• Efes Pilsen
    16.4k
    Glorified kebab.. Zemska verzija, ajde bogati.
  • Krizy
    73.9k
    Nadam se da @Pacho ima bolji ukus za señorite nego ovaj s tribine Francuska - Senegal prije minutu.
  • Pacho
    19.5k
    Inace, taj restorancic ima Michelinovu zvjezdicu, a zanimljivost je da tamo po danu popravljaju aute.
  • Gringo
    1.1k

Malo mi vuče na obale Drek Rivera iz Kozari boka
  • Pacho
    19.5k
    https://www.index.hr/mobile/magazin/clanak/rundek-uoci-rasprodane-salate-ruke-su-cucale-u-spajzi-20-godina-ima-jos-takvih/2811280.aspx?index_ref=naslovnica_magazin_prva_m

"Inače više volim sejtan od tofua, ali smo sinoć večerali palentu sa svježim tofuom koji smo samo malo uvaljali u sojin sos i prepekli na tavi, i sa strane jednu konkretnu šalatu", govori nam.
  • shameless86
    2k
    sline mi cure dok čitam :yum:
  • puxigadjurdja
    3.1k

ništa bez konkretne salate, s tim se izvukao.
  • jedan u nizu
    18.5k
    Rundek mi je legenda.
    Haustor jedna od najdrazih grupa, obozavam njihove pjesme i tako mi je zao sto su radili i stvarali prije mog vremena pa ne mogu sada uzivati u njihovim svirkama. Makar su se sad nesto kao bili okupili, ali nazalost nisam se uspio iskombinirati za Šalatu.
    Njihove pjesme su po meni nekako bile ispred svog vremena i mogu si samo zamisliti kako je to zvucalo 80-ih.

Danasnji Rundek mi je totalno enigma i nikako ga ne mogu povezati sa Haustorom.
    Mislim, nije da propagira neke lose stvari, i veganstvo (koji i ne podrzavam) i lokalni aktivizam (koji podrzavam), ali nekako mi je to sve tako cudno s njim da mi je bas nekako i zao. Mozda jer je povucen iz javnosti jako dugo, pa ne djeluje ozbiljno, djeluje vise kao da je ''zabrazdio'' na tu stranu aktivizma i da ga se ne shvaca ozbiljno.
    Siguran sam da je medijski ekponiran i da nastupaju posvuda, da bi njegovi prosvjedi u Sisku i sl. bili popraceniji i imali vise efekta u javnosti.

Mislio sam da se Haustor nece nikada okupiti kao i Azra, ali eto, nesto se izdogadalo.
    A bas bi volio da nije samo one time nego da stvarno naprave neku turneju i da budu aktivni.
  • Pacho
    19.5k
    Zar nije i on jedan od onih koji je unovcio taj "aktivizam" sisanjem javnih para? A i bas ce netko pozeljeti odbaciti meso kad vidi njega ovakvog. Lik zadnjih 35 godina izgleda kao sedamdsetogodisnji beskucnik.
  • Droljo
    29.9k

Ajd nemoj pretjerivati. Rundek je vrhunski glazbenik.
  • Sajla
    21.9k
    Topli sendviči - većina gušta u tome. Rastopljeni sir, ovo ono. A ja sam danas zbog žurbe i gladi napravio obrnuto - hladni sendvič. Jučer sam radio trganu svinjetinu, tj. pulled pork i ostatke ostavio u frižideru preko noći. Danas došao doma gladan i odmah u frižider - coleslaw (s malo wasabija) i hladni pulled pork između dvije šnite finog kruha, uz to hladni Franziskaner... Uf. Savršen ljetni obrok!
  • Dino
    5.6k

Unpopular opinion, ai više volim hladnu nego toplu hranu. Svi se zgražaju nad mojim komentarima da volim kad se meso ohladi pa bude onak teško za žvakanje ili kad se sir na pizzi stvrdne i izgubi orginalni okus.

Ne znam zakaj, al jako mi je bitna tekstura hrane dok jedem, a hladnija hrana koja je tvrda i s kojom se moram borit dok žvačem mi daje najbolji feeling nakon kaj se prožvače.
  • Droljo
    29.9k

Ja samo lepinju derem u toster i kad se stosta sve hladno u sengulu. Majonezu, salatu, šunku i sir. Top bude combo. Iz vana vruće a unutra hladno.
  • Pacho
    19.5k
    Danas se na Pachitovoj haciendi kuha Ropa Vieja. Prvo obje strane na vrucu tavu par minuta i onda 10 sati u slowcookeru u sosu od paradajza.

slow-cooker-ropa-vieja.jpg

Jede se u vise zemalja, ali se pripisuje Kubi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.