• Dzg69
    121
    Hvala @ksapi ispratilo se
  • ksapi
    8.4k
    Vamos :strong:
  • Droljo
    29.8k

Bravo.
    Nisam ni ja uspio zacoprat.

Sad sam dero ovak :rofl:
    CGu5AlV.md.png
  • wolfgang14
    4.4k
    Ja ne kužim, niš od tog kaj je ksapi spomenuo nije bilo u PSK mrtvom
  • jp23
    4.3k
    Malo čudno s obzirom da je sve bilo čak i u hrvatskoj lutriji tj CroBetu
  • Antonio bbb
    280

Ja ne kuzim koji igraci uopce igraju, ali kuzim da zbog Ksapija napokon dobivam. Stvarno se vidi da covjek zna.

U Crobetu koji inace nema neku ponudu za nogomet, ovo vezano za rukomet vecinom bude skoro sve.
  • ksapi
    8.4k
    Svaka klada trenutno nudi taj Euro U20 jer doslovno nista drugo od rukometa nema u ponudi.. a i drugih sportova ima slabo, osim SP-a.

Za one koji nisu upuceni, nemam ja ovakve rezultate slucajno, da ne ispadne slucajno da ja nesto lupetam na srecu.

Puno sati gledanja tekmi, analiziranja ponude, godine iskustva i pracenja pa kroz klupski rukomet znam i neke igrace koji igraju na Euru, dosta sam naucio i na SP U19 lani o europskim ekipama.. Tezak i naporan posao, ali se jebeno isplati.
  • Praskaton
    6k

Kapa dolje doktor si rukometa mora se priznat.Ako se ikad bude moglo preplatit na tvoje parove prvi sam u redu :lol:
  • ksapi
    8.4k

Odustao sam davno od toga, nema smisla. Samo me cesce sjetite da stavim ovdje parove koje stignem i mogu i bit cete dobri :cool:
  • wolfgang14
    4.4k
    Svaka klada trenutno nudi taj Euro U20 jer doslovno nista drugo od rukometa nema u ponudi.. a i drugih sportova ima slabo, osim SP-a.ksapi

Bilo je Eura U20, ali doslovno sve tekme osim francuske - švicarske i onda sam našao portugal ali nije bilo u ponudi -5.5/-6.5 najmanji hendikep je bio od -7.5 pa na gore -8.5 itd
  • ksapi
    8.4k

Jebiga, treba brze reagirat, trziste se pomice
  • Droljo
    29.8k

Ajmo! 10:03 je već
  • ksapi
    8.4k

Sutra se igra tek, polako :) prvo ja uplatim pa napišem tu
  • Droljo
    29.8k
    Ma zajebancija stari :wink:
  • ksapi
    8.4k
    Euro U20 za sutra:

Njemačka-Mađarska -> Mađarska timski under 29.5 (bolja opcija) / ukupni under 62.5

Švedska-Francuska -> Švedska pobjeda po 1.50+ koefu / Švedska hendikep -1.5/-2.5
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.