• Droljo
    29.8k

Jesi gledao lokale oko cibone?
  • jedan u nizu
    18.5k
    Iduce sezone ce se vjerojatno dogoditi ista stvar kao i ove da istovremeno masu ljudi pokusa doci do ulaznica koje su ostale ali ne uspijeva.StjepanZG

Za to se trebalo razmisljati prije koju godinu kada se znalo da Kranjca ide.
    Ja sam svima oko sebe govorio da uzmu godisnju jer ce jedino tako biti sigurni za mjesta na Kranjci.
    Jako malo ih je uzelo, a sada ostatak istu muku muči s tobom :)

Moze li se ocekivati da se prelaskom na Kranjcevicevu prati koliko ekipe koja ima godisnju dolazi na utakmice i da ekipi koja nema najmanje 80% dolazaka se ukine mogucnost produljenja godisnje i da se to mjesto oslobodi za nekog tko dolazi na utakmice a nije imao godisnju?StjepanZG

Da, tako ce biti, detalji se jos ne znaju, ali kada provedemo prvu cijelu godinu na KRanjci ce se znati dolasci i godisnjaka i ljudi koji su pojedinacno kupovali.
    Do tada se igraj najbrzeg prsta, jbg :meh:
  • danguba
    14
    sve isto tako i ja, kao papagaj sam ponavljao svima prije par godina da uzimaju dok se može, da ne bude kasnije nismo znali.. total 2-3 ljudi je uzelo (mimo redovne ekipe) ostali sad proklinju svoju sudbinu, a sami su si krivi. šteta za njih
  • mali M
    10.2k
    jer ce jedino tako biti sigurni za mjesta na Kranjci.jedan u nizu

čekaj, hoćeš reć da neće biti mjesta za slobodnu prodaju? ja sam uvjeren da će biti dovoljno za sve koji žele doći.. Možda će izvisiti 100-200 ljudi koji neće uspjeti kupiti kartu.. doduše govoreći o HNL-u, za Europu naravno da će mnogi izvisiti.
    Ili govoriš samo o godišnjacima?
  • Papastrumf
    23.5k

Prosjek na domaćim utakmicama u HNL-u zadnje 2 sezone je preko 11.000. Sada pričamo napokon o nogometnom stadionu, s tribinama do terena te natkrivenom. Mislim da se odgovor nameće sam po sebi.
  • mali M
    10.2k
    ma znam, ali ponavljam, neće 90% stadiona biti godišnje karte. Već sam rekao, neka stave da prednost kupnje prva dva dana imaju članovi, a onda i otvorena prodaja za sve. Ja sam uvjeren da ću za sve tekme ulovit kartu.. Osim ako baš baš ne želim ići pa neću kupovati.. Ajde ispratit ćemo kroz sezonu pa vidjeti

i da.. sam si rekao "prosjek" je 11,000. znači da dobru brojku tekmi u sezoni smo ispod.. ja se ne brinem..
  • fakin
    5.5k
    godišnjaka je 5 000, kapacitet kranjče će biti oko 10 000. znači 50% godišnjaci, 50% slobodna prodaja
  • Papastrumf
    23.5k

Stadion je kapaciteta nešto iznad 11.200
    Oduzmi sljedeće:

Godišnje ulaznice neka budu na ovoj razini 5.100-5.200
    Gostujući sektor 651
    VIP lounge 668 mjesta
    skybox 178
    Sponzorske obveze i slično

Ostaje ti max 4.000 pojedinačnih ulaznica po utakmici u hnl-u te manje od toga u Europi zbog obveza prema UEFI. Evo ja sam siguran da ćeš ostati bez ulaznice u barem 20-30% utakmica :grin:
  • fakin
    5.5k
    ma mislio sam 10 000 kad se oduzmu gosti i sponzori. znači bit će i manje od 10 onda. znači oko 9-9 i pol tisuća. onda je nekih 60% godišnjaci, 40% slobodna prodaja

zanimljivo da je gostujući sektor 650 kapacitet, što bi bio raritet 5% da je kapacitet stadiona 13 000
  • Droljo
    29.8k
    Ostaje ti max 4.000 pojedinačnih ulaznica po utakmici u hnl-u te manje od toga u Europi zbog obveza prema UEFI. Evo ja sam siguran da ćeš ostati bez ulaznice u barem 20-30% utakmica :grin:Papastrumf

I super. Mi šta ne idemo na svaku opet imamo neku šansu za uzet kartu tu i tamo.
  • The Undertaker
    9.9k
    VIP loungePapastrumf

D Zona, molim lijepo.
  • fakin
    5.5k
    mogu potvrditi da na zapadu krov definitivno pokriva prvi red tribine540228.jpg
  • Droljo
    29.8k

Ovako loše povlačenje crata ni hnlu nema...
  • mali M
    10.2k
    Ostaje ti max 4.000 pojedinačnih ulaznica po utakmici u hnl-u te manje od toga u Europi zbog obveza prema UEFI. Evo ja sam siguran da ćeš ostati bez ulaznice u barem 20-30% utakmica :grin:Papastrumf

Ja sam ti čudan lik koji više voli male tekme nego da se potrgam za Europu ili Hajduk...
    Ako ću ostati 20-30% puta bez karte bit ću presretan jer znači da imamo interesa za pola novog Maksa. A na novom Maksu ne mislim da ću ikad ostati bez karte, bar prvih deset godina
  • Oluja
    7.1k
    kao da si moje misli čitao dok si ovo pisao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet