• Zagi
    18.3k
    Oprosti Krami onda kaj želi biti glavni trener, a ne pomoćni.mlinchica
    Jasno da zeli biti glavni trener, kome je zivotna zelja biti pomoćnik?

No nebuš počeo kao glavni trener dinama naravno.
    Evo sada slušam Boromisu u tom podcastu. Trener "neke" prvoligaške momčadi ( cilja na neku manju momčad) ili po uzoru na Bišćana , uvesti nekog u prvu ligu.
    Stepenice.

Početi kao pomoćni nekome isto tako ne da nije sramota. Dapače, trenirali su ti dečki kod nekih velikih trenera. Sigurno imaju kaj naučiti od nekog od njih.

Ne od Dalića (uspješno prodavanje magle i populizam je valjda pokupio do sada) i definitivno ne u reprezentaciji gdje se ozbiljno poslom baviš par tjedana u godini.
  • Droljo
    29.9k
    Početi kao pomoćni nekome isto tako ne da nije sramotaZagi

Mou je bio prevoditelj boby robsonu. Čak ni pomoćni...
  • Zagi
    18.3k
    Ma gdje ima volje , nađe se načina. Siguran sam da je u tim danima upijao kao spuzva.
    Za razliku od ovih manje-više velikih nogometaša, Mou nije imao igračku karijeru na temelju koje bi mu netko dao šansu.
  • mlinchica
    6.8k
    No nebuš počeo kao glavni trener dinama naravno.Zagi

Pa stvarno mislim da Krama nije s onom izjavom mislio da će mu prvi korak biti glavni trener Dinama nego da će se jednom vratiti u Dinamo kao glavni trener (nakon stepenica).

Čarli je bio pomoćnik Dali i vjerojatno mu je netko pričao priče. Sad bu i on na stepenice i ok.
    Učio je nekaj i polagao zadnje tri godine, imao je vremena i vidjet ćemo jel ga dobro iskoristio.
  • Zagi
    18.3k
    Sve ti je to meni, neutemeljeni optimizam.
    Ne velim da si u krivu ali nema niti pokazatelja da si u pravu :cool:
  • Wallace99
    38
    Kaj već nismo vidli na repki? Čarli nije puno talentiran, al je zato lijen. Neka, fala. Ima sad Hrvatsku u CV-u, pa nek bere pare po bogatim vukojebinama, za ozbiljnu trenersku karijeru taj nema šlifa ni mentalitet.
  • Zagi
    18.3k
    Mene od cijele te generacije samo Badelj interesira.
    Objesio lik kopačke za klin i kaj , otišao mozda tjedan dana na godišnji i odmah ajmo delati.
    U juniore. I on polaze ispite kao i ova uhljeb bojna po reprezentacijama.

Ali dela. Svaki dan.
    U pon nekaj nauči , u utorak to isprobava na treningu.
    To se tak dela kada te nekaj jako interesira. Ne mozeš čekati-ne želiš čekati. Svrbi te.
  • Droljo
    29.9k

Miki ako stvarno želi i ima šlifa mogao bi biti taj..
  • vjeko1701
    26.6k
    Pa od svih bivših nogometaša koji kreću u trenerske vode, od Badelja očekujem najviše. Nadam se da će jednog dana raditi velike stvari na klupi Dinama.
  • Zagi
    18.3k
    od Badelja očekujem najviše.vjeko1701

Da ali dok je igrao jedini (za mene) razlog je bio ta neka igračka inteligencija, pregled igre i to.
    Sada se polako naziru neke pozitivne stvari o karakteru.
  • rioda
    17.4k
    Meni je čak malo žao što je Badelj otišao u trenere, ali dobro, stigne ga se isprofilirati i u nešto više. Njega vidim kao nasljednika Bobana nakon drugog mandata :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.