jedan u nizu
Iduce sezone ce se vjerojatno dogoditi ista stvar kao i ove da istovremeno masu ljudi pokusa doci do ulaznica koje su ostale ali ne uspijeva. — StjepanZG
Moze li se ocekivati da se prelaskom na Kranjcevicevu prati koliko ekipe koja ima godisnju dolazi na utakmice i da ekipi koja nema najmanje 80% dolazaka se ukine mogucnost produljenja godisnje i da se to mjesto oslobodi za nekog tko dolazi na utakmice a nije imao godisnju? — StjepanZG
danguba
mali M
jer ce jedino tako biti sigurni za mjesta na Kranjci. — jedan u nizu
Papastrumf
mali M
Papastrumf
Droljo
Ostaje ti max 4.000 pojedinačnih ulaznica po utakmici u hnl-u te manje od toga u Europi zbog obveza prema UEFI. Evo ja sam siguran da ćeš ostati bez ulaznice u barem 20-30% utakmica :grin: — Papastrumf
mali M
Ostaje ti max 4.000 pojedinačnih ulaznica po utakmici u hnl-u te manje od toga u Europi zbog obveza prema UEFI. Evo ja sam siguran da ćeš ostati bez ulaznice u barem 20-30% utakmica :grin: — Papastrumf
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.