• jedan u nizu
    18.5k
    čekaj, hoćeš reć da neće biti mjesta za slobodnu prodaju?mali M

Ma ne kazem to, nego da bi sa godisnjom bio siguran da imsa mjesto na svakoj tekmi.
    Bez godisnje ce biti borbe za to mjesto. Na rijetkim utakmicama ce ostati mjesta, a na vecini ce potraznja biti veca od ponude. Pa kada za 4k mjesta bude konkuriralo 8k ljudi (u dobrom slucaju) ili 30k(u LP recimo) vise nisi siguran da ces dobiti mjesto.
    Ako imas srece, dovoljno si brz ili nesto onda da, ali da si realno siguran kao do sada na Maksimiru, to zaboravi.

Do sada si se trebao ''sjetiti'' kupiti kartu u bilo kojem periodu od 5 dana od pustanja ulaznica, pa cak i za rasprodane tekme.
    Da ti je random pala misao na pamet tijekom dana ''e mogao bi otici na tekmu'', samo si se trebao ulogirati i karta je tvoja.

Na kranjci ces se morati sjetiti unaprijed i kupiti vjerovatno u prvom danu prodaje, a nerijetko i u prvom satu prodaje....
  • podravskimodrikibicPMK
    298
    Podržavate li ideju da karte za Kranjču mogu kupiti samo članovi i prijatelji kluba?
    Možda je glupo pitanje (bar za mene) jer svakak očekujem da bude tak al me zanima i mišljenje uvaženih članova zone.

Edit: iskreno ja u tom potezu ne vidim manu, em smanjuje potražnju (dobro za nas trenutno članove :blush:), em ipak filtrira da nemre svaka šuša koja je prekjučer čula za Dinamo a jučer za Kranjču kupit kartu i treće mogao bi se ozbiljno povećati broj članova kaj nije neki primarni cilj kluba ali jedan od po meni je
  • Bosskovitz
    21.1k

Ne, svatko treba imati priliku doći na utakmicu ako nema dovoljno članova koji bi došli.

No to je manje bitno jer se u praksi neće događati - uz prvokup za članove i svega 3-5k dostupnih ulaznica po utakmici, onaj tko nije član moći će se nadati ulaznicama samo za nekoliko najmanje atraktivnih utakmica, a i to je vrlo upitno. Pogotovo nakon prvih par utakmica kad ti povremeni navijači shvate koliko su im male šanse da dođu do ulaznice pa se i oni krenu učlanjivati, a samim time još dodatno smanjivati i onako malu šansu onima koji nisu članovi.
  • podravskimodrikibicPMK
    298
    ako nema dovoljno članova koji bi došli.Bosskovitz
    Mislim da i s ovim brojem članova možemo rasprodat svaku. Uz to realno je da bi se i bez Kranjče i hajpa oko novog stadiona broj članova barem malo digao sljedeće godine a mislim da bi to s novim stadionom moglo doslovno eksponencijalno gore.

Pogotovo nakon prvih par utakmica kad ti povremeni navijači shvate koliko su im male šanse da dođu do ulaznice pa se i oni krenu učlanjivatiBosskovitz
    Upravo sam to i napisao gore, pa nek zbog toga kaj su platili 20 eura dobiju želju da idu na još koju, pa nek se oduševe na toj ,,još kojoj", pa nek kažu frendu, frendici, članu obitelji da idu s njima (prije toga se i oni moraju učlaniti) i evo ti dost dobrog začaranog kruga. Oke opet s druge strane si im ,,na prvu" malo otežao dolazak ali ja nekak zbog tog članstva vidim jaču povezanost.

Meni se jedino pitanje postavlja vezano za turiste i pitanje kolko je (ne)realno da se oni učlane u klub zbog jedne, max dvije tekme. S druge strane ne znam kolka je to šteta klubu, mislim da sam stadion nije tolko privlačan da se ide na njega ko na turističku atrakciju, mislim da Max kolko god bio star i ofucan zbog svoje masivnosti čak i nije puno iza po tome.
  • mali M
    10.2k
    Na kranjci ces se morati sjetiti unaprijed i kupiti vjerovatno u prvom danu prodaje, a nerijetko i u prvom satu prodaje....jedan u nizu

Upravo si opisao kako izgleda kupnja svake moje karte za tekmu. Skuham si šalicu kave, sjednem pred ekran i čekam da se otvori prodaja. Iste sekunde sa pojavom "Kupi" kliknem i autoriziram i u prvoj minuti najčešće imam kartu... Zna potrajati i do 5 minuta ako čekam svoje šabane da mi potvrde dal idu samnom pa da i za njih uzmem.

Podržavate li ideju da karte za Kranjču mogu kupiti samo članovi i prijatelji kluba?podravskimodrikibicPMK

Meni bi to bila zdrava logika s obzirom na količinu mjesta i interes koji će biti za Kranjču... Al vidjet ćemo
  • Bosskovitz
    21.1k

Pa da, ali onda nema smisla eksplicitno zabranjivati prodaju onima koji nisu clanovi; to je PR pucanje u nogu koje su vec tovari probali pa reterirali.

Stadion Dinama je mjesto na koje trebaju - pa makar u teoriji - moci doci svi. Naravno da ce pravo prvokupa imati oni koji taj klub zaista čine i kojima on de facto pripada, a to su članovi, no ako oni u prvokupu ne rasprodaju stadion, onda nek dođu svi ostali. Načelno isti princip kao i sada, samo upola manji kapacitet.
  • mlinchica
    6.7k
    Upravo si opisao kako izgleda kupnja svake moje karte za tekmu. Skuham si šalicu kave, sjednem pred ekran i čekam da se otvori prodaja. Iste sekunde sa pojavom "Kupi" kliknem i autoriziram i u prvoj minuti najčešće imam kartu...mali M

Ja pomičem i sastanke “u 11:15 startamo” (ostavim si malo lufta ako mi zavrti plaćanje) ili “ispričavam se, malo kasnim” :grimace:
    Znala sam i stati autom, sva 4 i kupovat..
    Do sada sam se snalazila, vidjet ćemo kak bu bilo za Kranjču.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet