• Droljo
    30.1k
    Početi kao pomoćni nekome isto tako ne da nije sramotaZagi

Mou je bio prevoditelj boby robsonu. Čak ni pomoćni...
  • Zagi
    18.4k
    Ma gdje ima volje , nađe se načina. Siguran sam da je u tim danima upijao kao spuzva.
    Za razliku od ovih manje-više velikih nogometaša, Mou nije imao igračku karijeru na temelju koje bi mu netko dao šansu.
  • mlinchica
    6.9k
    No nebuš počeo kao glavni trener dinama naravno.Zagi

Pa stvarno mislim da Krama nije s onom izjavom mislio da će mu prvi korak biti glavni trener Dinama nego da će se jednom vratiti u Dinamo kao glavni trener (nakon stepenica).

Čarli je bio pomoćnik Dali i vjerojatno mu je netko pričao priče. Sad bu i on na stepenice i ok.
    Učio je nekaj i polagao zadnje tri godine, imao je vremena i vidjet ćemo jel ga dobro iskoristio.
  • Zagi
    18.4k
    Sve ti je to meni, neutemeljeni optimizam.
    Ne velim da si u krivu ali nema niti pokazatelja da si u pravu :cool:
  • Wallace99
    62
    Kaj već nismo vidli na repki? Čarli nije puno talentiran, al je zato lijen. Neka, fala. Ima sad Hrvatsku u CV-u, pa nek bere pare po bogatim vukojebinama, za ozbiljnu trenersku karijeru taj nema šlifa ni mentalitet.
  • Zagi
    18.4k
    Mene od cijele te generacije samo Badelj interesira.
    Objesio lik kopačke za klin i kaj , otišao mozda tjedan dana na godišnji i odmah ajmo delati.
    U juniore. I on polaze ispite kao i ova uhljeb bojna po reprezentacijama.

Ali dela. Svaki dan.
    U pon nekaj nauči , u utorak to isprobava na treningu.
    To se tak dela kada te nekaj jako interesira. Ne mozeš čekati-ne želiš čekati. Svrbi te.
  • Droljo
    30.1k

Miki ako stvarno želi i ima šlifa mogao bi biti taj..
  • vjeko1701
    26.8k
    Pa od svih bivših nogometaša koji kreću u trenerske vode, od Badelja očekujem najviše. Nadam se da će jednog dana raditi velike stvari na klupi Dinama.
  • Zagi
    18.4k
    od Badelja očekujem najviše.vjeko1701

Da ali dok je igrao jedini (za mene) razlog je bio ta neka igračka inteligencija, pregled igre i to.
    Sada se polako naziru neke pozitivne stvari o karakteru.
  • rioda
    17.5k
    Meni je čak malo žao što je Badelj otišao u trenere, ali dobro, stigne ga se isprofilirati i u nešto više. Njega vidim kao nasljednika Bobana nakon drugog mandata :cool:
  • Dzoni
    6.9k
    Pa dobro, nije pretjerano neuboičajeno da trener kasnije postane predsjednik kluba. Andre Villas Boas je dobar primjer toga.
    Ali polako, nek on polako uči i napreduje s juniorima
  • Paggini
    92.1k

Beckenbauer :cool:
  • mali M
    10.3k
    Mou nije imao igračku karijeruZagi

Po Jurčićevim kriterijima Mou nema šta tražiti u trenerskim vodama niti komentirati išta o nogometu... :lol:
    (Zanemarimo činjenicu da ga je grlio kao malo dijete kad ga je upoznao)
  • NKDZ86
    8.9k
    Bivši dinamovac Sandro Kulenović krajem siječnja je napustio zagrebački klub i karijeru nastavio u Italiji gdje je potpisao za Torino. Šest mjeseci kasnije, Kulenovića budućnost u talijanskom klubu je pod upitnikom. Iako je njegov ugovor o trajnom transferu službeno stupio na snagu prije nekoliko tjedana, mogao bi napustiti klub i svlačionicu koju dijeli s Nikolom Vlašićem, navodi talijanski insajder Nicholo Shira.
  • Fan
    2.4k
    Cijeli taj transfer u Torino mi je totalno nejasan bio, kaj su oni točno mislili s njim dobit. Kule je kod nas bio back-up, svakako overachievao, sa jasnim snagama i slabostima i većina nas je mogla predvidjeti da neće napraviti ništa.
    Top igrač kao prvi ili drugi pick za Poljsku, Češku, Grčku, pa čak i Tursku, al nikako ne za klub lige petice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.