• scooniepenn
    7k
    McKenna i Galešić su kržljavi, ali smo zato doveli Radeljića da napokon dobijemo stopera koji nije kržljav. Inače, teško se i Dominguez može nazvati kržljavim.
  • ElDorado
    12.6k
    Ne razumijem zašto bi mi i Torino obavljali razgovor s Barom??!! Kakve su to gluposti?!
  • Thor
    3.2k
    Nis ne kuzim...kaj je sa japancem,od kud sad koreanac,zakaj torino razgovara o Livakovicu, tko sam ja,cemu bitak,bice...? :yikes: :lol: nis ne kuzim...
  • Omake
    19.1k

Možda imaju dobre kade u Torinu

Japanac potpisao za Le Havre. Koreanac totalno druga priča, bio na probi par mjeseci i potpisao ugovor. Egzistencija prije esencije. Mislimo dakle jesmo leptiri u iskustvenoj mašini.
  • Thor
    3.2k
    hvala :blush:
    dakle,koreanac ne japanac...pa ajde nece nitko ni skuzit razliku na prvu :lol: (salim se nije rasizam :victory: )
    A mozda ce i kada :lol:
    Falaaaa, najte kaj zameriti malo sem veseli...danas igra dinamoooo :love:
  • Maximo
    880
    Treba nam koje pojačanje u veznoj liniji još jučer
  • DrRatoljub
    1.2k
    Zovi Fener. Ako žele 6, daj im 6 i pol.
    Golmani komedija
  • Orc123
    16.2k
    Ja ne znam ato da mislim o Vidovicu u sredini. Za Hnl da, ali u Europi on to trkacki ne moze pokriti, pogotovo ne u jacim utakmicama. Ja bi ga ipak rađe gledao na krilu. Treba nam brži, agresivniji i mobilniji igrac u sredini.
  • Crni86
    22.8k
    Vi mislite da se navike stvaraju u roku keks?
    Polako. Zato imamo stojketa i zato trazimo jos jednu osmicu. Bas zato da se vidi da vremena na prilagodbu i da pohvata sve
  • Kujtim Shalla
    10.4k
    Vidović dobar , Orša tanak jbt , daj da zabijemo ,stavljaju Hoxhu
    Znači mi smo prodali Bakrara i on večeras bez veze i zapisniku. Bože kako mi je neshvatljiv ovaj potez. Jesam se da nismo potcijnilili Thun ,ali mi smo li pokazuju nešto drugo. Katastrofa smo bukvalno
  • Maximo
    880
    X,kako smo igrali,puna šaka brade
  • Crni86
    22.8k
    Za ozbiljne nastupe u europi nam pod hitno treba jos jedna mobilnija osmica.
  • Orc123
    16.2k
    Trebaju nama ona 3-4 pojacanja koja smo trebali jos prije par tjedana...
  • Ljubo
    1.2k
    Možda sam lud ali mislim da nam treba jedan desni bek
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.