• Dzoni
    6.9k
    Neće me iznenaditi da u nekom kapacitetu završi u Hajduku nakon karijere
  • vjeko1701
    26.7k
    Da bi se od reprezentacije Hrvatske oprostio na nekom bijednom poljudumasacusec

Kaj sam propustio?
  • crophantom
    5.7k
    Ak do sad niste shvatili da Modrića baš ozbiljno zaboli kurac za Dinamo i čudite se neznam čemu, propustili ste zadnjih 15 godina.
  • Jos-Optimus
    12k
    da, i mene je ovo zbunilo..vjerovatno misli na zadnju domaću koju smo odigrali?
  • Sajla
    22.1k
    piše se da se Modrić planira oprostiti od reprezentacije na Poljudu protiv Španjolske u listopadu ove godine. "Germanijak doznaje", pa sad vi vidite ima li u tome istine.
  • Jos-Optimus
    12k
    uh, e to bi bilo onako, konacna i ružna potvrda s njegove strane
  • Sajla
    22.1k
    S 12 golova i 11 asistencija u dresu reprezentacije, Olmo je postao i španjolski igrač s najviše asistencija na velikim natjecanjima. Ukupno ih ima osam na europskim i svjetskim prvenstvima, od čega dvije na ovom turniru.

Nadam se da bu podebljal ove brojke danas i da bu nas ovo ljeto došel na Maksimir pozdraviti sa zlatom oko vrata.
  • Krulek
    1.3k
    Tko nije, neka pogleda (Ne)uspjeh prvaka, gostovanje Modrića kod Bilića i zaključi koliko i u kojem kontekstu Modrić spominje Dinamo i kako navodi da mu je Dinamo kočio transfer u Englesku. Nažalost, za razliku od Olma nikakav poseban, emotivan, više profesionalan osvrt na Dinamo. Pametnome dosta.
  • Jos-Optimus
    12k
    Dapače, rekao bih da je napomenuo Biliću i da se o Dinamu ne o priča. Mada, jedan je čovjek dobro rekao za njega - jako malo priča i o Tottenhamu, oni su ga lansirali u zvijezde...
  • Jaro
    12.3k
    pa od tamo je otisao ko pizda - strajkom...
  • Jos-Optimus
    12k
    ma znam, ali ono, pa i Bale je, ali ga tamo obozavaju i on njih, nije to nista za čudno za otici od onog Židova...ali Luka ne cijeni nikoga i ništa osim Madrida. Užasna karakterna osobina
  • rioda
    17.4k
    Neće me iznenaditi da u nekom kapacitetu završi u Hajduku nakon karijereDzoni

Taj neće kročiti u RH do kraja života na duže od 2-3 tjedna godišnjeg odmora i plovidbe po Jadranu, osim ako preuzme neku poziciju u reprezentaciji, a i za to bi dolazio samo u vrijeme utakmica. Živjet će u Madridu 1/1.
  • criticus
    8.6k

Ja sam ovu info čuo iz druge ruke. Ako su mene slagali, slagao sam i ja vas. To sam čuo od čovjeka koji je bio pozvan na njegov oproštaj u Madridu. Doduše tad smo pričali u kontekstu povratka u Dinamo i rekao je da mu ne pada na pamet živit u Zg.
  • Oluja
    7.2k
    Modrić da ima mrvu poštovanja prema onome otkud je potekao bi bar minimalno obnovio ruševinu svoje rodne kuće na Velebitu pred kojom ljudi zastanu i fotografiraju se.
  • Droljo
    30k

Pa onda se nebi fotkali. Koja je fora slikat se kraj normalne kuće?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.