vezni....? Sta je tu krivo? I to bez da krila dovedemo vise a sigueno ce se i tu gledat da se ojacamo.....vezni, golman i napadac su pod mus....ovo ostalo moze jos mrvicu pricekat.
  • Fan
    2.4k
    Ne slažem se s Orcom u...pa većinu toga. Al ovdje je u pravu, nama treba sigurno 3 igrača za prvu ekipu ako želimo igrat ozbiljan europski nogomet (i ti ne računam nijedan odlazak više).
    Golman, osmica i krilo pod mus.
    Rotacijska šestica i rotacijska špica.
    Kača i Topić, svaka čast, donjeli odličnu energiju, ali to bi trebali baš biti treće opcije u rosteru.
  • Masto
    1.9k
    treba mu zabraniti pristup instagramu, to bi bio dobar početak
  • Crni86
    22.8k
    okej za golmana znamo da je livi ili semper. To i ne brojim.

Za osmicu se slazem da nam treba pojacanje.

Za sesticu i napadaca je ne realno racunat da cemo dovest pojacanje jer to znaci da ce nam na klupu misic i beljo koji su nam najbolji igraci. Da li trebamo tu sirinu u vidu nekoga tko ve ih odmoriti? To sigurno trebamo, ali ne bi ih nazivao pojacanjima vec dopunom kadra.

Tako da sve u svemu potrebno nam je jedna pravo pojacanje u vidu osmice da sve sjedne na svoje mjesto i da se vidi livi ili semper.
  • Kujtim Shalla
    10.4k
    Mi gubimo , oni pritišću , Valinčić izbija u korner i stišće šaku kao da je gol dao . Bože Reko ovaj ne zna da gubimo:lol: šta je za Inter
  • ElDorado
    12.6k
    Nist nama pojacanja nece donjet ak ne dignemo organizaciju igre. To kak su nam linije danas zgledale je uzas. Ko hakl
  • hardek
    11k
    Ja bi Valinčića spakirao za 2 milje u roku keks. Mene hvata jeza kad god je lopta u njegovoj blizini, jednostavno mu ne vjerujem da može odraditi najjednostavniju stvar
  • ElDorado
    12.6k
    i jos mu dati 100 € za po putu
  • Orc123
    16.2k
    dopune kadra nam ne trebaju...trebaju nam pojacanja...neovisno jel ce igrat svaku ili svaku seugu utakmicu...ili ce igrati 10 ili 90 minuta svejedno....dopunu imamo i sad sa Suntom, Kacom i Kulusicem....Dinamo mora imati kvalitetnu sirinu, bez toga nema nista. Pogotovo ako zelimo igrat na najvisem nivou. Sta mislis zasto danas nije mijenjao. Nedaj Boze ozljeda i u gadnom smo problemu s dopunama, ali ljudi u klubu to zanaju bolje od svih nas i siguran sam da ce reagirati.
  • Orc123
    16.2k
    odlazi ti Bakrar, otisao ti je Soldo, Benaccer. U vezi danas nismo imali koga staviti, zamjenu za Belju nemas, golman ti je oslobodi Bog! Sta ti nije jasno...ili odgovaraj argumentirano ili bolje ne pisi nista. Nitko ne govori da moramo imati prenatrpan kadar ko pocetkom peosle sezone vec da moras imati izbor i sirinu. Naravno, to ljudi u klubu vide i to ce i popuniti, siguran sam u to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.