• Paggini
    90.9k
    Ksapi, gdje si ti registriran za klađaru, jer počet ću te pratit malo ozbiljnije a da znam gdje novce staviti
  • ksapi
    8.4k

Bolje je pitanje gdje nisam
  • wolfgang14
    4.4k
    :meh: Izgleda da moram do sutra čekati i nadati se da će staviti ove oklade u ponudu....

image.png

Kreirao sam na SS račun ali Bože me sačuvaj, nakon upisa podataka, moraš skenirat osobnu da bi napravio uplatu, mora ti GPS stalno bit upaljen kako bi koristio app njihov... Užas... Izbriso sam i račun i app nakon toga... kaj još im treba da kamera bude upaljena dok ispunjavam listić... mater im
  • ksapi
    8.4k

Ne treba ti bit upaljena lokacija ako ides preko weba. Verifikacija racuna je standardna procedura na svim kladionicama na svijetu, doslovno. Odes u poslovnicu s osobnom i verificiras, doslovno 5min posla

Dok PSK izbaci razradu margine su pa pa
  • wolfgang14
    4.4k

a brijem da ću onda tako da, potvrda u poslovnici pa koristit web samo...

A verifikacija na PSK je doslovno upišeš OIB i rokaš, ne sjećam se da sam imao neke dodatne verifikacije i plus za aplikaciju ti ne treba GPS bit uključen
  • über alles
    2.9k
    Jel dobar bet365 za to ?
  • Antonio bbb
    280
    Crobet imao rukomet ovih dana, al sad maloprije mi izbacuje češki stolni tenis, dok rukomet uopće ne
  • jp23
    4.3k
    čekam da vidim hoće li vratit na crobet
  • kratki
    1
    Ekipa, jel itko imao iskustva s Bet365 odnosno sa onim alternativnim linkom za HR. Jeste imali poteskoca s isplatom i slicnim stvarima jer za napravit account ne treba ni osobna ni nista, a imam par kompica kaj su isplacivali najnormalnije na racun pa me zanimaju vasa misljenja. Planiram tamo rokat progresivno i “pametno” kladenje ako se to tako moze nazvat jer nema poreza naravno.
    Lp
  • Antonio bbb
    280
    Također čekam Crobet. Ne znam kakve su im to fore da nemaju / izbace iz ponude toliko tekmi.
  • wolfgang14
    4.4k

Nisam imao posla s bet365 ali imam sitno iskustva s nekim crypto kasinima. Isto ti ne treba osobna ni ništa, uplatu možeš najnormalnije napravit ali kada želiš isplatit novce... to je onda druga priča... Bio sam iz zezancije stavio 30e da se malo igram i vidim kak to funkcionira...

Uglavnom hrpa tih "sivih" kladionica te traže KYC tek kod isplate, u prijevodu moraš potvrdit svoj identitet tek kad želiš izvuć novce van inače sve možeš komotno radit uplate, igrat itd... tek kod isplate para zna bit problema... tako da oprez kod svih tih neslužbenih kladiona
  • ksapi
    8.4k

Stari daj molim te ne pricaj gluposti.
    ‘Sivih’ kladionica? SVE kladionice na svijetu imaju KYC, ali ti nisi dosao do ikakve razine da te te crypto klade traze dokumente jer si vrtio 30e, probaj izvrtit malo vise i uzet novce pa ces vidjet.

Ti stvarno mislis da se u 2026. mozes igdje registrirat di je lova u pitanju, a da ne potvrdit identitet? Gdje bi to vodilo? Da otvaras racune na pse i macke na kladionicama?

Dakle, to nisu nikakve ‘sive’ kladionice, nego je to najnormalnija stvar. Pisem sve ovo da te netko slucajno ne shvati ozbiljno. Dalje od toga ne bih.
  • Dzg69
    121
    Jel bolje madarska under 28.5 ili ukupni under?
  • Str1nger Bell
    3.6k
    Meni je Bet365 radio probleme kod isplate 15-tak tisuca €, do te mjere da su me trazili platne liste jer sam kako oni kažu morao opravdat veliki iznos uplata i velike uloge.
  • Antonio bbb
    280
    Također čekam Crobet. Ne znam kakve su im to fore da nemaju / izbace iz ponude toliko tekmi.
    an hour ago
    Antonio bbb

Zna li netko razlog za ovo, ne kuzim se ja, ali izgleda mi neozbiljno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.