jedan u nizu
čekaj, hoćeš reć da neće biti mjesta za slobodnu prodaju? — mali M
podravskimodrikibicPMK
Bosskovitz
podravskimodrikibicPMK
Mislim da i s ovim brojem članova možemo rasprodat svaku. Uz to realno je da bi se i bez Kranjče i hajpa oko novog stadiona broj članova barem malo digao sljedeće godine a mislim da bi to s novim stadionom moglo doslovno eksponencijalno gore.ako nema dovoljno članova koji bi došli. — Bosskovitz
Upravo sam to i napisao gore, pa nek zbog toga kaj su platili 20 eura dobiju želju da idu na još koju, pa nek se oduševe na toj ,,još kojoj", pa nek kažu frendu, frendici, članu obitelji da idu s njima (prije toga se i oni moraju učlaniti) i evo ti dost dobrog začaranog kruga. Oke opet s druge strane si im ,,na prvu" malo otežao dolazak ali ja nekak zbog tog članstva vidim jaču povezanost.Pogotovo nakon prvih par utakmica kad ti povremeni navijači shvate koliko su im male šanse da dođu do ulaznice pa se i oni krenu učlanjivati — Bosskovitz
mali M
Na kranjci ces se morati sjetiti unaprijed i kupiti vjerovatno u prvom danu prodaje, a nerijetko i u prvom satu prodaje.... — jedan u nizu
Podržavate li ideju da karte za Kranjču mogu kupiti samo članovi i prijatelji kluba? — podravskimodrikibicPMK
Bosskovitz
mlinchica
Upravo si opisao kako izgleda kupnja svake moje karte za tekmu. Skuham si šalicu kave, sjednem pred ekran i čekam da se otvori prodaja. Iste sekunde sa pojavom "Kupi" kliknem i autoriziram i u prvoj minuti najčešće imam kartu... — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.